18.8.2008

Rei ei osaa tanssia

Lienenköhän ainoa, joka ei ensinäkemältä tunne minkäänlaisia ihkutusviboja syksyllä ilmestyvään Rei Kawakubon suunnittelemaan H&M -mallistoon? Kenties laatikkomaisesti stailatut mallit aiheuttavat kielteisen reaktioni, tai sitten en vain osaa lämmetä unisexmallistolle ja niiiiin kauhean epäsymmetrisille leikkauksille. Tai ehkä se on vaan se malli. Katsotaan.

Asiasta kukkakimppuun, tänään hankkiudun eroon juurikasvustani ja jatkan projektia nimeltä Vaalennusoperaatio Alpha. Perehdytään tuloksiin hieman myöhemmin. Sillä välin voikin perehtyä monimuotoiseen hiushistoriikkiini ja katsella vaikkapa MadTV:n House MD -parodiaa.6 kommenttia :

uu lala! kirjoitti...

muhun kyl kolahti toi mallisto, pallot ja pilkut ei ehkä niinkään, mut melkein kaikki takit on vau, samoinkun ne shortsit, ja monivärinen miesten paita.

Honey Junkie joka ei jaksa kirjautua kirjoitti...

Et ole, odotin mallistoa kyllä kovasti mutta plääh, ei uppoa.

Nelliina kirjoitti...

Mä olin kanssa tosi ihmeissäni, odotin jotain tyttömäisempää goottimeiningillä maustettua mallistoa.. röyhelöitä hemmetti sentään! Huijausta. (No okei, ne pallot oli jees, kuten aina).

Stazzy kirjoitti...

Vaatteista tiedä, muttoi mallin stailaus nyt on vaan ruma :o Ping-viini?

Bisquits kirjoitti...

Eipä se minuakaan hirveästi kiinnosta, ei oikein edusta tyyliäni. Kiinnostuneena odotan kuitenkin, kuka bloggaaja innostuu tuosta. :-)

Idhren kirjoitti...

Kaikille kollektiivisesti: juu ja juu :> Kaipa tuon kuitenkin ainakin katsomassa kipaisee, ehkä sieltä löytyy jokin Puhutteleva Yksilö, joka näyttää tangossa yksinään houkuttelevalta :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...