19.9.2008

Paitaperjantai: Snake Face


Sopivasti samoihin aikoihin kun poikaystävän tilaama Metal Gear Solid 4:n erikoisversio saapui postissa (kuukausien edestakaisen nettiputiikin venkslaamisen jälkeen) mieheke pukeutuu teemaan sopivaan t-paitaan. Minäkin olen siihen läpällä joskus luikerrellut ja matkinut äijän irvistystä.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan paitaan on printattu naamakuva pelisarjan päähahmosta, Snakesta. No, välillä kyseessä on klooni-Snake ja välillä alkuperäinen Snake, mutta hiippari mikä kommandoninja. Naamakuvaa ympäröi keltainen, paksu ääriviiva, itse paita on asiaankuuluvasti sammaleenvihreä ja printti on valkoista rasterikuviota. Paita on tilattu Konamistylesta.

Tiedustellessa motiiveja paidan hankkimiselle poikaystävä vastaa: "Snake on äijä. MGS on loistava pelisarja mahtavalla juonella ja tarinalla. Ei siihen ole muuta sanottavaa."

9 kommenttia :

r kirjoitti...

vähän munkin poikakaveri haluis snake-paidan. senkin mielestä snake on äijä :)

Idhren kirjoitti...

Konami storesta sit vaan nappaan oma yksilö ja yllättään vaikka.. ;)

r kirjoitti...

joo siitähän sais vaikka hyvän joululahjan, eikä tarvis edes miettiä päätä puhki tällä kertaa lahjan kanssa. laitetaan harkintaan!

Anonyymi kirjoitti...

Hih, poikkiksella lyhyet ja ytimekkäät kommentit.;) Hauskaa muuten ku sun kirjotuksissa poikkis on aina "poikkis" tai "poikaystävä". Mervikin tais laittaa asian merkille joskus.. Mulle tulee mieleen ku Gilmoren tytöissä oli yks tyttö joka puhutteli/kutsu poikkistansa aina nimellä "Boyfriend!" ;D -mk

Idhren kirjoitti...

R, loistavaa ^^

MK, heh, en tullut edes miettineeksikään, että näinhän asia on, mutta niinhän se on :D

teetyttö kirjoitti...

Snake on äijä, näin naisenakin voin sanoa :D pelattu on. mistä tuo paita muuten on ?

Idhren kirjoitti...

http://www.konamistyle-europe.com/fi/index.php :)

nei kirjoitti...

Haha, loistava lahjaidea MGS4:ää fanittavalle poikaystävälleni :D Pakko mennä tilaamaan!

Idhren kirjoitti...

Nei, mahtavaa ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...