17.8.2008

Kynsiä, pelejä ja "vettynyt on seksikästä vain elokuvissa"

Mavala - Marine blue

Yllä olevassa kuvassa näkyy uusin värirakkauteni - voimakas ja tumma violetti. Vielä pari vuotta sitten muistan kauhistelleeni väriä ja ihmetelleeni miten kukaan voi haluta mitään violettia missään muodossa, mutta viimeistään nyt olen myyty. Stockmannilla pyörähtäessäni vilkaisin Mavalan kynsilakkoja ja bongasin aivan upean violetin sävyn (kuvassa pullossa näyttää olevan pikemminkin tummansinistä väriä, kummallisia ovat valaistuksen tiet - yhtä kummallista on se, että väri on nimetty Marine blueksi), eihän sitä voinut ohittaa.

Hetken aikaa kytenyt violetille lämpeämiseni roihahti liekkeihin kun näin, miten intenssiivinen väri on kynsissä. Sopii erinomaisesti tummien vaatteiden kanssa. Vielä kun opettelisin lakkaamaan tasaisesti näillä kahdella vasemmalla kädelläni - Essien kynsilakkoja on muuten kehuttu tällä saralla, onkohan huhuissa perää?

Jokainen varmasti on nähnyt ainakin yhden elokuvan, jossa kaatosade piiskaa sankarittaren märäksi kuin uitettu koira, ja siltikin tämä onnistuu näyttämään hehkeältä, seksikkäältä, kenties haavoittuvaiselta ja herkältä - adjektiivit elokuvasta ja sankarittaresta riippuen. Itselleni tulee mieleen Pitch Blackin Radha Mitchell elokuvan viimeisissä kohtauksissa, joihin liittyy pakenemista lentoalukselle pimeässä vaanivilta hirviöiltä vieraalla planeetalla sekä painimista ja kaulailua Vin Dieselin kanssa.

Joka tapauksessa, pointtini lienee selvä. Märkä on hehkeää, kunhan sen toteuttaa joku muu kuin arkipäivän tavissankaritar. Matka lähikauppaan tuntuu muuten aina pitenevän puolella silloin, kun taivaalta tulee kissojan ja koirien täydeltä vettä ja kastemadot keräytyvät asfaltille suorittamaan joukkoitsemurhan hukkumalla. Allaoleva kuva kertoo enemmän kuin nämä muutamat rivit.

Hattu ja farkkuliivi - second hand, paita - Lindex, nahkatakki - H&M, farkut - Vila, saappaat - DinSko

Löysin muuten ne hukkaamani saappaat, jotka hankin keväällä. Tai oikeastaan minä en niitä hukannut, vaan poikaystäväni, joka oli siivotessaan katsonut aiheelliseksi kasata saappaat ja kasan muutakin tavaraa ("Ai täälläks nääkin oli!") kirjahyllyn alla olevaan kaappiin, jonka en edes tiennyt olevan käytössä. Hoks hoks. Koska poikaystäväni ei osannut edes vastata aikaisempiin kysymyksiini saappaiden mystisestä katoamisesta, epäilen juonittelua selkäni takana. Selkeästi minut halutaan vain pitää erossa kengistä, kliseinen naisenkuva kun siltä osin olen. Köh.

Nadjastrange muuten jo ehti ihmetellä poikaystäväni malttia ottaa minusta kuvia. Heh, minäkin ihmettelisin, jos siis sellaista malttia olisi, mikä siis ei ole asiainlaita. ;> Kuvat ovat nyt aika hyvin hoituneet jalustan ja ajastimen tai kaukolaukaisimen avustuksella. Ei se poikkis oikeasti jaksais näitä mun kuvaustouhuja. Sitä paitsi se aina ottaa kuvat muutenkin ihan väärältä korkeudelta, pitkä kun on. -.-

Olen taas vaihteeksi innostunut seurailemaan World of Warcraftia käsitteleviä uutisia. Mielenkiintoni kohdistuu erityisesti myöhään syksyllä ilmestyvään laajennukseen Wrath of the Lich King, joka tosin uutisten perusteella vaikuttaa taas pelistudion vanhan kierrätyslinjan jatkajalta - otetaan vanhoja grafiikkoja ja tekstuureja sun muuta valmista kamaa, heitetään uudet statsit, sekoitetaan pakkaa, annetaan belffeille draenei-hiukset ja tadaa, laajennus on valmis. Death knightin animaatiotkin näyttää olevan enimmäkseen sillisalaattia warriorin, warlockin, paladinin ja magen animaatioista. Kaikesta tästä epätuoreudesta huolimatta jaksan olla kiinnostunut kokeilemaan ja näkemään uusia asioita ja pelaamaan death knightia roolipelin varjolla. Sitä odotellessa.

8 kommenttia :

nadjastrange kirjoitti...

hahah tulin vaan sanomaan, että tossa sun mainos osiossa on CROCS MAINOS! :DD

noi sun saappaat sai mutki innostumaan taas saappaiden käytöstä. -tosin oon joutunu heittään parit parhaat saappaani roskiin, ku kissa "vähän" pissaili viimekeväänä.

Idhren kirjoitti...

Nadjastrange, ;). Hehe, hauskaa, jos innostuit. Mun pitäs noi viedä suutarille uusien korkolappujen perässä :P Ikävä juttu, jos kissa pissaa kengille :S

Solutasolla kirjoitti...

Mä mietin samaa sokkarilla, että onko mun silmissä joku vika vai onko tämä väri joku aivan muu kuin marine blue. Tai ehkä se on semmosen maan, joka tykkää violetista :D

Ranna kirjoitti...

Minulle tulee vettyneestä ja kauniista väistämättä ensimmäisenä mieleen Audrey Hepburn ja Aamiaisen Tiffanyllä viimeinen kohtaus, jossa neito juoksentelee hirveässä kaatosateessa lemmikkikissansa perässä aivan jumalattoman kauniina.
Ostin juuri beigen trenssin vain ja ainoastaan tuon kohtauksen takia. :)

Idhren kirjoitti...

Solutasolla, heh, hienoa, etteivät silmäni ihan sokeiksi siis ole muuttuneet ;)

Ranna, en ole nähnyt, tynnyrissä elänyt kun olen, mutta varmasti hieno kohtaus. ^^

Ranna kirjoitti...

Ei se mitään, Youtube auttaa:
http://www.youtube.com/watch?v=4hGSuj8tEs0
:)

Stazzy kirjoitti...

Märkä on hehkeää jos on äärimmäisen vedenkestävä meikki, ja jokseenkin läpinäkyvä t-paita. Yksi sellainen kohtaus oli jossakin jamesbondissa jonka tuossa taannoin teeveestä katsoin.

Niin, ja sit tietty tukka, joka ei kastuessaan aiheuta "märkä ja kuivausrummussa pyöritetty koira" -efektiä.

Idhren kirjoitti...

Ranna, kiitos ^^

Stazzy, vaikka olenkin kaikki Bondit katsontu, ei tule yhtäkkiä mieleen missä niistä tuollainen kohtaus on, joskaan ei ole mitään ongelmia uskoa, että märät t-paidat ja hehkeydet tilanteessa kuin tilanteessa ovat ihan bondimaista fiilistä ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...