1.9.2008

Kuvitteellisia ranskisviboja

Joko olen tyylillisesti kameleontti (muksumuodossa kameliontti), tai sitten en vielä olekaan löytänyt sitä ominta juttuani. Mahdollista on toki sekin, että olen enemmän tai vähemmän mielialaltani monisuuntainen ja se heijastuu pukeutumiseeni, sen verran räikeää vaihtelua on tullut nähtyä tässä kesä asukuvia selatessa. Nojaa, väliäkö hällä, jos laiva keinuu, niin fiksu keinuu mukana ja ottaa heilunnasta ilon irti. Ajoittaiset merisairauskohtaukset voi käydä dumppaamassa laidan yli mereen, kunhan ei putoa itse mukana.

Jos edellisessä asupostauksessa oltiin liikkeellä maskuliinisilla linjoilla ja huolettomalla rokilla, niin tällä kertaa mennään kohti imelää hempeyttä. Huuliin eksyi jopa pitkästä aikaa punaisen punaista huulipunaa!

Toppi - H&M, nahkahame - Lindex, neulebolero - Vila, kengät - second hand, korut - Kalevala koru

Empiirinen havainto: Jalat näyttävät erityisen siroilta ja pitkiltä ollessaan ylösalaisin ja suorana (reisien tarpeellinen ja tarpeeton massa kerääntyy alas lantion suuntaan) - ehkä alankin ottamaan kaikki asukuvani tästä eteenpäin maaten lattialla jalat seinää vasten. On enää vain ajan kysymys milloin joku naapureista yllättää minut kesken toimieni. "Mutta sinunhan piti tulla kotiin töistä vasta tunnin kuluttua!"

Näemmä muuten Pirkan sukkahousut ovat aika sekundatavaraa - materiaali on epätasaista, sukissa näkyy hämäriä viiruja ja vaaleita läikkiä, ihan kuin silmäpakoja. Kestävät varmasti hyvin käytössä. Kamoon, tsempatkaa nyt ja yllättäkää minut!

14 kommenttia :

Salla kirjoitti...

:D En ookkaan ennen tajunnut tuota mun jumitusasentoa :D Täytyy kokeilla joku kerta jotain uutta!

Neiti Menestyjä kirjoitti...

En ole ikinä "uskaltanut" ostaa markettisukkahousuja, sillä minulla on vain kokemuksia Amareista yms. (ja ne kokemukset ovat vain positiivisia!). Nyt "pelkoni" vahvistui entisestään ja joudun jatkamaan kalliimpien ostoa, kiitti vaan :D

Idhren kirjoitti...

Salla, mut jumitusasentoshan on varsin viehkeä! ;) Joku signature-posetusasento :P

Neiti menestyjä, voin lohduttaa, että Norlynin sukkahousuista toisaalta mulla on oikein hyviä kokemuksia, kestäneet käyttöä ja konepesua oikein mallikkaasti, hajoavat lähinnä oman kynsimisen tuloksena ;D

Emmanuelle kirjoitti...

Ihana asukokonaisuus. <3

Hmm muutama päivä sitten huomasin saman asian. Jalat ku nostaa ylös nii ne näyttää heti kaposemmilta. Olisipa aina niin. :)

Stazzy kirjoitti...

Mietin muuten kuvia katsellessa ihan samaa kuin mitä kirjoitit myöhemmin: "Mitähän naapurit mahtavat sanoa jos löytävät sinut porraskäytävästä kierimästä ja kuvaamasta itteäsi minihameessa..?"

Tuli mieleeni, että jos saan luvan, voisin joku päivä kopioida sinua ja tehdä postauksen Ranskan Ebayn kauhuista.

Rieppa kirjoitti...

Tuosta ylösalaisin poseeraamisesta tuli mieleen se dödömainos, jossa kaikki on ylösalaisin: naisen rinnatkin näyttävät terhakammilta, kun ne roikkuvat kohti leukaa :D

Idhren kirjoitti...

Stazzy, ei samasta aiheesta kirjoittaminen edes ole kopioimista >_< Ei tuollaiseen tarvitse lupia kysellä ;)

Emmanuelle, kiitti, ja hauskaa, että joku muukin tehnyt saman havainnon ;P

Rieppa, tseh, tuota en olekaan tajunnut! Pitäisiköhän opetella seisomaan käsillään... ;D

Nomppa kirjoitti...

Hahaa, olis ollu varmaan aika kiva tilanne jos joku olis sattunu tonne käytävään just kun kuvailit tuota ylösalaisin -kuvaa :D

Idhren kirjoitti...

Nomppa, heh, niinpä ;D

poster kirjoitti...

Ai että, tosi ihana asu :) Tykkääntykkään!

Juu, perustetaan käsillä kävelijöiden kerho (jos vaan osais sen jalon taidon :D)!

Vadelma kirjoitti...

Ihana asu. Omakin tyylini vaihtelee aikapaljon. Tänään olin liikkeillä converseillä, mutta huomenna pistän varmaan jotain röyhelöä. :D Oikeastaan en enää välitä siitä niin paljon. Kunhan pukeudun miten kivalta ja omalta tuntuu. :)

Idhren kirjoitti...

Poster, kiitti :) Joo perustetaa sellane ja opetellaan saman tien seisomaan päällämme ja ajamaan yksipyöräisellä ;)

Vadelma, kiitos ^^ Joo mikäs tuossa, eihän sitä tarvitse tyylin olla kiveenhakattu juttu ;) Oma tyyli sentään ;D

minka kirjoitti...

Kyllä sinun asusi vaihtelevuudestaan huolimatta näyttävät aina juuri sinulta. Ihana tuo jalat ylhäällä -poseeraus!

Idhren kirjoitti...

Minka, hyvä kuulla ;) Kiitti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...