22.10.2008

Bongaussarjaa, osa 10

Clusterflock haastatteli kuun alussa Lookbookin ja Modepassin kautta minulle tutuksi tullutta näyttelijää, valokuvaajaa ja selkeätä tyyli-ikonia, Nouk Baudrotia. Tämä saksalainen, 21-vuotias mies osaa paitsi käsitellä kameraansa ja pukeutua ultrakhuulisti, hänellä näyttää myös olevan penaalin kynät terävinä. Mielenkiintoinen kaveri, mielenkiintoinen henkilöhaastattelu. Plussat kasvojen Jude Law vs. Ewan McGregor -sekoituksesta. Noukin upeita kuvia voi katsella mm. Flickristä.

***

Vaateliike Gallant Clothes järjestää Tampereella lauantaina 25. 10. klo 17-20 Saleparty-illan, jonka aikana voi shoppailla "etuoikeutetusti hyvillä alennuksilla". Purtavia ja virvokkeita on tarjolla. Pääsy on kaikille vapaa, tilaisuus avoin ja kaverinkin kuulemma saa tuoda mukana. Elänkö vain tynnyrissä, vai onko Tampereella alkanut viime aikoina tapahtua jotain mielenkiintoista?

***

Jon Stewart vääntää tuttuun tapaansa poliittista satiiria The Daily Showssa, ja Comedy Centralilla esitetyt jaksot ovat nähtävissä tätä nykyä myös Internetissä (ovat itse asiassa tainneet olla jo pitkään, mutta eihän tällainen randomkatselija moista ajoissa tajua).

Pätkä 10,000 McCainiacs osoittaa joidenkin John McCain -fanien järjettömän, fanaattisen pelon presidenttikisan toista kilpailijaa, Barack Obamaa kohtaan - kukapa sitä pelkoa olisikaan innokkaammiin lietsonut, kuin toistaiseksi alakynnessä oleva McCain itse. Vaan alkaako jo mopo karata käsistä? Tässä kohtaa viimeistään onkin myös erinomainen aika alkaa tosissaan pohtia ketä hemmettiä sitä äänestäisi kunnallisvaaleissa.

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...