25.10.2008

Bloglovinia ja muita leluja


Rekkasin. Tavoitteenani kun muutenkin on tyyliin rekisteröityä vähintään joka toiseen maailmassa olevaan blogipalveluun ja muuhun sosiaaliseen yhteisöön, niin tämähän oli väistämättömästi edessä.

Kaikenlaisia härpäkkeitä ja lisukkeita on muutenkin kiva kokeilla ja blogiinsa lisätä (onnistunhan myös kuluttamaan parhaimmillaan tuntikausia ihan vain Naamakirjan pikkuohjelmien parissa näpertelemällä). Samasta syystä itsensä voi myös nyt listata tämän blogin lukijaksi sivupalkista löytyvän namiskan kautta, palvelun tarjoaa Blogger, ja se hyödyntää Google Readeria (joka on luultavasti paras tällä hetkellä olemassa oleva blogifeedien lukija).

Härpäköitse itsesi tälle vuosituhannelle!

2 kommenttia :

maurelita kirjoitti...

Toinen serial-härpäköijä täällä ; kiitos vihjeestä ! Google Reader on siitä rasittava että se menee sekaisin iGooglen kanssa kännykällä, mikä ei ole ihan sitä mitä halusin... google tuppaa päättämään puolestasi mitä lukea.

Netvibes oli se paras pitkään, mutta kielletty konttorilla joten olen melkein hyljännyt sen.

Idhren kirjoitti...

Maurelita, sepäs ikävä juttu :/ Itsellä ei ole kokemusta tuosta kännykkäpuolesta, joten ei mitään hajua mikä toimii tai ei toimi sillä puolella :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...