23.8.2008

Uusia merkityksiä suosikkidemosta

Poikaystävä se tuossa uudella telkkarilla leikkiessään pyörittelee vanhoja demoja. Sattuipa pyörimään vuonna 2006 julkaistu Kewlersin ja Mfx:n tuotos "1995", josta tuli yksi suosikeistani jo nähdessäni sen ensimmäistä kertaa Assemblyillä.

Olen puhunut harvinaisen paljon blogissani ja blogini ulkopuolella vapaudesta pukeutua haluamallaan tavalla, sekä suuresta etiketti-inhostani, joka nostaa päätään aina jonkin juhlasesongin lähestyessä. Niinpä demosta hypännyt toteamus "If all those able minds would be set free -- To overcome formality with creativity" iski kuin atrain Ahtia takalistoon, ja suosikistani tuli vielä vähän entistä parempi.

Demossahan haikaillaan vanhan hyvän demoskenen perään, eikä suinkaan vaadita etikettikorppikotkien päitä vadille, mutta näinhän ne biisien lyriikat ja Raamatun jakeet toimivat - kukin poimii omaan elämäänsä ja ajatuksiinsa sopivia kohtia ja näkee, miten ne kuvaavat juuri sitä omaa elämää ja omaa tilannetta. Konteksti eri, sanoma sama. Joskus sanomakin tosin on eri. Eh.

Tässä siis Kewlers ja Mfx - 1995:

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Jee,eka!(kai) ;P Aivan Ihana ilmaus, "iski kuin atrain Ahtia takalistoon"! :D Vaan symboloiko tuo alussa pyörivä symboli keskisormen näyttämistä? :o Mulle tuli ainakin siit semmonen assosiaatio... -mk

Idhren kirjoitti...

Jaa, enpäs osaa sanoa :P Heh, onnittelut ekasta sijasta ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...