28.10.2008

Hanki nyt omat nahkaleggingsit!

Moni on kysellyt kiiltävistä Ida Sjöstedtin leggingseistäni sitä, että mistä moisia kiiltäväpintaisia, nahkamaisia leggingsejä oikein saa. No, nyt voin iloisesti vastata, että ainakin minulta! Päätin tilata American Apparelilta muutamia kappaleita myytäväksi halukkaille, kiinnostuneita kun tuntui löytyvän, ja itsekin muistan aikoinani metsästäneeni nahkaleggingsejä kuola poskella valuen. Piina on siis ohi.

Värinä on musta ja kokoja tarjolla S-M. Lisäksi Idhrenin bonusylläri... Tarjolla ovat myös uskomattoman makeat boa-kuvioidut leggingsit, jotka tilasin myös itselleni. Lisää tietoa, kuvia sekä tilausohjeet Heijastuspinta kauppa -blogista. Tavaraa on vähän, ja nopeat syövät hitaat, joten liikettä sorminiveliin!

T-paita - Gina Tricot, nahkaleggings boa-kuviolla - American Apparel

7 kommenttia :

Elsa kirjoitti...

Mä haluaisin tilata sulta viitseliäisyyttä pukeutua ja välittää ulkonäöstä tällaisina tyhminä tihkusateisina päivinä. Merkillä ei niin väliä!

vaniljaa kirjoitti...

Ensiksi, ihana blogi. Täältä saa hyviä ideoita (:

Toiseksi, olen nähnyt vastaavanlaisia legginssejä Tampereen Sokoksella, mutta en kyllä ehtinyt tutustua niihin silloin tarkemmin.

Idhren kirjoitti...

Pistetäänkö postiennakolla vai maksatko suoraan tilille ;o

Idhren kirjoitti...

Vaniljaa, kiitos :)

Salee ei muuten Tampereen Sokoksen leggingseissä ole noin makeeta boa-kuviointia ;)

Elsa kirjoitti...

Jos jollain ennakolla vaikka :D

ia kirjoitti...

Oi, aika hyvä idea! Ihan mielenkiinnosta: Miten muuten lupien ja muiden kanssa, mitä tuommoiseen bisnekseen oikein tarvitaan?

Idhren kirjoitti...

Ia, eihän tää vielä tässä vaiheessa varsinaista bisnestä oo, hyvin pienistä määristä kyse, mutta jos tässä kysyntää alkaa olemaan ja hommaa haluaa viedä etiäpäin, niin voihan tuota toiminimen tai vastaavan pystyttää. Pitää nyt katella miten hommat etenee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...