31.8.2008

Klisee: Aurinko paistaa... minne?

Edellisestä huutelusta toipuneena voinkin todeta, että sadetta seuraa aina aurinkoinen sää. Niin kävi eilenkin. Toissapäiväinen rankkasaderintama nosti tuhoisia tulvia Tampereen seudulla, mutta eilen paistoi aurinko ja oli lämmintä.

Melkein liiankin lämmintä. Huolimatta pariakymmentä astetta hipovasta lämpömittarista hylkäsin ajatuksen sonnustautua sukkahousuihin ja sandaaleihin, sen sijaan puinkin päälleni farkut. Turtolan ruokakauppareissulla tuli sitten hieman kuuma. Tänään viisaammin liikkeellä, vaikkakin ilman sukkahousuja?


T-paita - Monki, lateksileggingsit - Ida Sjöstedt, bleiseri, hattu ja laukku - second hand, sandaalit - H&M

Sanoinhan, että löytöbleiserien löytöbleiseriä tullaan näkemään paljon. -.-


P.s. Voi veljet missä lienet -leffa oli hauska ja George Clooney vaihteeksi jotain muuta kuin imelä, vaikka näytteleekin hiusvahaan yltiöpäistä kiinnostusta osoittavaa kaveria. Elokuva perustuu enemmän tai vähemmän löyhästi Odysseuksen seikkailuihin, Odysseiaan, ja olikin ratkiriemukasta bongailla elokuvasta yhteneäisyyvksiä ja analogioita. Olenhan sentään kahlannut aika monta kertaa läpi kyseisen historiallisen eepoksen Aku Ankka -version.


8 kommenttia :

aaakkonen kirjoitti...

ootsä malli?

poster kirjoitti...

lateski ;) Ihana! :D
Tsekkailin jo flickrin puolelta näitä tän postauksen kuvia, ja hauskoja ovat.

Mitämitä, Tampesterissa lämmintä? Ei täällä vaan oo ollut, mitä nyt eilen pari tuntia aurinko ehkä melkein pilkahti. Reilua :<

Idhren kirjoitti...

Aaakkonen, ehkä muutaman kymmenen senttiä pidempänä ;o

Poster, härmhmegmh -.- Olin selkeästi jossain untenmailla tuota kirjoittaessani x)

Tampesterissa oli eilen tosiaan aika mukava ilma, tänäänkin mittari näyttää pariakymmentä astetta. Toisaalta eilen alkuillasta sit kyllä nakkas sadetta koko illaks, saa nähä miten tänään käy.

Idhren kirjoitti...

Eiku hei, mä keksin paremman vastauksen! Olen oman elämäni supermalli! ;D

Anonyymi kirjoitti...

Tais ne sponsorit sittenki kelvata.. ehehh

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, olenko joskus jossain väittänyt, etteivät kelpaisi? Mikset vain kirjoita omalla nickilläsi, kun selkeästi näyt seuranneen seikkailujani blogimaailmassa, pystythän mallikkaasti väärinymmärtämään sanomisiani.

wemmi kirjoitti...

Upea asu! :) Ja hienoja kuvia, varsinkin tuo jälkimmäinen.

Idhren kirjoitti...

Wemmi, kiitos! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...