8.10.2008

Kaksi vaatetta ja sovituskoppi

Eläköön, Hullut päivät -shoppailu pysyi järkevän rajoissa! o/ Pohtimani Filippa K -mekot eivät vieneet sydämiä, mutta silti mukaan tarttui jotain hieman edullisempaa. Ainoa todellinen heräteostos oli suuri hammastahnatuubi, joka irtosi pyöreällä puolellatoista eurolla. Herkun puolelta tuli ostettua tex mex kanatortillat välipalaksi, tarjouksessa kun olivat ja olisivat mukaan tarttuneet luultavasti muutenkin. Valokynänkin sain hankittua.

Vaan mitä tapahtui niille unelmoiduille Filkan mekoille? Kolmesta erilaisesta vaihtoehdosta vain yksi näytti riittävän hyvältä, jotta sen kanssa uskaltautui sovituskoppiin. Viskoosia ja elastaania ollut mekko oli ohut, edestä syvään uurrettu ja vyötäröllä oli paksu kuminauha. Mekko istui periaatteessa hyvin ja laskeutui erittäin kauniisti.

Sori mun zombi-iho, kirkkaat valot + maksimivalotusaika suurella ISO-arvolla, jotta musta mekko näkyisi edes vähän. Stockan sovituskoppien peilit ovat myös huiman likaisia.

Ongelma oli siinä, että näin tapahtui lähinnä silloin, kun nojasi hieman etukenoon, työnsi pyllyä taakse ja eturintamaa eteen. Kun seisoi normaalien ihmisten tapaan suorassa, mekon yläosalle kävi näin onnettomasti:

Tilaa on aivan liikaa jopa koossa XS. Teinityttösyndrooma iskee jälleen - liian vähän rintavarustusta tai rinnanympärystä. Koska suurimman osan ajasta tulisin kuitenkin olemaan kuin normaalit ihmiset sen sijaan, että vääntäisin vartaloni mutkalle, joka imartelisi mekkoa parhaiten, sai tämä nätteys jäädä tankoon odottamaan jotakuta sille sopivampaa ihmistä.

Otin sovituskoppiin mukaan myös Filippa K:n viskoositopin, joka oli irtoamassa viereiseltä rekiltä parilla kympillä. Se olikin päällä erittäin passeli, koko S oli sopivasti löysä ja rento. Ei, huolimatta kuvasta, en ajatellut omaksua tyyliini trendiä leggingseistä housuina, vaikka lateksileggarit melkein menisivätkin ultratimmeistä nahkapökistä.

Yläosat - Filippa K, leggingsit - Ida Sjöstedt, kengät - Global Essentials

Perustoppi siis lähti mukaan. No, ehkä sen voi laskea heräteostokseksi, mutta toisaalta perustoppeja tarvitsee aina, ja edelliset tämänmoiset on jo pistetty kiertoon. Toivon mukaan hyvä merkki takaa myös laadun Henkkamaukka-kokemusten jälkeen. Kenties siis vain harkitsin tarkkaan, mutta erittäin ripeästi? Aion kuitenkin jatkaa tulevaisuudessakin harkinnan soveltamista hankintoja tehdessäni - kuten oikeastaan olen tehnyt ainakin jossain määrin (krhm) tähänkin asti.

Tämän ryysiskokemuksen jälkeen ei sitten tarvitsekaan Hulluille päiville enää rynnätä.

Sovituskoppeilua on harrastettu ennenkin. Raportti eräästä reissusta Helsingin Stockalla postauksessa Sovituskoppimaratoni.

13 kommenttia :

Emmanuelle kirjoitti...

Oi tuo mekko olisi ollut kyllä ihana. Harmi vaan ku tänään meni niinkuin meni. :/

Idhren kirjoitti...

Ei noi varmaan ehkä loppua ehdi? :P Hullutuksethan jatkuu lauantaihin.. ;)

Ssu- kirjoitti...

Nättejä molemmat, harmillinen vaan tuo mekon ongelma... Mutta toppi on ihanan rento ja sopii sinulle :)

Idhren kirjoitti...

Ssu-, joo, mut ainakin säästy kymmeniä euroja :P Kiitti :)

ee kirjoitti...

mimmonen kihara sulla sitten on luonnostaan ? :--)
määpä tykkään omistani vaikka ihan luonnonkiharaa onkin !

Idhren kirjoitti...

Luonnonkiharoitani voi katsella noista edellisistä postauksista, joissa hiukseni eivät ole suorat :D Silloin kun ne eivät ole suorat, ne ovat luonnonkiharaisessa muodossaan :P

Anonyymi kirjoitti...

Heippa, kerro pliis mistä oot tilannu nuo nahkaleggarit:)?

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, leggarit on tilattu kesällä 111vox.comista, ruotsalainen putikki. Tällä hetkellä (tai ainakin kun viimeksi katsoin), mustat olivat loppuneet, mutta muun värisiä on edelleen tarjouksessa. Vinkkinä myös, että American Apparelilla on hyvin samannäköisiä myös tarjolla ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mekko olisi kyllä ollut kaunis, MUTTA olisitko oikeasti halunnut talvikäyttöön mekkoa, jossa on noin epäkäytännöllisen pituiset hihat?

Itsellä yleensä aina syksy/talvella monien vaatteiden osto kaatuu juuri tuohon huomioon. Suunnittelijat, haluan mekkoja ja paitoja joissa on KUNNON hihat!! :D

-Galadriel-

Idhren kirjoitti...

Galadriel, onhan mulla maailman ihanin neuletakki ;) Ei sillä, ei tuo nyt muutenkaan ihan täysillä kolahtanut, mutta pidin suuresti siitä, miten loistavasti se laskeutui pitkin selkää (ainakin silloin, kun ei ollut tuota tyhjän tilan ongelmaa) ja lantiokurveja ;) Mutta hyvä näin, säästyi rahat ja ehkä vähän luontokin :D

kilvia kirjoitti...

ostin tuon saman topin itse. :) laskeutuu tosi ihanasti ja rennosti. sorruin myös kolmekymppiä maksaneeseen mustaan pitkähihaiseen perustrikoopaitaan. mutta miten filippa k sen tekee? sen, että vaatteet ovat niin tavallisia, mutta saavat ihmisen näyttämään niin hyvältä?!

Idhren kirjoitti...

Kilvia, hyvä kysymys, joskin itse olen kyllä myös törmännyt noihin mulle sopimattomiin Filippa K -vaatteisiin :P Mutta se toppi on kyllä ihan unelma ollakseen niin perustoppi :)

sugar kane kirjoitti...

HAa, mä kokeilin niitä kahta muuta FK-tarjousmekkoa :) Tykkäsin siitä kurvikkaasta napakkatirkoisesta mustasta, jopssa oli lantiolla ne "lisäpalat", mutta kaula-aukko oli ihan liian isot, rintamus tai ainakin rintsikat vilkkuivat "omassa koossani". Eli filipan etumukset OVAT ainakin toisinaan vähän turhan "antavat".

Tulipa "lainausmerkkejä"....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...