2.9.2008

Bongaussarjaa, osa 8

Blogimaailmasta

Pupulandian Jenni tekee graduaan muotiblogeista ja toivoo mahdollisimman paljon vastaajia kyselyynsä. Vastata voivat myös entiset blogikirjoittajat. Tsekkaa Jennin postaus ja linkki kyselyyn täältä.

Jos kotimaisten blogaajien, Rannan ja Ian tyyli miellyttää, niin tässäpä tyttönen, jonka pukeutumisessa yhdistyy molempien blogaajien tyyli sadunomaiseen fiilikseen ja uskomattomaan söpöyteen. 18-vuotias Marisa / Thumbelina on kuin kävyillä koristeltu kermakakku - suloinen, mutta samalla särmikäs ja maanläheinen, eikä lainkaan liian imelä. Ässänä hihassa tytöllä on myös huimat Alaskan maisemat.


Virtuaalimaailmasta

Kaikki World of Warcraftin pelaajat eivät ole (seksi-)elämättömiä. Muutoin Defias Brotherhood -serverin foorumilta löytyvässä viestiketjussa "Describe your sex life with a term from WoW" vastaukset olisivat lähinnä "I don't have a target" -kakofoniaa. Muutamia nauramaan saaneita otteita, joiden joukosta kyllä löytyy (seksi-)elämättömyyttäkin:

"You are no longer rested."
"YOU ARE NOT PREPARED! "
"That item does not go in that slot."
"Seed of Corruption"
"You have completed 10 daily quests today. You may not complete any more daily quests today."
"Your Bags are Full"
"I have waited long enough!"
"You dont have enough gold."
"Must be behind target."

Hih.

Northrend tulee, paleleminen alkakoot

Wrath of the Lich King -laajennuksessa saapuva death knight -hahmoluokka on saanut jo hohtavat siniset silmät, zombi-ihon ja nyt vieläpä omat puheäänetkin, jotka saavat hahmon puheen kaikumaan kolkolla ja aavemaisella tavalla. Hahmoluokkaa odottaa myös oma ratsu ja mahdollisesti lentävä elukka Northrendin tuolla puolen. Kaiken tämän yli-innokas hypetys ja kova odottaminen tulee arvatenkin tuottamaan pettymyksen, mutta toisaalta, blood elffitkin olivat edellisessä laajennuksessa juuri niin khuuleja kuin odotinkin.

P.s. Papukaijamerkki sille, joka tunnistaa mistäpäin Wowia yllä oleva kuva on peräisin. Voin antaa vinkin, että jostain Azerothista.

10 kommenttia :

Jenni kirjoitti...

Kiitos kyselyn buustauksesta. Ja on muuten todella suloinen tuo Marisa! :) Toden totta ihan mieletön sekoitus Rannaa ja Iaa.

Idhren kirjoitti...

Ollos hyvä ^^ Enkä pääse mäkään Marisaa hämmästelemästä, on se niin ^^

Anonyymi kirjoitti...

Ehdotan winterspringiä >:|

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, ei paha ehdotus, mutta silti väärin ;o

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi yrittää vielä toisen kerran, vaikka toinen vaihtoehto tuntuu epätodennäköiseltä. Olisiko kyseessä Dun Morogh (tai jotain sinnepäin) eli siis se ainakin gnomejen aloituspaikan seutu?

Tunnen itseni täydellisen epäonnistuneeksi wowittajaksi, mutta en vain keksi tähän hätään muita paikkoja jotka edes vähän muistuttaisivat kuvaa!

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, erittäin kekseliäs vastaus, niin kekseliäs, että piti ihan hetki tämmösenä truu-Hordena miettiä, että millanens paikka olikaan kyseessä ;) Mutta sekin siis väärin. Mieti vielä - vastaus voi olla paljo ilmeisempi ja tylsempi kuin uskotkaan ;) Huomaa myös oikeassa ylänurkassa roikkuvat hilut - missä sellaisia voi tuollaisissa maisemissa nähdä? ;)

Luulin, et tää on liiankin helppo, mutta täähän olikin ihan hyvä ;)

Idhren kirjoitti...

Idhren ja silmäniskusyndrooma. ;)

Emmanuelle kirjoitti...

Päivän paras hihityskohtau -pisteet menee taas sulle (tuo WoW juttu). :D

Idhren kirjoitti...

Hehe, kiitos siitä ^^

Anonyymille voin paljastaa, että oikea vastaus on Alterac Valley, ja tarkemmin ottaen yksi niistä torneista, jotka ovat Horden kotiluolan lähinurkilla :P Lumisade on joulupropsien ansiota :>

kameleontti kirjoitti...

Haha noi on hyviä noi wowijutut. :D Invalid target!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...