4.8.2008

Lupauksia

Ostin kengät. Lähdin metsästämään neuletakki ja/tai -mekkoa, ja tämä on tulos. Sovituskuvia ja uusien rakkaiden kuva luvassa myöhemmin, nyt on aivan kerta kaikkisen totaalisen pakko SYÖDÄ.

3 kommenttia :

tyttö kirjoitti...

Ei aivan sama, mutta minä menin tänään ostamaan "halpoja festaripopoja jotka saa sotkea" ja päädyin kotiin mustien nättien ballerinojen ja syyssaappaiden kanssa, montakymmentä euroa köyhempänä. Alkuperäinen tavoite feilasi siis. Sellasta se joskus on.

Noin niin kuin muuten, diggailen blogiasi ja käyn päivittäin vakoilemassa. Mukava ja asiallinen kirjoitustyyli sekä asennettakin. Olet lisäksi yksi niistä, joita saa syyttää siitä, että minun piti juosta ostamaan musta nahkarotsi kun inspiroiduin. Kelaa sitä! :D

Sofi kirjoitti...

Ette muuten Flow'hun tai Monsters of Popiin ole menossa?
Mietin vain, kun ilmeisesti indie-elektro (en osaa määritellä, mut Desert Planetit jne.) iskee?

Idhren kirjoitti...

Tyttö, hehe, näin käy välillä :P Kivaa et diggailet, ja sori hei et inspiroin ;D Ite taas imen aika voimakkaasti vaikutteita tuolta Paras aika vuodesta -blogin kirjoittajalta ja syytän häntä erinnäisistä pakkomielleshoppailuistani >_< Heh.

Sofi, ei olla näillä näkymin nyt menossa :> Indiet ja elektrot kyllä iskee, mutta ollaan laiskoja paskoja :D Ehkä sitä vielä aktivoituis.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...