10.9.2008

Tom Mabe jallittaa puhelinmyyjää, Jerry lyö luurin korvaan

Puhelinmyyjät, hienommalta nimitykseltään telemarkkinoijat, ovat monelle kauhistus. Yleensä soittajista pääsee eroon helposti toteamalla, ettei ole kiinnostunut tarjouksista tai myytävistä tuotteista, joskus myyjä osaa iilimadon tavoin liimautua puhelinlinjojen läpi korvanlehteen kiinni ja jatkaa ja jatkaa ja jatkaa. No, onneksi luurin voi lyödä aina kiinni. Joskus jonkun yksittäisen myyjän kysyessä mielipidettä tarjouksesta tai tuotteesta tämä alkaa nauraa pilkallisesti, mikäli erehtyy kertomaan rehellisen mielipiteensä *krhmSeiskakrhm*. Monenlaista myyjää mahtuu mukaan.

Vaan tässäpä pilapuhelumateriaalia aiheesta. Ei sit tehdä tätä kotona ja aleta rääkkäämään ammatinharjoittajia, vaikka kuinka ärsyttäisikin kesken aamu-unien herätä puhelinsoittoon, joka paljastuu täysin turhaksi. Kymmenennen kerran.

Jerry Seinfeldkaan ei pidä puhelinmyyjistä. Jerry ei jallita, vaan murjaisee kommentin ja lyö luurin korvaan. No, ainakin puhelinmyyjältä säästyy aikaa.18 kommenttia :

Emmanuelle kirjoitti...

Tuo eka video on klassikko. Oon nähny sen nii monta kertaa ja joka kerralla se on yhtä hauska.

Joskus kesällä joku miespuolinen puhelinmyyjä soitti ja tarjosi Cosmopolitania. Minä totesin että se on todella turha lehti ja puhelinmyyjä oli samaa mieltä. XD

Idhren kirjoitti...

Hoh, itse törmäsin videoon vasta ihan vähän aikaa sitten :D

Fiksu myyjä ;D

Stazzy kirjoitti...

öhöhö.
Voin vain kuvitella hämmentyneisyyden.

Muuten, vastasin liittymättömään mailiin.

Kk kirjoitti...

Puhelinmyyjän työ on ehkä niitä kauheimpia! :D Murto-osa ihmisistä haluaa edes kuunnella mitä myyjällä on tarjottavanaan.. Ei olis ainakaan mun uravalinta!

Vadelma kirjoitti...

Hahaha! Nauroin kuollakseni! Käy kyllä vähän sääliksi puhelin myyjiäki. Ei varmaa oo kauheen ilost hommaa saada luuri kokoajan korvaan. :)

Idhren kirjoitti...

Stazzy, oon semi-spämminy sua Geemailissas.

KK, joo, ei se kuuleman mukaan kovin hääppöstä hommaa ole. Tunne on siis asiakkaan ja myyjän osalta yhteinen? ;o

Vadelma, joo, ei se herkulta vaikuta, kaikenmaailman Jerryt tekemässä työstä tympeää ;< Mut itepä soittelevat ihmisille kotiin!11 Eiku...

Anonyymi kirjoitti...

puhelinmyyjille sanotaan, että sori, oon alaikäinen, niin loppuu lyhyeen. winkwink :D

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, hyvä pointti :D

Roosa kirjoitti...

Hiukan hyvä tuo jälkimmäinen :D Minä jaksan pari kertaa kieltäytyä, jos vielä jankataan niin lyön luurin korvaan ;)

Emmanuelle kirjoitti...

Vielä lisätoteamus: Mua usein käy niin paljon sääliksi puhelinmyyjiä että jos mulla on aikaa niin kuuntelen myyntipuheen loppuun ja kieltäydyn kohteliaasti.

Tosin kerran yhden naisen puheesta en saanu mitään selvää niin lopetin puhelun lyhyeen.

r kirjoitti...

heheaha tuo eka video xD ja tuo seinfeld-pätkä on ihan klassikko. mä en oikeestaan edes uskalla enää vastata tuntemattomiin numeroihin kun mun hermot ei vaan kestä puhelinmyyjiä... toivottavasti joku tuntematon numero ei olekaan mikään tärkee. joskus tosin lähetän findiin niitä numeroita ja ne on aina jotain tyyliin "kukkacenter ainaruusu, ypäjä", että joo. oikeesti AINA kukkakauppoja. oon jollain floristien shitlistillä näköjään :P

Idhren kirjoitti...

Roosa, onneks useimmat myyjät ymmärtää ekasta tai parista ei-kiitoksesta ;o

Emmanuelle, välillä juu. Silloin ei tosin käynyt sääliksi, kun myyjänä kuulosti olevan nuori nainen, joka suorastaan epätoivoisesti yritti kaupata jotain, ihan mitä tahansa, eikä meinannut antaa minun lopettaa puhelua millään. Siinä kohtaa piti suoraan sanoa, että nyt riittää.

R, mulle kaupitellaan taas mitä erilaisimpia lehtiä. Enpä mäkään enää juuri jaksa tuntemattomiin tai vieraisiin numeroihin vastata, oletan, että jos on jotain oikeasti tärkeää, soittavat uudestaan. Sit onki joku joka ei >_<

Anuma kirjoitti...

Laitoin ton mainion puhelinmyyjäjutun omaan blogiini ja kohteliaasti kerroin löytäneeni sen täältä. Se oli aika mainio kyllä.

Idhren kirjoitti...

Anuma, ei olisi tarvinnut, eihän se mun video ole ;D Mutta hauskaa, että hauskuus leviää ^^

Anuma kirjoitti...

Heh. En kyllä ajatellutkaan että lennähdät luudan kanssa paikalle vonkumaan ideavarkaista jos jätän mainitsematta mistä ton bongasin, mutta aina pitää varmistaa selusta...

Idhren kirjoitti...

Anuma, et sattumoisin olisi seurannut mahdollisesti Bisquitsin blogissa hiljattain käytyä ideavarkauskeskustelua? x)

Anuma kirjoitti...

Ai mistä sää puhut? En VARMANA ole mitään lukenu mistään mitään enkä yhden ensimmäistä immateriaalioikeusvääntöä nähny!

(No okei, ehkä vähän tuli vilastua...)

Idhren kirjoitti...

Anuma, eikun siinä keskustelussa vaan just oli puhetta näistä asioista ja ilmasin siinä aika voimakkaasti sen, että en ymmärrä koko puhetta siitä, ettei muka saisi postailla samoista asioista kuin joku muu, tai että sellainen olisi jotenkin epäkohteliasta :P

Että ihan rauhassa saa kyllä multa ideoita ja juttuaiheita omaksua omiin juttuihinsa, kuvia ja tekstiäkin niin ikään hyvillä mielin muutamin ehdoin (sivupalkissa alhaalla lisätietoa tästä) :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...