13.9.2008

Aamuisten heräämisten vaikeus

T-paita - Gina Tricot, neulebolero - Vila, farkkuleggingsit - Pieces, vyö - H&M, kengät - Bronx, kello - Axcent, kaulahuivi - Cittari


Joskus tuntuu siltä, että koko akateeminen opiskelu-urani saattaisi kaatua aamulla pidettäviin luentoihin. Ellei ole herätessään kuolemanväsynyt, niin ainakin on superviluinen. Eilen aamulla herätyskellon soidessa kävin läpi jo kaikki mahdolliset tekosyyt jäädä peiton alle kuorsaamaan - väsynyt, kurkku kipeä, kuumetta, tarpeeton kurssi, epäinhimillinen sää, lähestyvä tentti, vaatteettomuus... Näistä vain väsyneisyys ja lähestyvä tentti pitivät paikkaansa, mutta eivät lopulta pitäneet kutiaan sarjassamme "Tekosyitä lintsata". Onneksi on edes neuleet ja lämpimät kolmiohuivit.

Luennon jälkeen kävin kiikuttamassa jo kaksi talvea kokeneet, mustat ja matalapohjaiset Bronxin nilkkurini aseman pikasuutarille, jota oli kehuttu paitsi nopeudesta, myös halvoista hinnoista. Nopeus, no, ehkä ei puolen päivän aikaan, vaikka eihän vajaa tunti paljoa ole, mutta reippaan kuuden euron hinta ainakin oli suorastaan naurettava. Tiedetäänpä ainakin, missä Idu tulee ramppaamaan vastaisuudessa kenkiensä kanssa.

Samalla reissulla tuli todettua, että viime talvena hätätilassa hankitut toiset, ruskeat Bronxit ovat paitsi väriltään epäidumaiset, myös malliltaan huonot. Kenkien kärjet ovat ottaneet aikamoista hittiä normaalissa kaupunkikävelykäytössä, ja ennen pitkää ne tulevat kulumaan puhki. Ei sinänsä ihme, kun pohjakin on kärjen kohdalta superohut. Ei se merkki, vaan se malli, pätee epäilemättä universaalisti. Laskettakoon ruskeiden ritarien ansioksi sentään mielenkiintoiset ja sopivan järeät yksityiskohdat.

Odotellessani kenkieni valmistumista pyörin Stockalla ja tein ihan mielettömän löydön. Jatkuu ensi jaksossa...

7 kommenttia :

Vasiliisa kirjoitti...

Aamuherääminen on niin syvältä, että mieluummin heräisinkin iltapäivällä :O.

Mitä Bronxeihin tulee, minulla on monet, ja vain yhdet ovat ongelma. Niissä on terävä kärki (joka on muusina) ja pieni matala korko (josta nahka on kuoriutunut). Liian kikkaileva malli siis tosiaan on aika olennainen haitta...

Rosa kirjoitti...

Aikaiset aamuherätykset ovat niiin syvältä. Mutta sitä varten on keksitty näyttelemisen ihme: kipeä, väsynyt ja äänen muuttaminen flunssaiseksi toimivat. Joskus ainakin.

asiasta kenkiin. Kuvan nilkkurit ovat ihanat. <3

Idhren kirjoitti...

Jej, sielunsisaria! ;)

Thelma kirjoitti...

Aamuherätykset ovat niin... ÄRR!

Ihanat kengät<3

Idhren kirjoitti...

Thelma, sanos muuta ;< Kiitti :)

Snow kirjoitti...

Hieno hieno hieno bolero, onko hankinnasta kulunut jo hurjasti aikaa? vai voiko kenties vieläkin löytää tuollaisen kaupoista?

Idhren kirjoitti...

Snow, hankin tuon joskus kevään alennusmyynneistä, mutta olen nähnyt kyllä Vilalla samantapaisia vielä jokin aika sitten. Muistan vielä pohtineeni, että pitäisikö hankkia toinen samantapainen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...