14.10.2008

Sam Ledger, luovuta vaatteesi minulle!


Tummat värit, mustavalkoinen skaala, suuret kaulaliinat ja huivit, neuleet, epäsymmetriset mallit vaatteissa ja revityn näköinen luukki. Tällaisia elementtejä löytyy 18-vuotiaan brittinuorukaisen nimeltä Sam Ledger vaatekaapista. Tämä sheffieldiläinen opiskelija ja nuori vaatesuunnittelija on löytänyt omaleimaisen ilmeen ja saa minut kihisemään kateudesta - kunpa saisin nuo leppoisan reteet neuleet ja huivit itselleni! Samastun Samiin myös tämän asenteen takia - hän on oman tiensä kulkija, jota ei voisi vähempää irvailijoiden mielipiteet kiinnostaa. Ja häntä siis ei oikeasti kiinnosta. Se näkyy päältä.

Sam on myös virallisesti ensimmäinen kolmijalkainen, joka aidosti inspiroi minua tyylillään. Mainitsin hänet parin päivän takaisessa postauksessa Uusi toppi sai miehisen tulikasteensa, jossa myös esittelin asun, joka osittain sai inspiraatiotaan Samin rennoista leikkauksista. Ehkäpä minunkin pitäisi alkaa kustomoimaan vaatteitani vaikkapa saksimalla reikiä paitoihini? Hmm.

Tokihan Lookbookista (hassua, etten ole törmännyt tämäntyylisiin miehiin muualla kuin tässä katsekirjassa) löytyy muitakin wangmaisen tyylikkäitä miespukeutujia, jotka Samin tapaan luokittelevat kuvansa Newgoth-kuvapooliin ja suunnittelevat vaatteita. Sam nyt sattuu olemaan se ensimmäinen.

Sam antoi ystävällisesti luvan käyttää Lookbook-kuviaan. Tässä omat suosikkini siloposkelta:


12 kommenttia :

e lina kirjoitti...

äwäwäwä ! masentavaa. tällaisten kuvien jälkeen tuntuu siltä että minä en vaan osaa. mutta, otan jatkuvasti opikseni! toivottavasti...

Idhren kirjoitti...

E lina, meitä on sitten kaksi, joissa tällanen saa moisia reaktioita aikaan ;o Mut oppiminen on pop!

Vadelma kirjoitti...

Jotain aivan ihanaa! Ihanaa nähdä ihminen, joka on selvästi löytänyt oman tyylinsä, eikä välitä muiden mielipiteistä. Eka kuva oli ehdoton suosikkini.

Idhren kirjoitti...

Tosiaan, ihan loistavaa ^^ Muhun iskee tossa tokavikassa toi ovela huivihärpäke.

Maj kirjoitti...

Newgoth! Siitä on jo aika monta vuotta kun lakkasin olemasta, hmm, oldgoth, ja olin jo ihan unohtanut, kuinka hauskaa genremäärittely onkaan. Newgoth... Sori, olen aivan innoissani tästä :D Tosin, kaikki newgoth-kuvapoolin tytöt eivät inspiroineet ihan vastaavasti kuin pojat.

Idhren kirjoitti...

Maj, hehaa, genreily on varsinainen suola kyllä, välillä ehkä elämän suola (kuvapoolit) ja välillä suolaa haavoissa (erilaisten tyyligallerioiden "mihin tyylisuuntaukseen tyylisi kuuluu" ja vaihtoehtoina tsiljoona nevahöödiä genreä, arvo siinä sit :D). Siitä olen samaa mieltä, että tuon nimenomaisen kuvapoolin pojat ovat niitä inspiroivimpia tapauksia.

mk kirjoitti...

Kolmijalkainen :DD Noi roikkuvat riekaleet kaulassa on aika rok.

mk kirjoitti...

Lepposan näkönen muuten toi toinen miekkonen tossa ekassa savusessa kuvassa ^^

Idhren kirjoitti...

Mk, mustakin ne on aika, haluisin kans itelleni tommosen riekalesydeemin :D Pitääkö tästä mennä leikkelemään huiveja... Ja joo, rento on meininki :D

Jenni kirjoitti...

Sam Ledger, luovuta itsesi minulle! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Toi poika owoaaaau♥:-----)
Suloisuus ja yli hienoi kuvia sillä ja vaatteeeeeet jau.

jereoliver kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...