8.9.2008

Syksy värikuvina

Rutikuivaa


Kuten olen ennenkin maininnut, en ole syysihmisiä, enkä aina järin ymmärrä syksystä hehkutusta. Se johtunee siitä, että syksy tuo mieleen ensimmäisenä minulle negatiivisia asioita, kuten kylmyyden, harmauden ja valon vähenemisen. Sellaiset asiat kuin ruska ja kauppojen syysmallistot tuntuvat toisarvoisilta, kun näiden vastineeksi saa kylmää viimaa ja katsella kuolleita kasveja.

Eilen auringon paistaessa ja lämpömittarin kavutessa reippaan viidentoista asteen kieppeille päätin kuitenkin ottaa toisen askeleeni kohti positiivisempaa suhtautumista syksyyn (ensimmäinen oli kumppareiden hankkiminen - märkä ja jalkojen palelu on siis voitettu jo) ja jatkaa aivohuuhteluprosessiani kuvaamalla kauniita, luonnossa näkyviä syksyn merkkejä. (Jos saisin manipuloitua itseni ajattelemaan syksyssä ensimmäisenä kauneimpia kuvaamiani asioita, koko vuodenaika olisi varmasti helpompi hyväksyä.) Mukaan mahtui myös pari kuollutta otosta, jotka edustavatkin sitten sitä negatiivista puolta, mutta jonka senkin voi nähdä kauniina - ainakin silloin, kun auringon säteet osuvat niihin sopivalla tavalla. Siinä sivussa tuli myös keikuttua itse kameran edessä.

Hattu ja farkkuliivi - second hand, farkut - Vero moda, pitsipaita - Carlings, sandaalit - H&M


Päivän asun tarinaksi sanottakoon, että halusin kokeilla rakentaa asun vanhojen, leveälahkeisten farkkujeni ympärille. Ajatuksena mielessä siinsi jotain vielä hipihtävämpää, mutta tajuttuani, etteivät rahkeet ihan siihen riitä, siirtyi fiilis hippeydestä tutumpaan rokkiin. Ehkä olisin tarvinnut vielä röyhelöisemmän paidan, leveämmät lahkeet tai kukkapaidan. Hei, mullahan on kukkapaita, miksen mä sitä käyttänyt!

Tällaisia veijareita tuossa kerrostalorykelmän pihassa on nähty ennenkin liikkuvan. Mokomat pomppijat pomppii karkuun vaan heti, kun niitä yrittää kohteliaasti lähestyä paparazzausaikeissa.

City-loikkari

15 kommenttia :

nei kirjoitti...

Kauniita ja herkkiä kuvia. Minä olen syksyihminen ja nämä kolahtivat täysillä :)

Mai kirjoitti...

Minä pidän kyllä syksystä. On kivaa, kun illat pimenevät ja pääsee polttamaan kynttilöitä. Toisaalta päivisin on silti vielä hyvän aikaa valoisaa, ettei tarvitse elää valoisaa aikaa koulussa/töissä yms, kuten talvisin. Pidän syysvaatteista. En nyt tiedä miten sen selittäisin, mutta syksyisin on mukavaa, kun saa pukea päälleen vähän laidasta laitaan vaatteita. En kykene sitä tuon paremmin selittämään :D

Idhren kirjoitti...

Niin, kyllä näitä syysselityksiä on kuultu aika paljon ;o Minä en pidä pimenevistä illoista enkä kynttilöistä, pidän valoisista kesäöistä ja lämpimistä illoista :D

nadjastrange kirjoitti...

ihana pupu <3

ps. mikä objektiivi sulla on?

Idhren kirjoitti...

350D:n kittilinssillä mennään >_<

heldy kirjoitti...

sulla on kyllä ihan uskomattoman kauniita kuvia! rakastan näiden väriä ja tunnelmaa <3

Idhren kirjoitti...

Heldy, kiitos paljon :) Se on jännää, miten paljon jo pieneltä pläntiltä kerrostalopihaa voi löytää mielenkiintoisia yksityiskohtia :)

neiti Y kirjoitti...

Tosi kauniita kuvia :)

Vitsi, vaikka kuinka yritän, en ikinä saa kuvia meidän pihan jäniksistä, kerran sain tosin otettua sammakosta kuvan, haha :DD

Piatta kirjoitti...

Ihana asu!

Kuvaamasi asut ja kuvat ovat aina tosi tyylikkäitä (:

Anonyymi kirjoitti...

olen monesti miettinyt ja päätin vihdoin kysyä, että miksi mainostat kirkosta eroamista blogissasi?

Idhren kirjoitti...

Neiti y, kiitos :) Eläimet on vaikeita kuvattavia, tuonkin kanssa oli varsinainen kisa - huomasin pupun ulko-oven läpi, viritin kameran valmiiksi ja varovaisesti avattuani oven ja päästyäni ulkopuolelle pupu otti ja lähti, vaan saipa napattua pari kuvaa, joista esittelemäni on onnistunein :D

Piatta, kiitos :)

Anonyymi, pidän mainosbanneria blogissani, koska kirkosta eroaminen on ihan varteenotettava vaihtoehto monestakin syystä, ja ennenkaikkea siitä syystä, että sikäli kun kirkkoonkuuluvista useimmat ovat lähinnä tapakristittyjä, sietäisi imho jokaisen omalla kohdallaan pohtia ja punnita, että onko tuota järkeä kuulua laitokseen, jonka oppeihin ei edes varsinaisesti usko, tai jonka oppeja ei allekirjoita, ja maksaa tästä lystistä vieläpä kirkollisveroa. Netitse kirkosta eroaminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Ihan ideologinen syy siis pitää tuota banneria.

Mirka kirjoitti...

Kauniita kuvia ja ihania värejä!

Idhren kirjoitti...

Mirka, kiitti! :)

iiris kirjoitti...

toi hattu on upee...

Idhren kirjoitti...

Iiris, tänks.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...