8.10.2008

Haaste: Ettei hulluus saisi otteeseensa Hulluilla päivillä

Tässä tehdessäni lähtöä tarkastamaan Hullujen päivien valikoimaa (silmissäni erityisesti valokynä ja Filippa K:n mekot kiiluen) onkin hyvä tehdä lupaus: lupaan harrastaa harkintaa potentiaalisten ostosteni kanssa. Haasteen tähän kaikelle kansalle sinkosi Honey Junkie, liikkeelle sen alunperin laittoi Nei blogista Green Life for a fashion freak.

Salama minuun iskeköön ja maa minut nielköön, jos rohmuan tavaraa ajattelemattomasti ilman viisautta alennusmyyntien keskellä, ja oikeastaan ihan missä vain. Onneksi kotona on tullut harjoitettua harkintaa jo muksusta saakka (lähinnä sen takia, että porukoiden suostuttelu siihen tai tähän hankintaan kesti aina hetken), ja poikaystäväkin on tuumailevampaa sorttia.

Välillä Idulta meinaa palaa suorastaan käämi kaiken odottelun ja pohdinnan keskellä - "usko jo, se on ihan täydellinen, otetaan toi ja mennään jo, ei tässä koko elämää ole aikaa maatua!" Vaan parempi näin. Olosuhteiden pakosta muodostunut fiksuus on kenties lopultakin tarttumassa minuun ihan aidosti.

Edellisillä Hulluilla päivillä mukaan tarttui takki, kengät jotain ja jotain. No, kengät olivat käytössä koko kesän, takki on jäänyt vähemmälle kulutukselle. Vaan ehkä vielä tulee Idun oma trenssikausi? Tällä kertaa en aio tehdä harkitsemattomia päätöksiä, mutta toisaalta, jos koot hupenevat ja tavaran paljous ohenee uhkaavasti, täytyy ehkä harkita hyvin nopeasti. Heräteostokset toivottavasti kuitenkin jäävät minulta täysin, enkä edes vilkaise muualle kuin valokynien ja Filkan suuntaan.

Singotaan siis haaste eteenpäin - käytetään sitä päänuppia!

6 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

aivan mahtava idea tommonen haaste ettei heti ryntää ostamaan ihan mitä tahansa :>

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, niin minustakin, loistava keksintö sinänsä :P

Emmanuelle kirjoitti...

Kävin tuossa kahden aikoihin siellä yskäisenä ja kuumeisena ostamassa sen Greyn anatomian 1 kauden(kuten pitikin) ja American Beautyn(oli alelaarissa). Sen jälkeen äkkiä pois koska iha hirvee määrä ihmisiä! Eikä oikein jaksa ostaa mitään kipeänä. :/

Idhren kirjoitti...

Emmanuelle, huh, mä en kipeenä en edes jaksais lähteä mihinkään :( Parantumisia!

P.s. Hirvee ryysis kyl tos neljän ja viiden kieppeil niin ikään :o

auringonkukkametsa kirjoitti...

Mukana menossa myös : )

Idhren kirjoitti...

Mahtavaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...