10.10.2008

Puhelimella varustettu paita ja kiiltävät housut - taas

Ai miten niin pukeudun aina lähes samoihin vaatteisiin? Kiiltävistä leggareista tuli kestosuosikit jo kesällä, neuletakki raivasi tiensä sydämeeni välittömästi saatuani sen vihdoin käsiini joitakin viikkoja sitten ja puhelinteepparia käyttäisin vieläkin useammin, jollei minua itseäni häiritsisi toisto. Puhelinprintti on oikeastaan niin hieno, että voisin vaikka hakkauttaa sen ihooni, joskin astetta pienempänä versiona.

Joka tapauksessa, on mukavaa, kun on vihdoin saanut vaatekaappinsa sellaiseen tilaan, että 1) sieltä löytää jotain 2) lähes kaikki vaatteet ovat enemmän tai vähemmän yhdisteltävissä keskenään. Hassua huomata, että vaikka kiinnitän pukeutumiseeni enemmän huomiota kuin koskaan ja pyrin aktiivisesti rakentamaan uusia asukokonaisuuksia sen sijaan, että kulkisin suunnilleen viikon täsmälleen samoissa vaatteissa (joskus ennen muinoin näin kävi helposti), silti vaatteiden päälle etsiminen on kuitenkin myös helpompaa kuin koskaan, ja saan siitä enemmän iloa kuin ikinä ennen.

Gähh, huomenna tentti länsimaisen filosofian historiasta. Pää pyörii nimistä ja teorioista yksityiskohtineen jo nyt, ja vieläkin on reippaasti luettavaa. Ovelasti sitä vain aina alkaa väsyttää, kun yrittää kahlata kirjaa läpi... Nyt olisi voinut olla lukion kurssikirjoista uutta hupia.

En osannut valita päivän väriteemaa, eikä Gimpissä ole arvontaominaisuutta, joten käytin sekä pinkkisinisen, vihreäkeltaisen että värittömän (no okei, lähinnä seepian) sävyjä kuvia muokatessani.

T-paita - Monki, neuletakki - Filippa K, leggingsit - Ida Sjöstedt, kengät - Global Essentials

Aikaisemmin kiiltoleggingsit + t-paita -yhdistelmää on käytetty näissä postauksissa esitellyissä asuissa:
Mustaamakkaraa Ruotsista, eli ihan tosi kuumaa tavaraa
Haaste: Arvauskurkkaus tulevaisuuteen
Klisee: Aurinko paistaa... minne?

Lisäksi viimeisin ilmestyminen puhelinteepparissa oli postauksessa Juttua väännetään vaikka tiskiharjasta.

P.s. Kenen muun mielestä Linger in Shadows on aika mielenkiintoinen pelitapaus? Poikaystävä pelasi sen tuossa läpi, ja sivusta seuranneen silmisssä peli todella oli luvatun kaltaisesti hyvin demomainen, mutta jopa demorakkaan poikkiksen mielestä aika omalaatuinen. Jos jo alussa saa pähkätä mitä ihmettä pitäisi tehdä tai miten ihmeessä kontrollit toimivat tai mitä edes näkee ruudulla, voi olla aika varma, että luvassa on vähintään psykedeelinen sirkus. Mutta hienohan tuo oli sen verran, mitä olkapään yli tiirasin.

Tupla - P.s. Gshrhshs. Wowin Wrath of the Lich King -laajennus nostaa koneiden minitehosuosituksia. Arvatkaa kellä on G4-ydin jo muutaman vuoden vanhassa mäkissä, kun suositus nyt on G5. En salee päivitä Powerbookkiani uudempaan versioon tuon takia, pelataan sitten vaikka poikkiksen hoodeenäyttövirityksillä ja ollaan questailematta yhdessä, perkele. Monet tosin arvailevat, että kyllä se peli pyörii kaikesta huolimatta, ainakin suurimmassa osassa peliä. Enpä mä tainnut olla lähdössäkään Arthasta lahtaamaan.

Tripla - P.s. Onnittelut presidentti Martti Ahtisaarelle Nobelin rauhanpalkinnon voittamisesta! Oli se jo aikakin palkita Mara pitkästä ja työteliäästä diplomaatin ja sovittelijan urasta.

6 kommenttia :

Kitty Kat kirjoitti...

ihana tuo sun uusi tukka :)!

sait muuten tolla edellisen postauksen hullut päivät FilippaK toppilöydöllä mulle syyn suunnata tänään(kin) siellä pistäytymään..

Idhren kirjoitti...

Kitty kat, kiitos :) Ja sori hei ;< :D

sugar kane kirjoitti...

Toi länsimaisen filosofian perusteet vai mikä se nyt oli -tentti oli ainakin XX vuotta sitten (Martti Ahtisaaren presidenttikaudella, HEH! Onnea Maralle!) jumalattoman helppo, huoli pois!

Puhelinpaita on hieno joka kerta!

Idhren kirjoitti...

Sugar kane, kiitos kannustuksesta ^^ Eihän täs muuten, mutta jumalattomasti on asiaa ja hurjat pisteet jaossa ;)

Anna kirjoitti...

heissan!! Ihanat nuo sinun kengät, saanko kysyä milloin ja mistä ostit ne?

Idhren kirjoitti...

Moro Anna. Kengät on ostettu tänä vuonna loppukesästä/alkusyksystä Helsingin Stockmannilta, merkki tosiaan tuo Global Essentials.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...