12.10.2008

Haaste: Omituisia tapojako? Ei kai

Sain Nadjastrangelta ylihauskan haasteen. Homma menee näin:

Tehtävänanto: "Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Luvassa omituisuuksia:

1. Meillä on poikaystävän kanssa pari yhteistä sävelenluritusta, joita saatamme spontaanisti alkaa hyräillä muuten vain tai hölmöin tavuin höystettynä. Yksi näistä on Frank Sinatran Fly me to the Moon, jonka hyräily saattaa kuulostaa joltain sen tapaiselta kuin: "Töt-töt töt-töt töö, tö-töö-tö töö, töö, töö-öö". Biisi on epäilemättä jäänyt ikuiselle toistolle pari vuotta sitten katsotun Neon Genesis Evangelionin lopputekstien ansiosta. Toisena lurituksenpätkänä saatamme kommentoida asioita toisillemme hyräilemällä "La-la-lallati-lallati-laa, hauska metsässä on asustaa.."

2. Minulla on ongelma sängyn ja nukkumisen kanssa. En haluaisi nukkua, enkä haluaisi mennä sänkyyn nukkumista varten. Se tuntuu ajan tuhlaukselta, varsinkin, jos ei satu olemaan kuolemanväsynyt. Eihän sitä edes terveen päivärytmin varjolla voi mennä nukkumaan, jos ei väsytä, ahdistavaa kieriskelyähän siitä vaan tulee! Poikaystäväni saakin usein maanitella minua pehkuihin, ja usein onnistuu siinä. Saatan kuitenkin murahdella närkästyneesti mennessäni.

3. Edelliseen liittyen, kun vihdoin pääsen unten maille, minulla on poikaystäväni mukaan tapana maiskutella unissani. Tämä tuli minullekin täytenä yllätyksenä tätä haastetta väsätessä - mitä ihmettä minä maiskuttelen ja miksei minulle ole kerrottu tästä aiemmin! :D

4. Eräs herkkuni aiheuttaa monissa hämmästystä ja jopa hyihyi-reaktioita, vaikka itse ajattelin yhdistelmän olevan lopulta aika tavallinen. Pidän suuresti raa'asta sipulista makkaran kanssa. Sipulinsiivuja tai -palasia arkiwurstin välissä tai lenkkimakkaranpätkän kyytipoikana on äärimmäisen hyvää, terveellisyydestä en sitten tiedä ylettömän makkaranpopsimisen kohdalla. En ole syönytkään herkkuani varmaan vuoteen ellen kahteen - teininä makkara ja sipuli oli mainiota ja epäkevyttä iltapalaa.

5. Pidän pieruni hajusta. Ei se väärin oo!

Näiden omituisuuksien jälkeen haastan haastetta haastelemaan... eikun raapustelemaan Rhian, Reetan, Libbyn, Emm-iin ja Tohtori Myllerryksen. Jälkimmäisen kohdalla voisi ehkä sanoa, että haastan raapimaan?

2 kommenttia :

Honey Junkie kirjoitti...

Tohtori Myllerrys kiittää ja pistää haasteen mietintämyssyyn - omituisia tapoja on sen verran paljon, että täytyy hiukan pohtia miten niiden rajaaminen viiteen onnistuu ;)

Idhren kirjoitti...

Eihän mikään estä valottamasta omituisuuksia vieläkin enemmän ;) Odotan innolla postausta :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...