22.9.2008

Nahkalääh

Nahka on *teinisydän*

Olen niin hurahtanut vaatteissa nahkaan, mustaan ja vetoketjuihin, että unelmieni hääpukukin on vaihtunut loisteliaasta iltapuvusta napakkaan ja lyhythelmaiseen nahkamekkoon. Muutama vetoketju siellä täällä ei tekisi sekään pahaa. Juhlapaikalle (joka olisi samalla myös vihkipaikka) saavuttaisiin moottoripyörällä ja menuun kuuluisi tortilloista, tacoista ja nachoista notkuva seisova pöytä. Siinä tähän mennessä ainoat todelliset haavekuvat, joita olen ehtinyt muodostaa. Vaikka avioliittoa ei tulisikaan, voisi silti järkätä isot bileet näillä mausteilla.

Ilmeisesti H&M:llä on viime talvena ainakin josssain päin maailmaa ollut valikoimassa tämä nahkamekko. Vielä lähempänä täydellisyyttä on tämä Marks & Spencerin mekko, jota myös Victoria Beckham on käyttänyt, joskaan ei hääpukuna. Merkin tämän syksyn mallistossa on toisaalta myös hihaton, taskuilla varustettu nahkiaisunelma, HMM.


T-paita - Only, nahkahame - Lindex, ketjuvyö - second hand


P.s. Jeah, kulttuuriantropologian tentti meni läpi peräti kolmosen arvosanalla. Ja pisteitä ropisee. Tätähän vois lueskella pari kurssia perusteita pitemmällekin.

4 kommenttia :

Tuhlaus kirjoitti...

oletko bongannut blogistani vanhan postauksen, jossa esittelin yo-asuni vuodelta 2000? Mustaa nahkaa. Kiskoisin edelleenkin asun koska tahansa päälleni, jos vaan olisin sen 15 kg hoikempi kuten silloin. Moni mamma vaan paheksui pukuani ihan siinä määrin, että kävi ilmaisemassa mielipiteensä kaupassa mun mutsille. Mutta omasta mielestäni olin itseni näköinen ja ihan pirun tyylikäs!
Eli yhdyn täysin asiaan "nahkalääh" ja itkin melkein verta, kun fidalta bongaamani nahkamekko oli minulle noin numeron verran liian pieni. :(

Idhren kirjoitti...

Oi hitsi, miten oonkin onnistunut missaamaan ihan tuon :o Hei, propsit sulle nahkamekosta ^^

Roosa kirjoitti...

Kuulostaa aika pelottavalta ajatukselta mennä naimisiin nahkakuoressa :D Minä tosin haaveilen lapsien tapaan prinsessamekosta että.. ;)

Idhren kirjoitti...

Roosa, heh joo, muhun ei oo prinsessaunelmat oikein pahemmin vedonneet missään vaiheessa :D Kliseet ei iske >_<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...