18.10.2008

Sovituskopissa Tiger of Swedenin kanssa

Oonks mä cool vai oonks mä cool. Tunika - Tiger of Sweden, sukkahousut - Vogue, kengät - Vagabond

Jos vaatteiden ihailu ja hipelöinti vaatekaupassa saakin tuskanhien virtaamaan sillä hetkellä, kun silmä osuu hintalappuun, niin ainakin sovittaminen on ilmaista ja voit ratkaista monta asiaa. Stockmannin vaateosastolla pyörähdys oli oikeastaan Filippa K:n innoittama juttu, mutta Tiger of Sweden vetää tuossa puljussa jopa paremmin puoleensa astetta nuorekaammilla vaatevalinnoilla.

Sovituskoppiin lähti mukaan huitsin hieno, viskoosinen ja harmaa tunika, jonka helma oli liukuvärjätty hyvin maltillisesti kohti tummempaa harmaata. Materiaali kiilsi ja oli erittäin sulavainen päällä - melkein yhdeksänkympin hinta sitten olikin aivan kaamea yksityiskohta, joka aika itsestäänselvästi sai jättämään paitulin kauppaan. Vaan olis se ollut ihan näköiseni. Aletanko, mallikappale, merkkiplakaatin kohdalta revennyt yksilöö? Mikä vain kelpaisi! Nojaa, toisaalta tissini näyttivät tunikassa kummallisesti vaakatasoisilta suorakulmioilta. Ei käsitä.

Kengät - Bronx, kaulakoru - Kaipaus, vyö - H&M (poikkis)

Toinen mahtibongaus oli saman merkin ohut viskoosipaita (en vieläkään ymmärrä, miten kaksi paitaa, joista molemmat ilmoittavat olevansa 100 % viskoosia, näyttävät aivan kuin eri materiaalista valmistetuilta), joka pienessä koossa on normaalipituinen, mutta suuressa koossa menee tunikasta. Ainakin melkein. Koko L oli periaatteessa muuten passeli, mutta takaa pari senttiä liian lyhyt. Missä on koko XL sen ainoan kerran, kun tarvitsisin moista!

Mutta toisaalta taas, ultralyhyt ja lisäksi läpikuultava malli pidentää jalkani kilometrin mittaisesta kymmenen kilometrin pituisiksi. No ehkä siitä osakiitos kuuluu myös sukkahousujen kuviolle - voisikin hurahtaa seuraavaksi ylipolvensukkiin. Ei aikaakaan, niin alan haaveilla polven yli ulottuvista saappaista.

*Kliks* kuva suuremmaksi. Paita - Tiger of Sweden, vyö - second hand. Taustalla jo sovitettu, liukuvärjätty tunika.

Jään haikeana unelmoimaan näistä kauneuksista...

P.s. Olen selkeästi muuntumassa kasvinpuputtajaksi, kun elimistökin jo protestoi, jos vetää yhden illan pelkkiä kanansiipiä. Ei tätä ennen runsasta kasvistenmussuttamista tapahtunut! Terveisin mouruvatsa.

7 kommenttia :

Nomppa kirjoitti...

Kommentoin nyt tähän kun et luultavasti (kjeh) satu enää lukemaan noita kesäkuun postausten kommentteja, mutta siis asiaan:

Siellä oli sellanen joku postaus, jossa suunnittelit tulevia hiuksiasi ja siellä oli sitten sellanen kuvasarja, jossa olit värjäilly hiukses gimpillä.

Voisitko ihan näin yksinkertasesti selittää, että miten sait ne niin luonnollisen näköseks sillä? Itte oon nimittäin suunnitellu tuota tummaks värjäämistä ja noilla kuvankäsittelyohjelmilla saan vaan hiukseni näyttämään kypärältä kun koetan muokata niitä :D

Idhren kirjoitti...

Nomppa, tein sen muistaakseni jotenkin niin, että pistin varsinaisen kuvatason päälle uuden tason (eli siis layerin), blending optionseista color-moodin päälle ja sit vaan sutimaan päälle, mahdollisesti vähän säätää läpinäkyvyyttä (opacity). Niin mä ehkä saatoin sen tehdä, mutta enpä nyt tiedä oliko se niin luonnollisen näköistä :D Toinen vaihtoehto miten ehkä saatoin tehdä sen oli rajata hiusalue ja sitten väri-valikosta (Colors) valita väritä (colorize), ja sitten vaan säätää sävyjä, tummuusastetta ja värikylläisyyttä. Käytän itse englanninkielistä versiota, joten en mene takuuseen suomennoksista :D

Nomppa kirjoitti...

Ahaa, okei kiitos! Täytyy nyt kokeilla vielä tuota. Itse olen aina vaan säätänyt sitä värihommaa enkä mitään läpinäkyvyyksiä ole miettinyt :D

Idhren kirjoitti...

Joo, kantsii toki myös kokeilla niitä muitakin blending optionseja, joskus nekin voi toimia :D Kaikkea kannattaa aina kokeilla :P

Idhren kirjoitti...

Aijoo, kolmas tapa tehdä suunnilleen sama on sekin, että ottais vaan siveltimen ja säätäis siitä opacityn riittävän läpinäkyväks ja sit pistelis sillä suoraan kuvan päälle :D

Invisible Inkie kirjoitti...

Aah tuota Tigerin liukuvärjättyä paitaa <3 onneksi laitoit hinnan heti perään, niin ei tarvitse alkaa turhaan unelmoimaan.

Idhren kirjoitti...

Invisible Inkie, hehe, tokikaan en halua nostattaa kenenkään unelmia turhaan, kaikkein vähiten omiani :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...