19.10.2008

Ilta liskossa

Lauantai-ilta meni suurimmaksi osaksi kaverin kanssa Iguanassa istuskellessa. Tarkoitus oli lähteä muutamalle, mutta mikäs siinä samalla syödessä. Selkeästi odotukseni meksikolaishenkisestä pastasta ja jauhelihasta juustolla ja maissilastuilla höystettynä oli turhan korkea, ruoka maistui nimittäin aika lailla lasagnelta. Seuraavalla kerralla tilaankin suoraan kanatortillan, extra hot pls. Paikka itsessään oli oikein kodikas ja mukava, pitkällisiin keskusteluihin tuoppien ja drinkkilasien äärellä mitä mainioin. Tiina, me niin otetaan tää uusiks nyt, kun olemme vihdoin löytäneet toisemme myös sähköisten viestimien ulkopuolella. Ah. Ah? Ah.

Mekko - American Apparel, vyö - H&M (poikkis), farkkuleggingsit - Pieces, väärinpäin pyörähtänyt riipus - Kaipaus, kengät - Bronx (,jotka tosin vaihdoin pitkällisen pähkäilyn jälkeen uusiin nyörisaappaisiini, päällekin kiskaisin vielä neuletakin)

3 kommenttia :

MouMou kirjoitti...

Söpöt kengät!:) Ja hei, huomenna vastaan siihen inspiraatiopostaushaasteeseen.

Anonyymi kirjoitti...

En oo maistanu sitä lasagnen makuista pastaa ikinä, mutta se kanapasta on oikeesti kyllä tosi hyvää!

Oli mahtava ilta kanssasi, otetaan ehdottomasti uudestaan!

-Tiina

Idhren kirjoitti...

MouMou, kiitti :) Oolrait, odotan innolla, millaisia postauksia blogimaailman syövereistä olet kokenut sua inspanneiksi :)

Tiina, pitänee sitten joskus ottaa riski sen kanapastankin kanssa ;>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...