17.10.2008

Kiiltävä leopardikuosi uusissa sukkahousuissa on aika kuuma

Musta leopardi

Koska en selkeästikään saa tarpeekseni Ida Sjöstedtin leggingseistäni (ks. hakutulokset hakusanalle "Ida Sjöstedt"), lieni ihan perusteltua hankkia jotain muutakin nahkamaisesti kiiltävää jalkojen peitteeksi. Vahingossa bongatut Voguen sukkahousut ovat mitä ovelimmat, joskin niiden ikävänä puolena on kiiltävän leopardikuvioinnin "tahmaisuus": kuviot tarttuvat helposti kiinni, ei kuitenkaan sentään ihoon, vaan toisiinsa. Ongelma on siis läsnä lähinnä silloin, kun on istuskellut pohkeidensa päällä, tai muuta vastaavaa.

Tämä on muuten luultavasti niitä harvoja poikkeuksia, joissa katson eläinkuvion olevan jotain muuta kuin omaan makuuni sopimaton. Lisäksi tämä ratkaisee ongelman, jonka hahmotin siinä kohtaa, kun vaatekaapissani alkoi taas olla paljon mustaa: tavalliset, läpikuultamattomat ja paksut sukkahousut ovat lopulta aika tylsiä kokomustassa asussa, ja en oikein vieläkää lämpiä muille syksyisille väreillä jaloissani. Mustalla kuvioitu musta on mitä selkeimmin vastaus ongelmaan. Erilaiset sovellutukset supermakeasta ja urbaaniuskottavasta eläinkuosista siintävät jo sielun silmäparissa...

17 kommenttia :

nadjastrange kirjoitti...

IHANAT sukkikset <3

missä kaupoissa tota vogueta myydään? :)

Idhren kirjoitti...

Nadjastrange, Stockalla ja Andiamossa oon ainaki nähny ;)

Tuhlaus kirjoitti...

Mun on pakko saada nuo! Juoksen huomenna stockalle, kun täällä tampereella kerta satun olemaan. :)

Idhren kirjoitti...

Tuhlaus, oolrait ;)

P.s. postaukseen: Päivän näissä hilluttuani täytyy todeta, että kuviot heijastavat valoa niin reippaasti, että kuvio näyttää lähes hopeiselta - kuvio on siis suhteellisen selkeästi nähtävissä. Minua ei sinänsä haittaa, jotain muuta ehkä?

Ssu- kirjoitti...

Oi, rakastuin noihin<3 Vaikka yleensä en pidä eläinkuoseista... Paljonko oli hintaa?

Idhren kirjoitti...

Ssu-, ollaan siis samiksia - mäkään en yleisesti ottaen lämpee, mut nää tosiaan iski :D Joitakin senttejä vaille parikymppiä - tavallista tyyriimmät sukkahousut, mut kai se on toi kuviointi, joka tuo ekstraa >_< Ja onhan toi tietysti myös paksut, 60 denieriä.

hannaliinan ihmemaa kirjoitti...

Mikähän siinä on, että nuo sukkahousut jaksavat aina tuottaa päänvaivaa...Ikinä ei oo kivoja kotona, vaan aina haluais uudet kaappiin lojumaan. Mut silti jalkaan päätyy aina ne perusmustat. Höh. Mutta nuo on kyllä aika jees ratkaisu sukkahousupulmailuun. Samalla uutta sekä tuttua ja turvallista. Näyttää tosi hyviltä:)

Maissi kirjoitti...

PAKKO saada! Ne sellaset Voguen kiiltävät leggarit on kans ostoslistalla. Täällä kun missään en vaan oo niitä nähnyt myytävän...

Idhren kirjoitti...

Hannanliinan ihmemaa, siinä mielessä olen ihan samis, että aina haluis uudet kaappiin :D Siellä vois olla vaikka mitä mut silti haluis uudet. Kulutushysteria saa aina välillä (lue: usein) mielen poukkoilemaan x)

Maissi, vautsi, sellaisia kiiltäviä en ole nähnytkään. :>

Ann kirjoitti...

Ei liity tähän merkintään mutta: minulla on samanlainen vyö kuin tuo kolmen euron UFF-löytösi. Olen kutsunut sitä aina Ruoskaksi, hahaha :D

Vyö sopii kyllä sinun tyyliisi huomattavasti paremmin.

Idhren kirjoitti...

Ann, vautsi :P Ruoska on tietysti aika osuva nimitys ;) Kiitos :)

MouMou kirjoitti...

Aivan täydelliset sukkahousut!:O<3

Anonyymi kirjoitti...

mistä noita saa? :p

Idhren kirjoitti...

Idhren kirjoitti...

Nadjastrange, Stockalla ja Andiamossa oon ainaki nähny ;)
17. lokakuuta 2008 18:47

Idhren kirjoitti...

Aijoo, ja kiitti MouMou ^^

/me spämmii omaa kommenttilootaansa

Paulis kirjoitti...

Yhdyn edellisiin, ovat sukkikset kyllä aikas makeat!

Anonyymi kirjoitti...

Itse en pidä paksuista sukkiksista. Käytän ainoastaan 15den tai 20den mustia ja pähkinän ruskeita. Tietysti pinta täytyy olla kiiltävää. Norlyn. Farkkujen alla kiiltävät ovat mielestäni mukavat liukkauden ansiosta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...