24.8.2008

Kuolonkorinoissa vinkuva kesä ja Wrath of the Lich King -traileri

Näin paljon olen koskaan ollut kiinnostunut kynsistäni: Ei niitä jaksa hoitaa eikä lakkakerrosta pistää uusiksi ennenkuin on ihan pakko. No, ainakaan suustani ei tulla kuulemaan hihkaisua "Iiks, kynsi lohkesi/meni poikki/lensi kala-altaaseen, apua apua!"

Viikonloppuna Tampereella on saatu nauttia vaihteeksi sateen sijasta auringonpaisteesta ja jopa lämpöasteista. Syksyä en ole vielä toivottanut tervetulleeksi, syksy alkaa vasta syyskuusta ja sillä hyvä. Poikaystäväni on tämän kannan tiukka puolustaja, eikä voi ymmärtää ihmisiä, jotka päättävät kesänsä ja heinäkuun puolessa välissä. Ehkä samat ihmiset sitten toisaalta aloittavat kesänsä huhtikuussa tai peräti maaliskuussa?

Siispä vielä viikon ajan olkoon kesä, niin hyvässä kuin pahassakin. Sitten alkaa syksy, ja sitten alkaa koulu. *Gulp*. Niin, siihen antropologian tenttiinhän tässä piti alustavasti lueskella opintopisteiden toivossa... Aihe on sentään mielenkiintoinen ja kirjallisuuskaan ei päätä huimaa. Mikä parasta, se löytyy netistä, eikä minun täten tarvitse kartuttaa kokemuksia myöhässä palautetuista kirjastolainoista. Tosin koneelta tenttimateriaalia lukiessa päällä on koko ajan kiusaus surffata jossain ihan muualla. Vaan ainakin virtuaalisten muistiinpanojen teko on nopeaa.

Viimeisään vetelevät lämpimät ilmat tarkoittavat sitä, että on hyvin todennäköisesti meneillään viimeiset tilaisuudet käyttää shortseja ja sandaaleja pelkäämättä varpaidensa putoavan paleltumiskuolion seurauksena. Otan siis ilon irti, tosin sääreni verhoan jo rakkaiksi muodostuneilla violeteilla leggingseillä. Alla olevan kuvasarjan ensimmäinen kuva on muuten ehkä paras kuva minusta hetkeen - siinä on kaikki kohdallaan valoa (ainakin Gimpillä säädettynä) ja poseerausta myöten ja mikä tärkeintä, näytän ihan tajuttoman hyvältä. Kuolaan ehkä seuraavan viikon omalle kuvalleni. Siltä varalta, että joku keksii alkaa vakuutella minua päinvastaisesta, täytyypä vain ihmetellä motiiveja.

Paita - Filippa K, farkkuliivi - second hand, korkeavyötäröiset shortsit - Vila, leggingsit - Cittari, vyö - Pieces, korut - Kalevala koru

Viimeisimmän World of Warcraft -laajennuksen traileri julkaistiin Leipzigin Games Conventionissa pari päivää sitten. Traileri sai ristiriitaisen vastaanoton. Toisaalta ylistettiin Blizzardille tyypillistä korkealaatuisuutta mitä trailereihin tulee, toisaalta oltiin pettyneitä siihen, ettei pätkä edustanut vanhaa ja tuttua linjaa, jossa pelissä esiintyvät rodut ja hahmoluokat taistelevat näyttävästi toisiaan vastaan.

Itse suhtaudun traileriin yhtä ristiriitaisesti. Jälki on, kuten aina, upeaa, hahmot elävän näköisiä, tunnelma ympäristöjä ja musiikkia myöten väristyksiä nostattavaa sekä idea hieno, toisaalta taas minäkin odotin näkeväni enemmän kuin Arthaksen, laajennuksen pääpahiksen, manaavan esiin pimeitä voimia armeijaansa samalla, kun tämän isän, kuningas Terenaksen ääni kaikuu menneisyydestä. Niille, jotka eivät sitä tiedä, taustatiedoksi: Muututtuaan hyviksestä pahikseksi Arthas tappoi isänsä ja lopulta hänestä tuli zombien armeijaa komentava lichi-kuningas, jonka valtakuntaa on pohjoinen Northrend, jonne laajennuksen tapahtumat sijoittuvat. Te wowittavat lukijat, mitä mieltä olitte trailerista?

Tässä siis vielä World of Warcraft: Wrath of the Lich Kingin traileri (suosittelen kylläkin menemään Youtubeen ja valitsemaan "View in high quality"-namiskan):


14 kommenttia :

Solutasolla kirjoitti...

Mun syksy alkaa melkein jo toukokuusta :D Eilen hämeenkatua tallaillessa huomasin, että mulla on vilatakki ja vilamyssy, kun kämppikseni kävelee vieressä hihattomassa topissa ja leggareissa.

Eilen jostain Pyynikinrannasta tuli iso ilotulitus, luultavasti kesänlopetussellainen :D Todistusaineistoa omassa blogissani. Syksynjatkoja!

Idhren kirjoitti...

Kyllä määkin saatan kesällä pukeutua lämpimiin, vilukissa kun olen, mutta voihan kesäkin kylmä olla ;) Eijei, ei syksynjatkoja, syksy ei ole vielä alkanut täällä ;D

poster kirjoitti...

Mulla käy kynsille yleensä aina ihan samoin: en vaan jaksa/ehdi/viitsi lakata niitä uudestaan, ennen kuin on ihan pakko. Tai sitten laiskuudessani tyydyn vaan paikkailemaan lakkausta aiheuttaen järkyttävää epätasaisuutta - mutta näyttääpähän kaukaa katsottuna edes melkein siistiltä!

Cinna kirjoitti...

Itse diggailin trailerista, vaikka se keskittyikin pelkästään Arthakseen. Mielummin näen vähemmän kuin enemmän tulevasta lisäosasta. Pääsee sitten yllättymään, kun pelailee. :)
Ja olihan se pirun nätti ja itse tykästyin kovin trailerin äänimaailmaan ja musiikkiin.

Mulla on synttärit elokuun puolessa välissä ja olen koko elämäni ollut sitä mieltä, että mulla on synttärit kesällä! Välillä säät kyllä puhuu toista, mutta en suostu olemaan syyslapsi. :P

Idhren kirjoitti...

Musiikki oli tosiaan ihan mahtava, kylmät väreet kulki siinä kohtaa, kun Arthaksen jykevä askel kaikui samalla, kun herkkä lapsiääni hyräili hieman Lotro-fiiliksesti ja lumi pyrytti... Tunnelma kyllä ihan kohdallaan siltä osin.

Itse tykkään ihan mielettömästi niistä aikaisemmista trailereista, joissa näkee lähes aidon näköisiä hahmoja tekemässä jotain, mitä vaan :P Haluaisin nähdä death knighteista vastaavaa matskua, vaikka tietysti voi ajatella, että Arthas täyttää sen osan...

Ja heh, mäkin olin kokonaista viikon sen jälkeen kun kuulin betan avautuneen sillä linjalla, etten halua tietää juuri mitään, mutta uteliaisuus on voittanut jo ;D Lapsenakin kävin aukomassa lahjapaketteja etukäteen ;< Mut ainakaan uusia questeja en aio spoilia itelleni :P Liikaa :F

elina kirjoitti...

Pitää nyt kiireessä nopeasti kommentoida, että sulla on aivan mahtava blogi! Luin parin kuukauden jutut äsken, vaikka pitäis olla jo ovella menossa ulos. :D

Anonyymi kirjoitti...

Olet ihanan piristävä tapaus! Oikeasti,sun teksteistä tulee yleensä hirveän hyvälle tuulelle, koska itsevarmuus, hyvät jutut ja kiinnostuksen kohteet on kaikki kohdallaan. :--)

Idhren kirjoitti...

Elina, hauskaa ja ikävää, että sillä tavalla jäit kiinni, toivottavasti et myöhästynyt mistään elintärkeästä sen takia ;) :) Ja kiitos ^^

Anonyymi, kiitos :) On aina erityisen mukavaa kuulla, että voi saada jonkun hyvälle tuulelle :)

Thelma kirjoitti...

Oii, vyös, kynnet ja legginssit sopivat niin kivasti yhteen! :--)

Vadelma kirjoitti...

Gladiaattori sandaalisi ovat ihanat! Itselläni muuten on täysin päinvastainen kynsiasenne. :D Sinun tapasi on kyllä parempi ja stressittömämpi.

Idhren kirjoitti...

Thelma, kiitti :)

Vadelma, heh, tapansa kullakin ;) Luultavasti stressaan sit jostain muusta vastaavan määrän ;P

nadjastrange kirjoitti...

epistä! täällä helsingissä oli tänään +13 astetta ja sato kaatamalla. peruskesä siis. :D

en tajuu noista wowihommeleista mitään, mut silti on pakko lukea noi sun arvostelut yms, etten sais poikaystävän vihoja päälleni. kerran sanoin dotaa wowiks .....

Idhren kirjoitti...

Nadja, otan osaa :P Ja heh, ainakin saat jotain etäistä hajua sit lueskelemalla mun satunnaisia pelikommentteja ;D Voit sillee mennä ja sanoa "mä oon niiku tätä mieltä Wowin uudesta trailerista *insert mielipide*" :D

Mai kirjoitti...

Mulla kanssa sama juttu kynsien kanssa. Siksi yleensä olen ilamn lakkaa. Silloin tällöin, kun laitan lakkaa ajatten, että nyt otan ja hoidankin näitä, enkä anna rapistua.... Juust joo.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...