8.9.2008

Lotronkin laajennuspalikka lähestyy

World of Warcraft ei ole ainoa, joka on saamassa jossain vaiheessa syksyä laajennusosan. Wrath of the Lich Kingin ohella myös Lord of the Rings Online (eli Lotro) on saamassa sormuskulkueen tarinalle jatkoa Mines of Moria -nimisen laajennuksen myötä. Poikkis tuossa juuri pohtikin, että mahtaako Shadows of Angmarin end game -sisällölle käydä samoin kuin Wowin tapauksessa (autioituminen), ja että pitäisikö tuota alkaa tosissaan haltiaa levelaamaan, jotta vielä pääsisi näkemään toistaiseksi korkeimman tason seikkailuja.

Lotro on tässä taloudessa suhteellisen tuore tulokas. Pelin ilmestyttyä kokeilimme molemmat trial-versiota, mutta sitten peli vaan jäi. Omalla kohdallani jopa trial jäi kesken, sillä kärsivällisyyteni juoksennella ympäri Hobittilaa levelaushimoissa ei riittänyt, eikä niitä superkarhujakaan saanut hengiltä, kun leveliä ei ollut tarpeeksi, joten siihen se sitten töppäsi. Ehkä valitsin väärän rodun, mutta jotenkin hobittien postinkantajana toimiminen ei ihan inspannut. Nyt poikaystäväni latasi trialin uudelleen kokeiltuaan muutamaa muuta muuta massiivimoninroolipeliä (onpa vammainen suomennos, mmorpg:sta kuitenkin puhutaan) ja tykästyi Lotroon niin, että hankki lopulta pelipaketin. Itse katselen silmät ymmyrkäisenä vierestä ja kyttään vilahdusta Gandalfista. Sori mun suomen kieltä raiskaavat anglismit, mut tasottamisesta puhuminen ei vaan ole... oikein >_<.

Tämä vitsi on ikivanha, mutta se sopii erinomaisesti tilanteesseen. Kyllä tälle vielä kerran tai pari jaksaa kikattaa!6 kommenttia :

Vendeta kirjoitti...

Oon joskus miettinyt, että onko mussa jotain pahasti vialla, kun jaksan aina nauraa tolle pätkälle :D Sillon, kun ekan kerran sen äkkäsin killitin putkeen monia kertoja ja hirnuin sellaisella apinanraivolla, että vanhemmat veikkasi mun olevan pahasti vinksahtanut.

Nyt sain taas kunnon kikatukset ja kestohymyn. Nooo, ehkä mä olen vaan väsynyt ;)

Idhren kirjoitti...

Vendeta, molempi parempi ;) Ekat kerrat aiheutti valtavan naurunrymäkän täälläkin :D

Anonyymi kirjoitti...

Heh, tuo pätkä sai mut pohtimaan melkein syvällisiä! :D Ku oon tässä manannu että hitto ku en oo eläny 80-luvun Michael-maniassa... Mutta oon eläny 2000-luvun LoTR-maniassa! X) Että esim. jos joskus saan lapsia niin voin hehkuttaa niille että minäpäs olin nuori kun noi leffat tuli... Ja sit niitä katotaan nostalgialla, niinku 80-luvun Maikkelii nyt. Hmm. -mk

Idhren kirjoitti...

Mk, niin, totta! ;)

Emmanuelle kirjoitti...

Ihanan hauska video. <3

Tää on just niitä joille itse nauraa ihan hulluna mut sitten ku muille näyttää niin ne ei tajua mitä hauskaa koko videossa on. XD

Idhren kirjoitti...

Emmanuelle, sanos muuta x)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...