18.10.2008

Syntiä Muscateilla - uudet kengät

Tämän vuoden aikana minusta on kuoriutunut lupaava kenkäfriikin alku. En yleensä koe himoja kasata eteistäni ja kaappejani täyteen naisten kenkiä (muita vaatteita sen sijaan senkin edestä), mutta viime aikoina on ovenvierusta käynyt ahtaaksi ja poikaystäväkin on alkanut kommentoida tilannetta. En halua edes laskea monetko kengät olen tänä vuonna hankkinut, joka tapauksessa luku on moninkertainen normaaliin vuositahtiini, joka on tyyliin yhdet, korkeintaan ehdottomasti kahdet kengät per seinäkalenteri.

Eteisen valloittanut kenkäryökkiö kasvoi jälleen parilla. Ainakin nämä olivat syvästi himoitut! Ja nahkaa! Ja niissä on niin paksut pohjat, että varmasti kestävät Suomen soraisen talven! Ja pohjassa on vielä urakuviointi, joten niillä ei onnistu edes liukastelemaan! Ja ne on Vagabondit - jotkut senkin korkealaatuisuuteen uskovat, itse olen vieläkin epäilevä, mutta olen varmasti outo lintu ja nämä ovat mahtavat! Näissä kengissä on kaikki hyvää! Voiko huutomerkkien yliannostuksesta saada allergisen reaktion?! Antakaa joku mulle sähköshokki aivoihin, haluan päästä kulutushysteriasta.

Mutta ei itku sunnuntaimarkkinoilla auta, meni jo. Morkkiksista ei hyötyä. Pilaavat vain suotta taivaallisuuksien käyttönautinnon.

Vagabond - Muscat.

Maiharihenkisissä nyörisaappaissa on myös pienimuotoinen korko. Muscatit löytyvät myös Lisalta ja Iakin niitä kuolasi, mutta likkapa löysi tsiljoonasti edullisemmat versiot kirpparilta (*kade*). Fluxorkin on jo aikaisemmin syksyllä kaivanut omansa esiin. Ovatko maiharit blogosfäärin uusi nahkahame? ;o Tulemmeko näkemään tämänlaisia kenkiä lähitulevaisuudessa kuin sieniä sateella tai kuin valkoisia karvoja mustassa neuleessa?

Tarkkasilmäinen varmasti huomaa, että yllä oleva kuva on otettu sovituskopissa. Luvassa jälleen siis sovituskoppeilua. Pysykää, ei kuulolla, vaan näöllä. Eh.

12 kommenttia :

Ssu- kirjoitti...

En ainakaan vielä ole tykästynyt maihareihin, mutta jossain vaiheessa sekin kai tapahtuu... Blogien lukeminen kun tunnetusti on pelkkää aivopesua :D

Toisaalta se, tykkäänkö maihareista, riippuu siitä, miten ne on yhdistelty. Tähänastiset yhdistelynäkemäni ovat olleet ihan nättejä... vaikka silti en usko, että tuollaiset jonain päivänä kannan kassan kautta kotiin.

Rhia kirjoitti...

Yhyy, kaikilla on noita nauhakenkiä nyt. Oon jo vuosia etsinyt kohtuuhintaisia nyöritettäviä saappaita mutta hieman naisellisempaa versiota kuin perusmaiharit. Vähän semmosta Lara Croft-henkeä, tuloksetta. Timberlandilta sais tilattua omalla värityksellä mutta järkyttävän suolainen hinta estää tekemästä tilausta. *niisk niisk* Kaveri osti omat Timberlandinsa kirppikseltä kahdella kympillä kun uutena semmoset maksaa kaupassa kolminumeroisia lukuja.

ainu kirjoitti...

Itse Vagabondin kenkiä rakastavana(ja tänä vuonna jo muutaman parin hankkineena) olen huomannut, että laatu on mennyt alaspäin:/ Ostin elokuun lopussa mustat nilkkurit ja nyt on jo kärjestä kulunut nahka rikki.. Kurjaa, koska harvan muun merkin mallistot miellyttävät silmää yhtä paljon.

sarakissa kirjoitti...

Olen myöskin himoinnut maiharityyppisiä (nauhakengät on intohimoni) kenkiä jonkin aikaa, joten saattaa ne minunkin blogiin päätyä (jos löydän huuto.netistä tai kirppikseltä, tai jos aion rikkoa ostolakkoani) hassua muuten kun en ennen ajatellut vaatteiden ostoa kauheammin siltä kannalta että mitä muilla ihmisillä on, ostin jos tykkäsin. nyt taas tunnen oloni matkijaksi jos hankin jotain mikä blogeissa on suurella osalla porukkaa. Noh, nahkahameeseen en vielä ole sortunut :)

Idhren kirjoitti...

Ssu-, vähän semmostahan se blogien selailu välillä on joo :D Innoitusta, ideoita ja inspiraatiota saa enemmän kuin laki sallii ;)

Rhia, sniff :/ Välillä elämä vaan on :<

Ainu, aijaa, harmillista :/ Mä oon vähän huomannut, että kengän mallistakin riippuu tosi paljon (ylläri). Noi mun mustat Bronxit palvelee jo nyt kolmatta talvea, eikä korkolappujen vaihtoa enempää ole aiheuttanut päänvaivaa, toiset saman merkin kengät taas juuriki kuluvat käjestä rikki. Ekoissa on sen verran paksu pohja, ettei tällästä tapahdu, jälkimmäisissä pohja on kärjen kohdalta lähes olematon, joten ei sinänsä ihme, että se osuu vähän väliä maahan kävellessä. Erikoisia ratkaisuja kyllä suunnittelijalta, täytyy sanoa.

Sarakissa, tuo on totta, ja se on aika hassua, kun samaa fiilistä ei tule ollenkaan, jos vaikka saa idean jonkin hankkimiseen jostain muotilehdestä - ei tulisi mieleenkään, että nyt matkitaan :D Vaan matkiminen on ihan ok, sitä tehdään joka tapauksessa, kyse on vain siitä miten tiedostettua se on ;D

Ninni kirjoitti...

Oi kun ne on namut, paljonko kustansi?

Idhren kirjoitti...

Ninni, pyöreä 120 egee ;<

ladyam kirjoitti...

Nooooou, sullakin nuo kengät joita niin kovin kuolaan. Yhyyy haluan! Melkeen voisin harkita satsaavani, oisivat ihan varmasti talvellakin enemmän kuin käytännölliset.

Idhren kirjoitti...

Ladyam, siis noin just mäkin tän järkeilin :D

Stazzy kirjoitti...

Mä en ole koskaan pitänyt maihareista, ihan viime kuukausiin saakka. maiharit ja polvisukat, ainakin jotkin sellaiset tyttömäisemmÄt versiot <3

Aurora kirjoitti...

I <3 maiharit. Olipas teinisti sanottu :) Itse hankin omani joku aika sitten Din Skosta ja ovat tosi rakkaat!

Idhren kirjoitti...

Stazzy, samiksii <3

Aurora, no välil on hyvä sanoa teinisti ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...