22.8.2008

Paitaperjantai: Paul Frank ja pirulainen


Pitkän ja liian massiivisen tauon jälkeen Paitaperjantai palaa näytöille. Tällä kertaa esittelyssä on kenties yksi maailman suloisimmista piruista, Paul Frankin näkemys apinapaholaisesta.

Poikaystävä ei ole koskaan ollut merkin perään, ellei merkki ole ollut aidosti laadukas. Kenties tämä paita on siitä poikkeus. Hieno paita tarttui mukaan vuosi tai pari (eihä tuota enää muistakaan) sitten paikallisesta Jim&Jillistä, jonne tyttöystävänsä oli tämän raahannut.

Tankojen välistä löytyi yllättäen erittäin hieno, lyhythihainen t-paita, jonka rinnassa komeili tutun näköinen apinalogo muutamalla pirullisella yksityiskohdalla varustettuna. Maija Vilkkumaan mummot varmasti huutavat pelastusta tämän nähdessään, mutta söpöydessä tätä apinademonia on paha piestä. "Älä sää mulle rypistele, tuikkaan sua hiilihangolla!"

4 kommenttia :

poster, joka hävitti salasanansa -.- kirjoitti...

Jiaa! Paitaperjantain paluu, tätä on odotettukin :)

Odotuksessa on myös se Millainen mies olisin -postaus, hauskaa nähdä sun versio siitä joskus!

Idhren kirjoitti...

Jos jaksat valvoa, odotus täyttynee joskus alkuyöstä - rustailua rustailua pitsanteon ja kalsarittelun lomassa :P No, viimeistään sitten aamulla ;)

babooshka kirjoitti...

Paitaperjantai on kyllä hyvä sarja :) Jatka ehdottomasti tätä.

Miksi muuten miehille tehdään aina hauskempia ja mielenkiintoisempia printtejä paitoihin, kun tuntuu että naiset saavat tyytyä "Summer 86"-tyylisiin tylsyyksiin?

Idhren kirjoitti...

Jaa, riippuu ehkä mistä etsii :> Threadlesissa esimerkiksi on kasapäin hauskoja printtejä, ja mallia löytyy niin miehelle kuin naisellekin :) GT:stäkin olen bongannut hauskoja printtejä ja Mentalwearhan on niitä pullollaan ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...