30.8.2008

Viiden minuutin feimiys Modepassissa ja teemavärit

Ennakoin, että uusinta kirppislöytöäni tullaan tässä blogissa vielä syksyn mittaan näkemään paljon. Siis paljon. Yliannostus saattaa olla aidosti vakava uhka.

Tiedostamattomasti tulin muuten valinneeksi eilisen ja tämän päivän asuun samat värit kuin Modepass-sivuston layoutissa, asia valkeni väsätessäni uutta banneria profiilisivulleni. Kuvissa muuten ovat toiset lempparifarkkuni, kenties erikoisimmat, jotka omistan. Jalkani pitenevät niissä kilometrejä: En melkein itsekään usko itseäni alle 160-senttiseksi. Aikaisemmin farkkuja on hämmästelty myös tässä postauksessa.

Bleiseri - second hand (Sand), hattu ja vyö - second hand, kasettikoru - DIY, t-paita - Lindex, farkut - Tiger of Sweden, kengät - Global Essentials

Päivän aiheeseen. Bongasin itseni Modepassisn Top or flop -osiosta, jota itse asiassa en ole tullut paljoa edes selailleeksi. Aika häröä. Osio on Modepassin vielä työn alla oleva julkaisuosio, johon nostetaan artikkelien kautta esiin käyttäjiä ja Modepassissa valloillaan olevia trendejä, mitä milloinkin. Ilmeisesti Modepassin ylläpidon mielestä tyylini ei ole flopannut, sillä profiiliani suorastaan mainostetaan tsekkaamaan. Ilmeisesti kommentoijani vaikutteesta luomani iskulause on iskenyt, ja täten olen ikuisesti tunnettu ranskalaisten fashionistojen parissa motosta "It's all about fun". Vois olla huonomminkin! Olisin voinut valita motokseni jonkin kuluneen poplurituksen nimen.

"What ? You don’t know Idhren’s profile yet ? Idhren has a wondeful view of fashion : it’s all about fun. She calls her photoshoots “posing like a snow leopard”, she wrote an hilarious article titled “My new leggins are like the famous food of my hometown” and her humour is only equalled by her great sense of fashion. Her outfits are really nice, and I personnaly love her T-shirt collection !

Visiting Idhren’s profile is cool :)"

Artikkeli kuvineen Top or Flopissa

Muutama hauska kirjoitusvirhe on kirjoittajalle näemmä sattunut. Siitä saankin aasinsillan kiittää kaikkia lukijoideni parissa piileviä pilkunrakastelijoita, jotka jaksavat korjata kirjoitus- ja asiavirheitäni, olivat ne sitten silkkaa tietämättömyyttä tai huolimattomuutta. Jokainen kirjoittaja tarvitsisi ikioman oikolukijan! Kiitos ja jatkakaa hei samaan malliin! Kyllä blogatessa voi uutta oppia.


7 kommenttia :

poster kirjoitti...

Hihii. Kiitti kiitoksista ;) Ja ollos hyvä! Sun blogissa on niin mukavaa olla välimerkin rakastaja, koska tekstisi ovat niin laadukkaita, että pilkunviilaus on aivan kuin mestariteoksen viimeistelyä :> Olishan se kamalaa yrittää harrastaa tätä jossain blogissa, joka on täynnä yhdys sana virheitä tai jotain muuta yhtä mukavaa!
Kaiken lisäks sä otat pilkunviilauksen niin ihanasti vastaan, että varmasti jatkan tätä jatkossakin ;)

Idhren kirjoitti...

Poster, kiva kuulla ^^ Muutamasta asiasta en vastaväitteitä kuuntele (lähinnä makuasioista, ei hyötyä), mutta jos on tilaisuus kehittää oikeinkirjoitustaitojaan tai muuten saada rakentavaa palautetta teksteistä ja kehittyä, niin toki pitää se tsäänssi käyttää. :P Kuitenkin oon olevinani joku tuleva kirjoittamisen ammattilainen, kuten oikeinkirjoitusmaikka paineita kurssilla latasi ;D

Emmanuelle kirjoitti...

Upeat farkut. <3 Etenkin ku tekevät noin pitkän näköiseksi.

Pitkään luulin että olet mua pitempi kunnes jossakin aikaisemmassa postauksessas selvisi, että minä olenkin pidempi (tasan 160 cm). Huimaava ero.

Idhren kirjoitti...

Emmanuelle, hehe, vallan päätä huimaava ;)

Smokey eyes kirjoitti...

upeat farkut, minun jalkaani ovat nuo Tigerit vähän liian tiukat :D

ia kirjoitti...

Muistat varmaan kun äpisin sahalaitaisista kuvista? En tiedä mitä on tapahtunut, mutta ongelma on poistunut! Ihanan pehmeät kuvat :)

Idhren kirjoitti...

Ia, muistan toki :D Hmm, erikoista, minä en ole tehnyt mitään toisin :D No, ei valittamista sinänsä ;) Hieno juttu, että asia on korjaantunut ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...