2.10.2008

Karvinen antaa peukkua

Melkein jo pääsee unohtumaan tärkeätkin asiat kaikessa mentaalikaaoksessa. Tuotakoon tämä siis nyt ilmi tässä: Sain Modern Day Hippieltä tämmötten vekkulin Nice Blog -namiskan, joka pitäisi heitellä viidelle eteenpäin.

Peukkua pystyyn ojennan seuraaville blogeille:
- Fashion Flux
- Thelman blogi
- Älä osta mitään -vuosi
- Never Stop The Music
- Suuri Illusionini

Näin siis viettää Idhren yötään odotellen Biden vs. Palin -väittelylähetyksen alkamista nettistriimissä. Ai mitä, oliks mulla kouluakin huomenna? Ai häh, pitiks muka käyttää yö fiksusti itsensä sivistämiseen jos ei nukkumiseen? Ai häh, eiks väittely ookkaan tänä yönä vaan vasta ens yönä? No kiitti >_<

7 kommenttia :

Nomppa kirjoitti...

Vieläkö ne jaksaa tehä näitä uusia tällasia : D mut joo kiitti!

Johanna ♥ kirjoitti...

Mille tahansa blogille menee, niin karvinen pomppaa ensimmäisenä silmiin ;)

Mari kirjoitti...

Kommenttini ei kommentoi tätä postausta. :D Mutta äh kun Googlen kääntökone on ihana. :D "And then the day the real issue, namely kuolattaviin ihanuuksiin who kolkuttivat yesterday at the door. Tässä ihanuuksista ensimmäinen: Ihanuuksista here first:" Mahtavaa suomienglantia. :P Uusi ulkoasusi on myös aivan mahtava ja häiritsee kovasti oman blogin uusimisyrityksiä vainoamalla. :D Nyt on hankalaa yrittää keksiä mitään omaa, kun verkkokalvoille on pinttynyt kuva blogistasi. ;)

Rosa kirjoitti...

Ouh vaau! Kiitti! :)

Idhren kirjoitti...

Nomppa, vielä :D

Johanna, hehe, mitähän seuraavaks? ;)

Mari, aika repeilyttävää käännöstä kyllä :DD Ja hei kiitti :) Tuttu tunne muuten tuo. Mut jos tarpeeks näkee hienoja juttuja ni ehkä se helpottaa, selailla vaikka niitä hienoja layoutteja esitteleviä artikkeleja? :)

Rosa, ollos hyvä ^^

Thelma kirjoitti...

JEA! Kiitos tosi paljon! =))

isla kirjoitti...

Oii! Kiitos paljon! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...