26.8.2008

Kuuma ja kuumeileva lammas

Jos edellisessä postauksessa puin päälleni ylisuuret, löysät farkut, tällä kertaa päälle löytyi tiukat ja ihoa nuolevat sellaiset. Ehkä kauneimmat koskaan omistamani farkut. Sama paitakin toimii näppärästi molempien alaosien kanssa. Kevättalvella hankitut ihanuudet ovat valitettavasti joutuneet lojumaan kaapin perällä liian lämpimien (voiko sellaista edes sanoa ääneen!) kelien takia, mutta ilmojen viiletessä koko kroppaa lämmittävä kääre on ihan paikallaan. Edellisen kerran näitä korkeavyötäröisiä ihailtiin tässä postauksessa.

Farkut - Diesel, t-paita - Only, saapikkaat - Global Essentials, hattu - second hand

Kräh, vähän meinaa päässä heittää kuumeisen oloisesti ja kurkku tuntuu kipeältä. Olen varmaan onnistunut pitkästä aikaa saamaan syysflunssan. Honey Junkie, annoitko minulle blogisi kautta viruksen! ;D Tai kenties sain pöpön sinä ainoana kertana, kun en pessyt käsiäni ennen nenäni kaivamista kaupasta tulon jälkeen.

Ainoa poppakonsti, jota olen sinnikkäästi käyttänyt läpi nuhien ja kuumeiden on vitamiinien riittävä saanti ja kurkkupastillit. Mieluiten eukalyptuspastilleja tai Tervaleijonaa. Myös Sisut ja Pantterit kelpaavat, ja tietysti ikuinen flunssajuoma, Hartwallin keltainen Aurinkojaffa. Pitääpä varustaa itsensä kaupassa käydessä. Pehmeää paperia niiskutusta varten - sitäkään ei sovi unohtaa. Poikaystävä yrittää aina suositella kurkun huuhtelua viskillä, mutta minähän en semmoisia kammotuksia kurkustani vapaaehtoisesti alas kaada. Jo haju puistattaa. Heh, mummu taas suositteli muinoin samaa temppua (ei sentään kouluaamuina) konjakilla. Bleäääh.

Särkylääkkeitä taas tulee nautittua lähinnä äärimmäiseen päänsärkyyn ja kestämättömään kurkkukipuun, muuten pidättäydyn kipeänä tabuista, eihän sitä flunssaviruksia vastaan mikään ole niin tehokasta kuin sairastaa se tauti vaan yksinkertaisesti pois ja rakentaa immuniteetti. Muahah, jyllätkää vaan, toista kertaa ette jyllää!


P. s. Lisää vettä myllyyn ja tyylisäännöille huutia. Kingdom of Stylen Queen Michelle onnistuu kuvaamaan tuntemuksensa aihetta kohtaan paremmin kuin minä koskaan. Jos en jo aikaisemmin sitä ollut, niin viimeistään nyt minusta taisi tulla tämän naisen vankkumaton kannattaja. Eläköön pukeutumisenvapaus, eläköön tyylinvapaus! Ringissä kaikenlaisia taivaasta pudonneita tyylisääntöjä runkaten palvovat ja sääntöjään muille tyrkyttävät ihmiset voisivat perustaa vaikka marttakerhon, jossa voihkia herkästi keskenään tyylipakanoille, eipä tarvitsisi muiden elämää moisella kotkotuksella häiritä. -.-


12 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Jälleen kerran loistava postaus. Sopii hienosti tuo paita farkkujen kanssa. Kerrohan, Idhren, mitä hajuvettä käytät? Minusta olisi jostain syystä kovin mielenkiintoista tietää... :D

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, kiitti :) Olen huhtikuusta asti käyttänyt tuolloin synttärilahjaksi saamaani Sarah Jessica Parkerin Covet-tuoksua. Ihastuin hajuveteen ollessamme Helsingissä evakossa putkiremonttia, ja vaadinkin äänekkäästi poikaystävältäni nimenomaan juuri tasan tuota :P Se tuo aina mieleeni keväisen ja pikkuhiljaa lämpiävän pääkaupunkiseudun, kaupunkilaisromantiikan ja ihmisvilinän. :)

Jenny kirjoitti...

Mielettömät farkut, ja istuvatkin täydellisesti<3

Betty + Krisse kirjoitti...

Tosi ihanat nuo farkut, istuu hyvin ja muutenkin sopii sinulle :)

Idhren kirjoitti...

Jenny, kiitti :)

Betty + krisse, kiitti teillekin :)

Anonyymi kirjoitti...

kerroit tyylitaivaassa löytäneesi jakun. :) kuvia hetinyt ! :DD

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, kuvailut pahasti kesken, lupaan omistaa koko huomisen postauksen aiheelle ;)

Emmanuelle kirjoitti...

Sullehan käy upeasti nuo korkeavyötäröiset farkut. :)

Olen haaveillut tuollaisista farkuista mutta kahdesta syystä en ole sellaisia hankkinut: olen liian tottunut matalavyöröisiin ja jotenkin tuntuu ettei farkut imartele naisellisia muotojani koska niitä ei ole.

Idhren kirjoitti...

Emmanuelle, ei voi tietää ellei kokeile? ;) Kiitti :P

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kyllä näytän nuo kuvat sinusta korkeavyötäröisten farkkujen kanssa poikaystävälleni ja laitan hänet syömään sanansa etteikö maailmassa olisi henkilöä jolle ne sopisi täydellisesti! Nuo housut ovat täydelliset ja sinulla on täydellinen vartalo niihin! haluaa omat tollaset :>

Thelma kirjoitti...

Sanon jälleen: Niin ihanat farkut! Sopivat niin hyvin sinulle! Itselleni korkeavyötäröiset eivät juurikaan sovi, harmi, sillä tykkään korkeavyötäröisistä vaatteista todella(!) paljon! :--(

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, hehe, teepä se :D

Thelma, kiitti :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...