7.9.2008

Shoppailumaratonia hyvässä seurassa ja havaintoja

Eilinen päivä kului pyöriessä keskustassa kaupunkiin tulleen kaverin kanssa. Koska luvassa oli tuntikausien haahuilua, korolliset kengät eivät tulleet kuulonkaan, ja koska muiden matalien kenkieni korkolaput kaipaavat edelleen vaihtamista, turvauduin uskollisiin kumppareihini. Saappaat toimittavatkin erinomaisesti saapastelukengän virkaa, eikä valittamista ole muusta kuin kengän ilmanvaihdon puutteesta. Kumi ei ole järin hengittävä materiaali.

Päivän mittaan tuli nautitutta aamiaiseksi tex mex -maustettuja kanawrappeja ja välipalaksi sitruunajogurttisuklaata, joka toi mieleen lähinnä sitruunamuffinsit. Nuuhkin myös pääni täyteen Jean Paul Gaultierin Ma Damea sekä DKNY:n Delicious Nightia. Ensimmäinen tuoksui joltain hyvin tutulta karkilta (ja kaverini mielestä salmiakilta), jälkimmäinen glögiltä ja salmiakilta (myös kaverini mielestä). Ikuiset joulufanit lienevät riemuissaan. Alla olevassa kuvassa demonstroinkin kätevästi samaisen tuoksun pullon värimaailmaa: mustaa ja violettia. Dämmit, melkein alkoi tehdä mieli ihan vain sen takia.

Bleiseri, laukku ja vyö - second hand, t-paita - Lindex, kumisaappaat - Nokian Footwear, leggarit - Norlyn, kello - Axcent, riipus - Kalevala koru


Lindexissä tulin törmänneeksi mitä ihanimpaan mc-nahkatakkiin. Fiilis oli aika lailla samaa kuin Honey Junkien ja Anna-Marian rotseissa, nyt suorastaan harmittaa, etten omista taskukokoista pokkaria. Onneksi takista ei ollut kuin suuria kokoja (ei estä sovittamasta, eihän!) jäljellä, muuten sydämeni olisi itkenyt verta: Enhän mä nyt voi uutta nahkarotsia hankkia, kun edellinenkin vielä on voimissaan, ja vaikka voisinkin, epäilen hankkisinko elämänpituista sijoitustani Lindexistä. Epäilyksiäni vahvisti sovituskopissa tekemäni havainto t-paitani ripustinnauhan täydellisestä hajoamisesta. Kamoon? Sitä paitsi pitäisi vielä sijoittaa laatuneuletakkiin ja laatuneulemekkoon... Tai ehkä pitäisikin hylätä vaatesijoitusajatukset ja alkaa sijoittaa osakkeisiin. Bleh.

Tuli myös todettua, että haaveilemani Vagabondin saappaat tekoturkisvuorella olivat samaa sarjaa Bronxin saappaiden kanssa - pohkeista aivan liian tiukat, jotta vetoketjun saisi helposti ylös asti puhumattakaan veret seisauttavasta puristuksesta. Nyt siis kumppareiden on pakko ajaa talvikelikenkien virkaa silloin, kun nilkkurit eivät vaan riitä. Asiaa pähkättyäni ja Nokian jalkinesivuja lueskeltuani minun on muuten hankala uskoa, että kumi olisi kylmälle herkkä materiaali, ajetaanhan pakkasella autoillakin ja kumia käytetään tiivistemateriaalina -.- Lisäksi varoitetaan lähinnä kuumuuden ja auringonvalon materiaalia haurastuttavasta vaikutuksesta. Jotkut feikkikumit (=muovihärpäkkeet) lienevät asia erikseen.

P.s. Toisin kuin viime kerralla kierrellessämme kaupungilla, tällä kertaa jopa pysyin viilettävän kaverini perässä, kiitos kumisaappaiden. Popot palvelivat myös shoppailumaratonia seuranneella ruuanhakureissulla, jolta tarttui mukaan viikon ruuat. Lööv Cittari ja noin kilon kanasuikalepaketit. Mut Dominot unohtu, päivittäisen fiksin saaminen on vaarassa!11

Tupla-P.s. Melkein pomppasin kattoon kuullessani kesken sovituskoppeilun kaveriltani kahden muun, yhdessä asuvan ja seurustelevan kaverini pamauttaneen kihloihin kaikessa hiljaisuudessa. Eihän sitä tietysti ole kellään mikään velvollisuus lähipiirille kertoa yhtään mitään, mutta kieltämättä tulee aina puusta pudonnut fiilis, kun asiat saa tietää toisen käden tietojen kautta. Mitä seuraavaksi? "- Moi, tuutteko Emmin ristiäisiin? - Siis kenen Emmin? - No meidän Emmin, kyllähän sä Emmin tiedät, tuo meidän tyttö! - Siis menikö multa nyt jotain ohi..."

Jos joskus tulee itse rykäistyä avioliittoon, niin olenkin kertomatta asiasta kenellekään ja pidän sormusta väärässä sormessa, jos siis sormusta edes tulee hankittua. Ehkä sitten kymmenen avioliittovuoden jälkeen voin sivulausessa mainita asian. -.- Ehkä.

9 kommenttia :

Anna-Maria kirjoitti...

Hyvältä näyttää tuo asukokonaisuus! Olen itsekin kaivanut kaapista taas bleisereitä, tekee mieli yhdistellä niitä mekkojen kanssa.

Vadelma kirjoitti...

Nyt teki mieli lähteä shoppauskierrokselle. Mäki kattelen nahkatakkeja kuolaten. En sellasta vielä omista, joten kai siihen vois sijottaa. Tai sitten osakkeisiin. :D

Idhren kirjoitti...

Anna-Maria, kiitti :) Itsekään en käyttänyt bleisereita tai jakkuja pitkään aikaan, ennenkuin löysin tuon aarteeni kirpparilta.

Vadelma, heh, joo, valintoja valintoja :D

heini kirjoitti...

Näytät todella upealta! :)<3

Idhren kirjoitti...

Heini, kiitos kovasti :)

Tuhlaus kirjoitti...

mä kuolasin sitä samaa nahkarotsia Lindexissä, mutta koko 42 oli liian piukee tisseistäja kokoa 44 ei ole edes olemassa. joten säästyi nekin rahat.

r kirjoitti...

heh, sä muuten teit mustakin domino-addiktin, tai ainakin lähes. joskus kun jossain sun kuvassa näky taustalla domino-paketti mulle tuli kauhea tarve ostaa niitä ekaa kertaa varmaan pariin vuoteen ja nyt syön niitä vähän väliä :D lapsuuden suosikkikeksi teki siis comebackin elämääni jee.

modegerecht kirjoitti...

ihanalta näyttää tuo laukku. ja koko asu!

Idhren kirjoitti...

R, haha, piilomainostus on siis aidosti riskaabelia, jopa tahaton sellainen ;D

Tuhlaus, joo, 38 roikkui mun päällä. -.- Säästypä rahat tosiaan.

Modegerecht, kiitti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...