21.9.2008

Eläviä ja kuolleita

Syksyn harmaudessa piristää kirjava ja värikäs mekko. Yhdistettynä mustaan ja erityisesti nahkatakkiin, lopputulos on söpöllä tavalla raju. Jostain syystä mieleen tulevat autot, kisat ja autokisat. Jotain tekemistä eilisen Konna ja Koukku -elokuvan kanssa?


Mekko ja takki - H&M, vyö - second hand, t-paita - Filippa K, farkkuleggingsit - Pieces, kengät - Global Essentials


Kuume on väistynyt, mutta tilalle on äkännyt armoton räkätauti ja yskä. Käheyden mielenkiintoisena sivutuotteena voi ainakin uskottavasti imitoida Bonnie Tyleria. Sen sijaan mummuni päässee vihdoin tupakkayskästä, on saanut mokoma lopetettua vuosikymmenien sauhuttelun jälkeen. Kertomuksensa mukaan mennessään sairaalaan osastolle ihokokeita varten hän vain yksinkertaisesti lopetti, eikä kuulemma ole edes tehnyt yhtään mieli sauhutella. Tosin muutamaa päivää myöhemmin mummu oli pelännyt ahdistavan olon seurauksena saavansa infarktin ja hakeutui yöhoitajan luo, joka ystävällisesti antoi tälle nikotiinipastillin. Jos ei mieli halua, niin sitten kroppa haluaa. Mummulle fyysiset vieroitusoireet tulivat täytenä yllätyksenä.

Ei jotain hyvää, jos ei jotain ikävääkin. Poikkiksen äidin kissoista toinen, Siiri, karkasi joitakin viikkoja sitten viettämään villiä ulkoelämää, ja oli toistuvasti kiinniottajiaan ovelampi karkuri. Siiri saatiin vihdoin kiinni, mutta villikissan elämällä oli hintansa, ja Siiri jouduttiin huonokuntoisena lopettamaan. On kuitenkin jossain määrin lohduttavaa ajatella, että jo aikaisemminkin terassilla fiilistelystä pitänyt Siiri pääsi kokemaan jotakin jännittävää ja elämään kuin rokkitähti - vain hetken, mutta sitäkin vauhdikkaammin. Munuaisongelmista kärsinyt katti olisi sisätiloissa saattanut elää vielä vuosia, mutta Siiri selkeästi teki valintansa siinä määrin, kuin nyt kissa voi valinnan tehdä. Siskonsa Saara voi edelleen hyvin kypsässä 11-12 vuoden iässä ja pelkää edelleen ulkoilmaa.
Villi ja vapaa?


12 kommenttia :

Mari kirjoitti...

Hei kuule, paljonko maksaa tuollainen Filippa K:n t-paita? Olen yrittänyt metsästää tietoa, mutta ei ole tullut vastaan.. Kiitos. :)

Idhren kirjoitti...

Huitelee 35-40 euron tietämillä, mallista vähän riippuen. :> Ole hyvä ^^

Kk kirjoitti...

Tosi kiva asu :) Kivan syksyinen fiilis tulee, muttei sillä lailla liioitellusti :)

Rhia kirjoitti...

Suloisia kissejä =) ehkäpä Siiri sai juuri sitä mitä oli aina halunnutkin... sellaista kissanelämä joskus on.

Idhren kirjoitti...

Kk, kiitti :)

Rhia, mjoo, ehkä ja todennäköisesti juuri niin.

Thumbelina kirjoitti...

Thank you so much for the award you gave me!! Your much too sweet!! And I am so in love with your style and your kitty is just so charming. Also thank you for recommending that photo editing program. I actually have paint shop, which works pretty well but I might have to try Gimp, because free is always a plus in my book (but does free mean safe? haha, sorry I am just oh so very paranoid about the internet). Anyway, like I said you look fantastic. And I love the colors of the dress and how it contrasts with the darkness of the rest of your outfit.
Ciao dear <3
Marisa

Idhren kirjoitti...

Thumbelina, thank you, you are yourself sweet :) And I can assure you Gimp is very safe :) It's open source, that means anyone can see what the code includes so if someone would try to do something nasty with it people would notice and deal with it :) Anyhoo, it's nice to hear from you!
Take care ^^

wwemmi kirjoitti...

Ei muuta asiaa kuin että sulla on jotenkin älyttömän nätit meikit näissä kuvissa :) Johtuukohan huulipunasta? :O

Idhren kirjoitti...

wwemmi, kiitti :P Johtunee juu luultavasti huulipunasta, muuten ei naamassa olekaan kuin silmänrajauskynää ja ripsaria :>

Anonyymi kirjoitti...

Onko sulla noin karvaset jalat mitä tossa vikassa kuvassa 8-----DD

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, eiks sul si?1+1 ;o Eiku, ne on poikkiksen jalat x)

NooranElämää kirjoitti...

HAHAHAH toi karvajalka kommentti :D Mut jees, kiva asu! Vaikken joo osaakaan kuvitella enää sun päällä tommosia värejä. Tolleen voisin kyllä ehkä kokeilla värejä jos joku olis sit vaikka tyytyväinen mun tyyliin :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...