27.10.2008

Vagabond-kenkien kuolausta


Nämä Vagabondin kengät ovat liian kuumat. Miten tällaisen mielikuvan kanssa pitäisi muka voida elää. Miksi en tajunnut tätä aiemmin. Miksi maailmassa on nälänhätää ja miksi kissat mouruavat silloin kun yrittää nukkua. Asiaa ei ihan hirmuisesti lohduta se, että Mungolifen Anna huomautti, että Helsingin seudulla samanmoisia jalanlämmikkeitä on bongattu myös H&M:llä. Että jos ei raaskisi hankkia vähän laadukkaampaa tavaraa vakavaan käyttöön, voisi ainakin saada kaappiinsa parin mallailua ja tilapäisiä käyttötarkoituksia varten. Poikaystäväni lienee ihan tyytyväinen, ettei kumpikaan vaihtoehto ole juuri nyt ulottuvillani.

Hankkikaa nyt joku tällaiset ja ottakaa niistä ihan tsiljoonasti kuvia, se ehkä tyydyttäisi osan huutavista kulutushimoistani. Kuin seuraisi lapsukaistensa luovan itselleen onnea, sitä voisi elää ja nauttia jostain toisen ihmisen kautta. Sentään Lookbookissa Karoline A:n jalassa näitä saa ihastella.

Ottaisin nämä kengät kyllä mukaan autiolle saarellekin. Eikö se jo kerro palavasta rakkaudesta?

7 kommenttia :

Lotta kirjoitti...

Kiitos mainiosta blogista, olen jos jonkin aikaa seurannu, mutta en ola saanut aikaiseksi koskaan kommentoida. Vagabond friikkinä oli pakko purkautua! Himoitsen kyseisiä popoja enemmän kuin mitään ja en ole niitä mistään löytänyt. Turussa asuessani kävin jopa täällä olevassa vagabondin liikeessä, jossa sanottiin, ettei heidän valikoimiinsa kyseistä kenkää ole ainakaan lähiaikoina edes tulossa. MITVIT? :( Kuulemma jostain andiamoista yms voi kattella jos ovat ottaneet valikoimiinsa. Tuska tuska. Jos joku moiset on bongannut jostain, saa ilmoittaa.

Idhren kirjoitti...

Lotta, Vagabondillahan on myös nettiputiikki, kai tiedät? :) Siellä nuo tosin ovat juuri tällä hetkellä "Sold out", ei tietoa onko tulossa lisää. Andiamoja tietysti voi soitella läpi ympäri Suomea, jos oooikein kova himotus on, jos kerran on mahdollista, että niistä voisi löytyä :)

Eniveis, ole hyvä mainiosta blogista :D

Anna kirjoitti...

voivoi, toivottavasti en aiheuttanut sulle elinikäisiä traumoja.. Jos palavasti tuonhenkiset haluat, ja niitä on vielä H&M:ssä, voinen ne sinulle postittaa:) Voin vaikka huomenna napsasta kuvan siellää H&M:ssä piipahtaessani kumminkin?

Idhren kirjoitti...

Anna, hehe, kiitos tarjouksesta, mutta ehkä tää on vaan hyvä näin, rahaa tullut poltettua jo luvattoman paljon ;) Kuvan voit toki napata ;D

hannaliinan ihmemaa kirjoitti...

Toivon mielenterveytesi takia, että saat nuo kengät itsellesi!:D

pinja2 kirjoitti...

Oon himoinnut noita kenkiä koko syksyn. Kävin kysymässä Forumin liikkeestä kenkiä ja mulle kerrottiin, että Vagabondin omiin liikkeisiin niitä ei ole tulossa myyntiin. Käskivät kysellä jälleenmyyjiltä, jos kengät kiinnostaa.

Mutta siis mitämitä?! Löytyisikö H&M:ltä jotain melkein yhtä nannaa? Miksi mulla ei ole tällä viikolla juurikaan aikaa mihinkään HenkkaMaukka-piipahduksiin!?

Lotta R kirjoitti...

saako mistään hesasta noita kenkiä? just lähdössä päiväksi käymähä ja huomenna kaupat aaki niin aattelinpaha vuan...eilen kävin lineaarisesti KAIKKI turun keskustan kenkiä myyvät liikkeet läpi tuloksetta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...