23.9.2008

Juttua väännetään vaikka tiskiharjasta

Kuinka monella eri tavalla voi samaan paitaan pukeutua? Monkin pitkä puhelinteeppari on nähty jo aika monta kertaa aavistuksen erilaisissa asukokonaisuuksissa. (Taitava osaa käyttää ylävasemmalla olevaa hakulootaa ja etsiä hakusanalla "Monki".)


Jee, mulla on ääni! Pahin yskä ja käheys ovat tipotiessään ja olo on lähes mainio. Vaan illalla tilalle tuli päänsärky, joka epäilemättä johtui koko päivän vallinneesta heikosta ravitsemustilanteesta ja kokopäiväisestä konejumituksesta. Siis totta kai sitä pitää lukita hartiat yhteen asentoon ja unohtaa syödä, jos on väsättävänä ohjeiden mukaisia juttunäytteitä työhakemukseen. Sitä välillä toivoi, että olisi tullut käytyä hakemassa halpaa saksalaista mallasjuomaa Lidlistä.

Tuli tehtyä tuossa viikonloppuna tilaus American Apparelilta. Nyt sitten vain odotellaan ja jänskätään millaisella aikataululla paketti pääsee perille asti. Paketista odotettavasti putkahtaa pari mustaa mekontapaista. Mukanokkelasti voisi heittää hörönaurun saattelemana vitsin, ettäpä toivottavasti ei sentään laatikosta loikkaa mustaleskiä, kuten naapurissa Ruotsissa on käynyt mielenkiintoisin seurauksin. Hrrh.

Nuhakuumeen ymmärrettävänä sivutuotteena painoni putosi pari kiloa. Ihan jännittävää, jeejee, mutta miksei tavaraa olisi voinut kadota vatsan sijasta vaikka jostain tyyliin takareisistä, ei mun mahassa mitään vikaa ollu >_<. Nähtäväksi jää millaisella aikataululla menetetyt kilot palaavat, sikäli kun olen saanut ruokahaluni takaisin. Ehkä Domino-lakon ansiosta kilot pysyvätkin poissa? Jessus, alanko kehittää itselleni jo grammatarkkailuun perustuvaa syömishäiriötä - ei käy, Dominoita tänne nyt ja sassiin. No okei, vohvelikeksitkin kelpaavat.

Jo osaa paita laskeutua kivasti ja verhota. Kengät näyttävät lähes kiilakorkoisilta, tässäkö uusi aihe haaveilulle? Vaan onko allekirjoittaneella aina ollut noin norja selkä?


Eiköhän se tämä selkeästi ole tämän hetken lemppariteeppari, varsinainen kesähitti Tukholman reissulta.
T-paita - Monki, farkut - Lee (lahja itselle pari vuotta sitten, kun aloitin opiskelut Lipastolla, ovat muuten ekat pillifarkkuni koskaan), kengät - Global Essentials


P.s. Pihisen tällä hetkellä kateudesta Honey Junkielle tämän reissusta Tukholmaan ja erityisesti mekko- ja vyölöydöistä. Coldplaysta ei niin väliä, mutta voi, kun olisin ollut aiemmin kesällä innostunut Filippa K:sta. Valikoima olisi luultavasti ollut hippasen parempi kuin Suomessa, Tampereesta puhumattakaan. Ei ole helppoa pakkomielteisen elämä.


7 kommenttia :

Rhia kirjoitti...

ÄÄÄk! Mä jätän tietoisesti ajattelematta mustaleskiä... muuten tulee ahdistus. Hämyreitä en muuten pelkää mutta en oikein pidä noista myrkyllisistä variaatioista.

Jotkut vaan näyttää hyvälle ihan tavan teepparissakin, niinkuin esim sinä, ja sit toiset voi vaan haaveilla... *syvä huokaus*

Rhia kirjoitti...

Ainiin, sinä olitkin näitä pukeutumisen vapautus-taistelijoita, vedän kommenttini hyvälle näyttämisestä takaisin *menee kiireen vilkkaa kiskomaan tavallista t-paitaa päälle* =)

Idhren kirjoitti...

Rhia, hih, kiitos päivän kikatuksista :D Ja kiitti :P

Joo ei ajatella niitä mustaleskiä. :S Mitä ei ajattele, sitä ei ole x)

MouMou kirjoitti...

Blogissani on sinulle huomenna eli torstaiaamuna haaste!:)

Idhren kirjoitti...

Moumou, oolrait, pitääpä sitten tsekata se :P

Anonyymi kirjoitti...

heis blogissasi oli juttua tampereen filippa k tarjonnasta niin ajattelin vaan ilmoittaa, että se kauppa jonka nimeä en nyt muista sielä plevnan luona pitää "taukoa" filippa k:sta. :-/
jos ei nyt jo ihan vanha juttu ollut.

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, juu kävin kans kyselemässä pian bongaukseni jälkeen, ja taisin postauksessakin mainita et höh :/ Harmillista, ehdin jo niin puhista innosta :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...