18.9.2008

Rakkaat blogit

Sain Stazzylta rakkaudentunnustuksen. Pistetään rakkautta jakoon, mitä sitä itsellään pihtaamaan.

Rakkautta ansaitsisivat monet lukuisin eri perustein, mutta jos floodaisin tämän merkin kerralla kaikelle blogikansalle, hukkuisi se piirrettyihin sydämiin. Harvat ja valikoidut blogirakkaudet siis olkoon tällä kertaa seuraavat: Honey Junkie, Nadjastrange, Ranna ja Thumbelina.

Tämän vaativan tehtävän jälkeen voikin palata kuumehoureiseen pyöriskelyyn ja tuskailla vielä englanninkurssin ainetta, jonka palautuspäivä on sattumoisin tänään, dedis puolilta päivin. Onneksi olen kohtuullisen taitava jauhamaan ulostetta vaikka sitten tikusta vaaditut parisataa sanaa.

Näin koko toissayön mafiaunia, varmasti jotain tekemistä sen kanssa, että tuli katsottua Sopranosien kolmas kausi loppuun. Kuulin myös keskellä aamuyötä ääniä, jotka muistuttivat aplodeja. Pienenä minulla oli tapana nähdä kuumeunia pylväistä, jotka aggressiivisesti suurenivat ja pienenivät, lähenivät ja loittonivat.

Vaan poikkikseni on paras maailmassa. Pyysin tuomaan kaupasta jaffan ja mustikkakeiton ohella Ampparin, ja tämä kullanmuru tuokin minulle kokonaisen laatikollisen niitä. ^^ Ei vaivaa kurkkukivut tällä makeisvaliolla.

7 kommenttia :

Jenni kirjoitti...

Voi ei! Koitahan parantua! Ja tsemppiä siihen pakerrukseen, joka tosin taitaa olla jo ohi, sillä kello näyttää 11:59.

nadjastrange kirjoitti...

ihana poikkis! mehujäät on parhaita <3

ja kiitos tosi paljon tunnustuksesta! :)

Idhren kirjoitti...

Jenni, juu, pakerrus saatiin onneksi tehtyä kaikesta huolimatta ^^

Nadja, niin onkin ;) Ja ole hyvä, unohdin jo mainita asiasta asianomaisille itselleenkin :D

Emmanuelle kirjoitti...

Ampparit on parhaita mehujäitä. <3

Kyllä se flunssa näyttää tulevan juuri sopivasti viikonlopuksi. No onneksi ei tarvitse vaivautua luennoille vaan voi löhötä kotona.

Idhren kirjoitti...

Emmanuelle, onni siis onnettomuudessa :) Mullakin oli siinä mielessä tuuria, että yhden luentosarjan alotus siirty ens viikkoon ja toisesta kurssista peruuntu tän viikon kokoontuminen jonkun ulkomailla olevan seminaarin takia. Että kunhan huomisaamuna vaan on valmis tarpomaan aamulla luennolle ni sit on taas koko viikonloppu aikaa parannella mahdollisia jälkitauteja ;o Ei vaan, on tässä sentään kuume laskenu dramaattisesti. Parantumisia sulle!

Hippu kirjoitti...

awww, aika söpö toi rakkauden tunnustus. hihi.

Toivottavasti paranet amppareiden voimalla! :))

Roosa kirjoitti...

Miksen minä saa ikinä laatikollista amppeita tuolta minun miehekkeeltäni :D Ihanaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...