26.10.2008

Kuinka kietaista huivista viitta eli viittasankarit vauhdissa

Mustaa, kiiltävää ja epäsymmetristä, mutta kuitenkin yksinkertaista - tyyli ja vaatteet ovat ilmiselvää Idhreniä.
Mekko - American Apparel, huivi - H&M, leggingsit - Norlyn, nyörisaappaat - Vagabond (Muscat), vyö - Gina Tricot

Pitkästä aikaa pyörähtäessäni H&M:llä vaatteita katselemaan onnistuin paitsi hukkaamaan hetkeksi rakkaan hattuni, mutta myös löytämään mitä täydellisimmän ja monikäyttöisimmän huivin. Sanaa monikäyttöinen on tullut tässä toisteltua parininkin asiaan liittyen, mutta minkäs teet - mitä enemmän käyttömahdollisuuksia, sen parempi.
(Monikäyttöisiä asioita esittelevät ainakin seuraavat postaukset: Mac-silmänrajauskynä - ilo se on harmaakin ilo!, Kolme tapaa pukeutua nahkavyöhön, Ihmetököttejä ja uskon ihmiskuntaan palauttava asiakaspalvelija ja Täydelliset vaatteet.)

Huivi on viskoosin ja lurexin sekoitusta, eli siis mukavasti laskeutuvaa ja kimaltelevaa materiaalia. Huivi on pitkä ja leveä, ja sen toisessa reunassa on röyhelöntapainen kangaskaistale. Muotonsa ja pituutensa ansiosta huivista saa tavallisen kaulankääreen lisäksi hupun, sen voi kietoa olkaimettomaksi yläosaksi ja peräti hameeksi ja erilaiset kietaisuviritelmät suorastaan tyrmäävät mahdollisuuksillaan.

Inspiraatiosta voin kiittää Sam Ledgeriä (lue myös postaus Sam Ledger, luovuta vaatteesi minulle!) ja nuoren miehen lisäksi Kingdom of Stylen ihanan rohkeaa Queen Michellea. Hyvän fiiliksen naisen ennakkoluulottomuudesta ja epäsymmetristen muotojen suosimisesta saa jo lukemalla jutun Cape Capers, jossa nainen muuntaa kaappiin lojumaan jääneen viitan hameeksi.

Oman viittailuni toteutin tällä kertaa näin:

1. Huivi harteille ja toinen liehulärpäke vyön alle. Hihaa voi jättää niin paljon kuin huivia piisaa, tai niin paljon kuin sattuu huvittaa.

2. Huivin toista lärpäkettä voi heitellä toisen vastakkaisen olkapään yli, niin löysästi tai tiukasti kuin haluaa. Huivin voi jättää peittämään rintamusta ja toista olkapäätä, tai kietaista sen ohuelti ja tiukasti kaulan ympäri.

3. Tadaa, viittalook on valmis!

Ja kuten sanottua, hauskuuden ei tarvitse loppua tähän. Pitäisikin joskus ihan alkaa laskemaan monellako eri tavalla huivin voi kietoa ympärilleen. Ainesta uudeksi haasteeksi?

6 kommenttia :

Annika kirjoitti...

Pahoittelen, mutta mulle tulee otsikoistasi mieleen Markus Kajo. :D

Silti, pidän otsikoinnistasi ja blogistasi muutoinkin (lisäpojoja oikeinkirjoituksesta ja elävästä kielestä, jotka paljastavat sinun tekevän elämässäsi muutakin kuin hihittelevän henkkamaukan sovituskopissa ja vertailevan laukkuja kavereiden kanssa).
Fiksu nörtti ja muotiblogi on yhdistelmä, jota vain ei voi vastustaa! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Sun blogis on yks mun suosikkeja. Postaat aina niin usein ja säännöllisesti ja sun tekstejäs on ihana lukee!! :D Sitten sulla on vielä tollasia hienoja asujakin aina. Et vastaa kyllä mun sitä perusmielikuvaa "videopelinörtistä" jos tollasta ilmaisua voi käyttää.. :)

MouMou kirjoitti...

Oho! Tuohon vielä jokin ihana rintakoru ja tadaa!<3 Tämä kuuluu nyt minua improvisoivien postausten joukkoon.:)

Idhren kirjoitti...

Annika, Markus Kajohan on tha man! :D Fanitin sitä pienenä :) Ehkä se on jääny alitajuntaiselle tasolle vaikuttamaan.

Ja kiitti hei, olen otettu. ^^

Anonyymi, heha, me videopeli- ja datanörtit ollaan monenkirjavaa sakkia ;) Mutta kiitos, hauskaa, että sinäkin olet tykännyt blogista ^^

MouMou, joo, sellasta sit metsästään seuraavaksi :P Ja aww, kiitti :D

hannaliinan ihmemaa kirjoitti...

Tosi kiva idea. Pitänee itsekin kokeilla... Tämä sun huivijuttu on vähän samaa sarjaa kuin monessa blogissa nähty kauluspaidan uudelleenkäyttö. hauskoja ideoita löytää, kun kurkkaa laatikon ulkopuolelle:)

Idhren kirjoitti...

Hannaliinan ihmemaa, kiitti :) Joo, pitäis kans itsekin kokeilla tuota kauluspaitasydeemiä, ei vaan ole vielä tullut löydettyä kirpparilta sopivaa pitkähihaista paitaa siihen tarkoitukseen, poikkiksellakin vaan jotain lyhythihasia. -.- :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...