9.8.2008

Kolme tapaa pukeutua nahkahameeseen

Lähdin eilen metsästämään Henkkamaukan keinoahkahametta rakastuttuani Nelliinan hameeseen. Keskustassa aikanani harhailtua tuli kuitenkin eteen sen karun tosiasian kohtaaminen, että hameet olivat yksinkertaisesti loppu. Jostain kumman syystä eksyin lopulta Lindexiin, josta löysin vahingossa aitonahkaisen hameen. Se sai lähes epäröimättä uuden kodin viidelläkympillä. Ja kun hameita ostellaan, niin luonnollisesti sen kaveriksi tarvitaan uusi, hiilenmusta ja ylipitkä t-paita.

Näistä kahdesta monikäyttöisestä vaatekappaleesta syntyi jo sovituskopissa farkkuleggareiden avustuksella kolme erilaista asua.


1) Hame paidanhelman päällä

Hame pääsee oikeuksiinsa, kun se tyrkätään esille paidanhelman päälle. Vaihtamalla legginsien tilalle sukkahousut asusta saa asteen verran seksikkäämmän. Legginsien kanssa hameella saa aikaan rennon, mutta rokin tyylin.


2) Hame paidanhelman alla
Antamalla paidan olla nahkahameen päällä siten, että hame vain pilkottaa paidan alta, saa aikaan hauskan kerrostetun luukin. Varmasti ei ole olemassa paitaa tai toppia, jonka kanssa tämä ei sopisi.


3) Nahkahame toppina
T-paita ja nahkahame - Lindex, farkkuleggarit - Pieces, kengät - Vagabond, kello - Axcent, korut - Kalevala koru

Ajatellaan Alexander Wangia ja urbaanisotureita. Vetoketjut, musta väri, erilaiset pinnat, nahka... Tähän kiteytyy syksyn ronskit fiilikset. Kunnes kohtaan Täydellisen Neulemekon, nahkahame saa olla se taikavoima, josta saan intoa nousta aamuisin lämpimästä sängystä ja kiskoa itseni kauheimpaankin räntäsateeseen.

11 kommenttia :

Thelma kirjoitti...

Kiva postaus! :-) Hame näytti kivalta myös toppina! :--)

Idhren kirjoitti...

Kiitti ja kiitti :)

Anonyymi kirjoitti...

kiva blogi:) oon täällä ekaa kertaa. tosin kuulostaa suoraan honey junkielta kopioidulta, mutta teillä onkin tosi samanlainen tyyli!

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, kiitti ^^ Jos lueskelet tekstejäni esim. viimeisen viikon ajalta, niin huomaat kyllä, että olen aivan ihastunut Honey Junkien blogiin ja jaan hänen kanssaan ihastuksen Alexander Wangiin ja katusotureihin :D Jos taas selaat pitemmällle, huomaat, ettei se meidän tyyli nyt kuitenkaan ihan NIIN samanlainen ole ;>

Alinea kirjoitti...

Oho, vau mikä löytö! Tosi kivan näköinen hame!

Idhren kirjoitti...

Alinea, kiitti :)

Nana Q. kirjoitti...

Hauska postaus! Juuri tällaisista saa ideoita omankin garderoobin yhdistelemiseen. Onnittelut nahkahameesta, se on varmasti pitkäaikainen ystävä! Nimim. Oma vielä hakusessa.

Idhren kirjoitti...

Nana q, sitä minäkin rakastan pukeutumista käsittelevissä blogeissa :) Kiitos ja onnea omasi metsästykseen!

Nahkahameen on oltava tiukka kirjoitti...

Aika kauhea tuo nahkahame. Ei istu mistään ja näyttää jokaisessa kuvassa aivan kamalalta ja roikkuvalta, mutta hyvä, jos jotkut tykkää... Minusta tuo ei vain sovi sinulle. JÄRKKY.

Idhren kirjoitti...

Musta nahkahameen ei tarvitse olla tiukka. Minusta tuo sopii minulle. IHANA.

Mä muuten en tajua, miten jotkut tykkää maksalaatikosta, tajuuks sä? Musta maksalaatikko ei vaan sovi kellekään.

Idhren kirjoitti...

...Ja toisaalta, jos hame olisi tiukka, joku muu (ellei jopa sama ihminen) keksisi valittaa miten tyrkyltä ja mauttomalta näyttää ;) Yrittää ny noita sit miellyttää - enmä ainakaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...