24.10.2008

Haaste: Autiolla saarella

Sain Mungolifen Annalta haasteen kasata kokoon asuja aution saaren seikkailua varten. Ohjeistus kuuluu näin:

"Joudut autiolle saarelle, jossa päivällä voi olla hyvin lämmin ja yöllä hyvin kylmä. Saat kuitenkin ottaa kolme asukokonaisuutta mukaan saarelle. Mieti mitä tarvitset siellä ja päätä sen mukaan kolme asukokonaisuutta. Haasta sen jälkeen kolme jotain muuta."

Beachwear - hot by Idhren


Oikeastihan olisi sula mahdottomuus yrittää valita vain yksi asu yhtä keliä varten, niin fiksua kuin se pakkaamisen ja tavaroiden raijaamisen kannalta useimmiten olisikin. Koska ollaan rannalla ja on kuuma, tarvitaan tietysti uimapukua. Epäkäytännöllisesti se on musta, vaan onpa edes kiiltävää materiaalia. Mitään rantalaukkuja ei myöskään tueta, designeriä vaan kainaloon (ehh). Sentään ihosyövän vaarat tunnistan ja otan vakavasti, joten hattu, vartaloa uikkaria paremmin peittävä paita ja aurinkolasit ovat ihan pop. Aurinkorasvaputelikin tuohon kuvaan kuuluisi, yleensä levitän sitä suorastaan vainoharhaisia määriä iholleni. Usein myös sellaisiin paikkoihin, joihin aurinko ei paista.Beachwear - middle by Idhren


Sitten se väli-ilmojen asustus. En tiedä mihin tarvitsisin nörttilaseja, mutta sellaiset olisi tosi khuul. Kiiltävää hametta, kiiltävää laukkua, järeitä korkoja, eksoottisilla väreillä somistettu kaulakoru, eksoottisella printillä varustettu t-paita, fedora-hattu ja sopivan paksu neuletakki - mitä sitä muuta viilenevällä autiosaarella tarvitsisi. Drinkkilasin ja pari Caipirosca-pulloa?


Beachwear cold by Idhren


Ohjeissa ei kerrottu, ettäpä miten kylmä saarella tarkkaan ottaen tulee, mutta sikäli kun päivällä oletettavasti tarkenee uimapuvulla, ei yöaikaankaan nyt absoluuttista nollapistettä olla lähestymässä. Käytän siis tilaisuutta hyväkseni jatkaa unelmointia nahkahousuista ja uudesta nahkarotsista. Juuri saatuani käsiini yhdet, jo hetken unelmoinnin kohteena olleet kengät, enkö jo ole bongannut seuraavan, kiilapohjaisen uhriparin, joka vainoaa minua päivin öin ja tulee päiväuniinikin. Tai siis tulisi, jos sellaisia yhä ehtisin nukkua kaikelta nörttiaktiviteetiltani. Joka tapauksessa, kylmässä ilmastossa totta kai tarvitaan lämpimiä neuleita ja päänlämmike. Pörröiset strutsit menevät melkein lampaista, joten neuletakilla on lähes moraalinen velvoite olla päällä lämmin. Jos ei kylmältä saa nukutuksi, voi ainakin laskea karvaisia lintuja omasta rinnuksestaan.

Haastan omia vaatekokoelmiaan rakentelemaan Linnun, Lovelyn ja Ellan. Tsemppiä tähän!

14 kommenttia :

MouMou kirjoitti...

Wow, mikä uikkari!<3 Pystyn kuvittelemaan asut niin helposti yllesi.:)

lintu kirjoitti...

no heititpäs haasteen! :D tähän täytyykin paneutua sitten tänä iltana, saa nähä miten multa onnistuu :D

Anonyymi kirjoitti...

Ai hitsi miten kivoja kokoelmia sulla!

Enkä tiedä miten tää ajatus pulpahti päähäni, mut ton ekan kokoelman gladiaattoreita, ku käyttäis kesän, nii tulis aika veikeet rusketusraidat:D

Idhren kirjoitti...

MouMou, heha, no sittenhän se meni aika hyvin :D

Lintu, joo, ajatusleikit autioista saarista on ihan ovelia ;)

Anonyymi, kieltämättä ;D No, ehkä se seeprakuosikin tulis taas takasin muotiin?

Roosa kirjoitti...

Heh, taidat ilmeisesti tykätä mustasta kiiltävästä materiaalina? :D Sitä on meinaan kaikissa :D

Idhren kirjoitti...

Musta, kiiltävä materiaali on sykäyttänyt jo kohtuullisen hetken ;) Hehkutin siitä joskus elokuussa, sen jälkeen olen tyytynyt hiljaiseen ihailuun :D

Lovely kirjoitti...

Hih! Oikein näköisiäsi asuja:) Otan haasteen vastaan ja yritän jotain värkkäillä viikonloppuna!

Idhren kirjoitti...

Lovely, selvä homma :) Ja kiitti.

Anna kirjoitti...

Heeeeeeeiiii.. Bongasin tänään eräät kengät, joista tuli palavasti tyylisi mieleen. Vasta nyt tulin katsomaan pärjäämisesti tuossa haasteessa, niin arvaapa millaiset kengät olin nähnyt? H&M:ssä (Forumin ainakin) on tuollaiset nilkkurit, joissa on kiilakorko ja kultainen vetskari. Aivan samannäköiset kuin nuo kuvan:) Jos et niitä ole vielä nähnyt, niin käypä kurkkimassa, hintaa oli 30 tai 40 e:) JA tosi upean näkösen:)

Idhren kirjoitti...

Anna, auuuu! :D Nyt sattu ja kovaa! Arvaa olenko lähimainkaan Helsingin H&M:ää ja arvaa onko mitään järkevää mahdollisuuttakaan olla :D ja arvaa onks tääl Tampereen Henkkamaukassa - ei oo, tai ainakaan ei tän päivän kierroksel silmään osunu, ja noi olis ehkä osunu aika hyvin :D ;< Mut sinänsähän tää on aika hauska juttu, tai olis viel hauskempi, ellei tässä olis tätä väärän paikan katkeruusnäkökulmaa ;)

Anna kirjoitti...

no voi harmistus. Harmillista sinänsä, ne olisivat varmasti sinulle täydelliset:(

Idhren kirjoitti...

Anna, sä käännät nyt veistä haavasta ;D Ehkä sun täytyy nyt hankkia ne ni voin ainakin ihailla niitä jonkun muun kintuissa ;)

Anna-Maria kirjoitti...

Hienoja asukokonaisuuksia! Meillä menee maut täysin yksiin, voisin pistää noista päälleni vaikka kaikki. :)

PS. Miten sulla muuten pyörii noita mainoksia täällä blogissa? Onko ne googlen kautta vai miten?

Idhren kirjoitti...

Anna-Maria, kiitos :)

Mainokset ovat tällä hetkellä Trade Doublerin kautta, pitää kokeilla erilaisia vaihtoehtoja. :>

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...