30.9.2008

Ehkä ei sittenkään tueton

Kahlattuani viime päivinä läpi loputtomia sivuviidakkoja pitkin poikin Tampereen yliopiston eri laitosten kotisivuja, opintosuunnitelmia ja opetusohjelmia, rampattuani kirjastojen hakukoneissa, sähköisessä tentti-ilmoittautumisessa ja väänneltyäni pääni puhki (ei olisi pitänyt lintsata tutoreiden järkkäämistä opintosuunnitelmaohjauksista), olen kuin olenkin saanut kokoon toimintasuunnitelman nimeltä "Hankitaan riittävästi opintopisteitä siltä varalta, että Kela muistaa kirjeellä."

Koska monet kiinnostavat kurssit ovat tältä periodilta jo loppumaisillaan ja uusia ei turhan tiuhaan ole alkamassa (...ja koska myös olen äärettömän laiska käymään luennoilla. En ymmärrä, miksi ihmeessä luentoja ei voitaisi videoida ja asettaa opiskelijoiden saataville, kuten joitakin TTY:n opetustilaisuuksia kyseisen lafkan opiskelijoille, sopisi kaltaiselleni teknologiaihkuttajalle paremmin kuin hyvin), keskittyy suunnitelmani järjestelmällisiin kirjatentteihin. Mukaan mahtuu niin kulttuuriantropologiaa kuin filosofiaakin. Varsinainen sivuaine on edelleen näin kolmannen vuoden alussa päättämättä. Ehkä musta vielä kuitenkin saatais humanistihippi yhteiskuntahörhön sijaan?

Tarkoitukseni oli eilen lähteä reippaana lainaamaan tarvitsemiani kirjoja, mutta siinä kohtaa kun olin lopulta päättänyt mitä oikeastaan tarvitsen juuri nyt, tikitteli kello jo kohti iltakahvia, ja iltakahvin jälkeen oli jo liian myöhäistä. Tuli sentään päivän asu kuvattua kaikessa mentaalisolmuilussa. Lukion opo sanoi joskus muinaishistoriassa, että lukion kurssitarjottimen suunnittelu menee lukion pääsykokeesta, samaa ideaa olisi ehkä ollut syytä soveltaa myös akateemisissa pääsykokeissa.

Vaatteiksi kaivelin vaihteeksi erikoisimmat farkkuni (erikoisuutta pällisteltiin tarkemmin tässä postauksessa, ja voi spagettihirviö noita alkukesän aikaisia hiuksia >_<), suloisimman t-paitani ja toistaiseksi kestävimmät kenkäni. Ovat palvelleet jo kaksi talvea, ja ainoastaan kerran on korkolaput vaihdettu. Priimaa tavaraa.
Farkut - Tiger of Sweden, farkkuliivi ja vyö - second hand, t-paita - Moomin (Only), kello - Axcent, kengät - Bronx


P.s. Iiiiih, American Apparel -tilaukseni tuli tänään, pitääkin hypätä kuvailemaan näitä täydellisyyksiä! ^^


12 kommenttia :

Sini kirjoitti...

Ihana tuo paita! En tajua miksi en itse silloin ostanut kun kohdalle osui...

Ocean kirjoitti...

Pikkumyypaita mulle kans :O!

Idhren kirjoitti...

Sini, kiitti ^^ Joskus tulee näitä hetkiä, kun tulee ajatelleeksi että miksimiksimiksi ;<

Ocean, haluttua tavaraa näemmä :O

Anonyymi kirjoitti...

Psykologia muuten on sellainen aine, missä luennot videoidaan. Ne kun järkätään jotenkin yhteisopetuksena parin muun yliopiston kanssa, niin että luentosarjat videoidaan joka tapauksessa, niin varmaan niitä siksikin opiskelijoille tarjotaan:) Tosin siinä oli joku juttu, että vain tietty määrä pystyy katsomaan sitä videon kautta, joten siinä kai sitten pitää olla nopea.

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, joo jotain videointeja kans on joillain randomeilla luentosarjoilla ollut, mutta en ainakaan ole nähnyt, että niitä voisi tyyliin ladata omalle koneelle (tai että olisi jotain streamia edes) ja katsoa milloin itselle sopii. Sellainen olisi erittäin kätevää :>

Thelma kirjoitti...

Aivan ihana paita! <3

Anonyymi kirjoitti...

Hei, olen toistaiseksi anonyymi lukijasi. Olen tässä miettiny tkuitenkin tuota elloksen mainosta. Millaista rahaa siitä saat ja mitä kautta se on sinulle sattunut?

Idhren kirjoitti...

Thelma, kiitti ^^

Anonyymi, mainos on Tradedoublerin kautta napattu, ja homma toimii niin, että saan kolme euroa myynnistä ja 1,5 euroa impressiomyynnistä. Tradedoublerin sivuilta löytyy tarkemmin tietoa noista komissioista.

Maj kirjoitti...

Odotan innolla seuraavaa opiskelukyselyä, jotta pääsen vastaamaan kuinka tuutoroin itseäni - muotiblogin avulla :D Toivottavasti et kauheasti loukkaannu kun kysyn tätä täällä, mutta mikä se opintopisteraja oikein tänä syksynä on? Olin ihan siinä uskossa että 20 pistettä edelleen :O

terv. nimim. "stalkkaava opiskelija taideaineiden laitokselta"

Idhren kirjoitti...

Maj, 20 opintopistettä sanoo Tampereen yliopiston opiskelusivut, kuukausi sitten kun katselin, oli siellä vielä viime vuoden tiedot, joissa raja oli ilmoitettu olevan naurettavat 11 pistettä. ;o

maj kirjoitti...

Kiitos vastauksesta, ei tuo 20 pistettä taida kyllä tältä syksyltä täyteen tulla mutta onneksi keväällä ehtii vielä kiriä ettei tukiaan menetä :)

Idhren kirjoitti...

Täällä on taistelu kovasti käynnissä ;o

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...