27.9.2008

Haaste: kolme uutta catwalk-trendiä

Sain Moumoulta vallan hauskan haasteen, pitäisi nimittäin viritellä mielikuvituksen syövereistä vähintään kolme uutta catwalk-trendiä ja haastaa sitten kolme ihmistä tekemään sama.

Mielikuvituksen köyhyydessä päätin soveltaa jo olemassaolevia vouhotuksia ja viedä ne yli uusiin sfääreihin. Lopputulos on jotain hykerryttävän hullua ja lukijoissa epäilemättä myötähäpeän tunteita aiheuttavaa. Vaan ei itseään kannata liian vakavasti ottaakaan.


Trendi 1: Vyö päässä

Vöitä on sovellettu jo lantiolla, vyötäröllä, jalan ympärillä ja peräti tissien päällä - on siis aika ottaa seuraava askel ja asetella vyö pään ympärille. Samalla tulee kehitettyä ohuiden hippipantojen rankempi versio. Vyössä kannattaa olla joko todella paljon reikiä, tai sitten vyön materiaalin sellainen, että soljen voi huitaista vyön läpi ja kiinni. Mikäli vyö on riittävän pitkä ja ohut, voi sen myös solmia huolettomasti umpisolmuun tai näperrellä kauniin rusetin. Vyö pysyy parhaiten päässä silloin, kun vyön painavin kohta, useimmiten solki, on niskassa.


Trendi 2: Paita leggingsien sisällä

Kavahatakaa, se on totta! Leggingsejä on jo käytetty hetken housunkorvikkeina. Seuraava askel on tunkea näihin housunkorvikkeisiin paidan helma sisälle, vähän samaan tapaan kuin muutama vuosi sitten vedettiin sukat farkkujen lahkeiden päälle ja paitaa tungetaan nyt korkeavyötäröisiin farkkuihin.


Trendi 3: Gigantic size -clothing

Jos oversize-vaatteet ovat nyt inessä, niin eihän tästä voida mennä kuin vielä suurempaan: seuraava askel on tietysti gigantic-size. Helpoiten trendiä toteuttaa nappaamalla itseä suurikokoisemman poikaystävän, isän tai naapurinsedän takin, ne näyttävät päällä sopivan giganttisilta.

Ekstrana ennustan Marimekon raitapaitojen yleistä paluuta.

Ylläolevassa kuvassa myös kaksi aiempaa trendiä yhdistettynä. Lopputulos saattaa näyttää silmään varsin karsealta, mutta kyllähän me kaikki tiedämme mitä mieltä me kaikki olimme pillifarkuista ja sittemmin korkeavyötäröisistä farkuista, ennenkuin rakastuimme niihin.

Haastan omia trendejä keksimään Nelliinan, Puukkohupparitytöt ja Desthean.

9 kommenttia :

r kirjoitti...

Vähän repesin tolle vikalle kuvalle :DDDDD Näytät jotenkin kummallisella tavalla (hmm, en keksi miksi) vähemmän älykkäältä kuin normaalisti :P Mutta joo, kyllähän mäkin pillifarkkuja kammosin muutama vuosi sitten ja nyt harvemmin muuta löytyykään jalasta. Ehkäpä vyöt päässä tuleekin toteutumaan, ainakin ohuista vöistä sen voisi uskoa, ja toi jättisuuri takki muistuttaa hieman jotain 80-luvun megaolkatoppaustrendiä, ja trendeillähän kuitenkin on tapana uusiutua silloin tällöin... Mutta paita legginssien sisällä on jo vähän liian pervo mielikuva mulle lol. Voi niitä kamelinvarpaiden määrää mitä sitten voisi kadulla kävellä vastaan! xD

Kk kirjoitti...

Haha, oikein loistavia trendejä. Olen aivan vakuuttunut että nämä pian siirtyvät catwalkeille ympäri maailmaa :)

Nelliina kirjoitti...

haha toi vyö päässä on aika siisti itseasiassa :D:D haasteeseen vastattu!

Ssu- kirjoitti...

Hah, tuo vika on paras kaikessa kauheudessaan :D Ei tietenkään sillä, että itse joskus lämpenisin tuolle trendille...

MouMou kirjoitti...

Haha!!:D Tiesin, että sinuun voi luottaa!<3 Paita leggareiden sisällä, hrr...

desthea kirjoitti...

Hih, kiitoksia, oonkin katellu että tällainen haaste liikkeellä ja ajatellut että tosi hauska, mielelläni teen tämän itsekin. :) Kunhan vaan keksin tähän jotain.. ;)

Idhren kirjoitti...

R, siis kamelinvarpaat on sit se seuraava askel, luonnollisesti ;D

Kk, joo tohon mäkin uskon ;)

Nelliina, sitä sit vaan soveltamaan? :D Mahtavaa ^^

Ssu-, katotaan vaan vuosi tai pari kuule! :DD

Moumou, hehe, kiitti :D

Desthea, ole hyvä ^^ Aattelin et sulta varmaan löytyy hauskoja ideoita ja toteutusta :D Take your time :P

Peippo kirjoitti...

Mahtava tuo viimeinen kuva! :D

Paita legginsien sisällä - EI IKINÄ! Olen saanut ikuiset traumat siitä, kun koko lapsuuteni ajan äiti jaksoi tasaisin väliajoin muistuttaa "paita housuihin!". x)

Btw, paikalliset massateinit pistää vieläkin lahkeet sukkiin. Yhh.

Idhren kirjoitti...

Peippo, never say never, ehkä jo muutama vuoden sisällä sinäkin... ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...