12.10.2008

Kuva-arvoitus

Kysymys on helppo ja yksinkertainen. Mikä asia/esine ylläolevassa kuvassa möllöttää? Luvassa ei ole tällä kertaa palkintoja, mutta voin jakaa papukaija- sekä viidakon valtias -merkkejä.

13 kommenttia :

vihnainen kirjoitti...

Onnittelut hyvästä valinnasta. Itselläni meni hetki opetellessa mokoman monnin riipimistä päivänvaloon. Syytän varmmuden vuoksi valitsemaani suurempaa kokoa. Nykyisin kaikki on sellaista kuin huippukeksintöjen jälkeinen elämä on. Helppoa, kätevää, nopeaa, edullista ja ekologista.

Anonyymi kirjoitti...

nenäsuihke!

Kk kirjoitti...

Harmi, etten itse koskaan onnistunut käyttämään tuollaista.. Jäi melkein traumat :D Ehkä joskus uskallaudun testaamaan uusiksi. Niin siis kuvahan esittää kuukuppia :D

nanna- kirjoitti...

Kuukuppiko tuo on? En olisi ihan heti arvannut. : D

May kirjoitti...

Oho. Olisinpa veikannut että kynsilakkapullo, tai sitten tota noin se S. Lindforsin plup-pullo jota en ole koskaan livenä nähnyt, mutta siinähän on käsittääkseni reikä tuon ulokkeen tilalla ;o)

Elsa kirjoitti...

Herkkusieni :D

haney kirjoitti...

Kuukuppi! Ostin tuollaisen itsekin viikonloppuna messuilta. Niin paljon kehuja olen kuullut, että onhan se pakko koittaa... :)

Idhren kirjoitti...

Hienoja arvauksia tullut ;) Oikeitakin jopa ;D Pitää tehdä tästä esineestä vielä jossain välissä postausta. Nerokas esinehän tuo.

kameleontti kirjoitti...

Kuukuppi, Lunette-mallia veikkaisin :) Keksintö, jota ilman en enää osaisi tulla toimeen.

Anonyymi kirjoitti...

Lunette kuukuppi! tuollaisen itsekin omistan :>

Sofi kirjoitti...

Itsellä ollut samanmerkkinen kuppi pari kuukautta käytössä, ja se on kyllä paras keksintö ikinä. Sitä ihan unohtaa koko naistenvaivat.

r kirjoitti...

Oi mahtavaa, oot hankkinu kuukupin! Mulla on ollut sellainen jo kauemman aikaa käytössä ja hyväksi on havaittu. Tosin joskus saa kyl tapella ja säätää mutta on se nyt kertakäyttöisiä siteitä ja tamponeita monta kertaa parempi vaihtoehto, monin tavoin. Oonkin jo pidemmän aikaa miettinyt miksen oo nähnyt missään blogissa kuukupista juttua, koska mikä parempi paikka siitä kertomiseen ja sanan levittämiseen. Jos joku sellaisesta on kertonut niin on mennyt kyl multa ihan ohi. Tee siis ihmeessä joku kunnon postaus siitä joskus. Sä varmaan kertoisitkin siitä tarpeeks toimivasti, kun joihinkin naisiin ei pure keijukaishippityttöjen "kuukupilla pääsee lähemmäks omaa kehoaan ja minuuttaan" -hihhuloinnit, joita joskus erinäisistä naistenlehdistä saa harmikseen lukea.

Sulle olis voinu muuten tyylin perusteella sopia Miacup, se on aika kivan värinen. Kuukuppikunnan foorumeilla on siitä jotain juttua ainakin. Mä hankkisin sellaisen jos uskaltaisin kokeilla uutta :D

Idhren kirjoitti...

R, joo, aattelin et pitää kyllä hyödyntää suurta yleisöä sanan levittämiseen :D Ja oon huomannu saman noista kuppihihhuleista - siitä on tullu melkein joku lahko :D Demin foorumeilta niitäkin löytyy, käyvät vielä oikein häiriköimässä muiden kuukautissuojien keskusteluissa et ettekö te onnettomat tunne kuukupin pelastavaa voimaa :D

Luneteltahan on kans joku värillinen kuppi tulossa kai vielä tän vuoden puolella :P En tiä, ohan toi perusvalkonen kuitenki aika kiva kans ;>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...