28.8.2008

Hobitti teki paluun

Sovittiin jo, että vaikka ylisuuret poikkisfarkut eivät näytä täysin kamalilta päälläni, ne eivät silti ole tyyliäni. Voidaankin tästä eteenpäin sopia, etteivät ne ole tyyliäni Hervannan ulkopuolella. Löysin nimittäin kaappia kaivellessani poikaystäväni yli kolme vuotta vanhat samettifarkut - muistan ne seurustelumme alkuajoilta, ne olivat todella makeat miehen päällä. Kolme vuotta ja joitakin kiloja myöhemmin samettipökät eivät enää puoliskoni päälle mahdu, mutta minä, myös tätä nykyä muutaman kilon mehukkaampana, sovin niihin lähes erinomaisesti. Tällä kertaa tosin tarvitsen jo vyön.

Voin mieluusti heittäytyä tälle ylirennolle vaihteelle kotona ja Hervannassa, tuossa teekkareiden Mekassa, jossa joukosta muutenkin erottuu pikemminkin laittautumalla, kuin ottamalla läskisti. Lammastelupäivinä tämä bueno. Se, että lapset nauravat kiiltäville leggareille ja rokkihatulle erittäin avoimesti ohittaessan minut tuntuu hupsulta.


T-paita - Paul Frank, samettifarkut - Pepe Jeans

Jes, uutistiedoite lupasi täksi päiväksi Suomen yli pyyhkäsievän rankkasadekuuron. Mikäli tämä toteutuu ja kotipihamme alkaa lainehtia lammikoista, voinkin toteuttaa erään hauskan, mutta pienimuotoisen kuvaideani. Jos ei, niin sitten ei. Rankkasateita odotellessa (uskomatonta, että sanon oikeasti näin).

Sillä aikaa hengailen poikikseni samettihousuissa. Tyylikkäämpää voi edelleen ihailla edellisen postauksen asukuvista, jotka saivatkin erinomaisen lämpimän vastaanoton. Kiitti hei siitä ^^ Olen ehkä löytänyt itseni, tai jotain.


7 kommenttia :

Rieppa kirjoitti...

Tarkkailin toissapäivänä fuksityttöjen pukeutumista TTY:llä, legginsit ja minihame olivat tietysti se perusunivormu. Mietin, josko näin kahdeksannen vuoden opiskelijana kehtaisi pukeutua samoin ja yrittää sulautua joukkoon, ihan piruuttaan.

Hobittityylikin pukee sinua :)

Idhren kirjoitti...

Rieppa, heh, hauskaa :P Pitääkin alkaa tiedustella tolta poikkikselta sen havaintoja TTY:n tyylivirtauksista ja vertailla sit omiin havaintoihin keskustan lipastolla :P Vaan ainakin Hervannan keskustan kaupoissa tuntuu aika moni liikkuvan tavisfarkuissa ja jopa verkkareissa :P Tai ehkä onnistun sit aina käymään sellaseen aikaan et ihmiset tyyliin tulee salilta tai jostain :D

Ja kiitti :D tarvitsen vielä ne karvaiset jalat, jotta hobitti-look olisi täydellinen...

tiiti kirjoitti...

tyylikkyydestä en osaa sanoa, mutta poikkissammarisi ovat kyllä varsin suloinen ja symppis vaatetus sekä hervannan hobitti- että ihmisasujille :)

Anonyymi kirjoitti...

omistaako poikaystäväsi yhtään valkoista kauluspaitaa? sellaisen varastaminen tyttöystävän toimesta on nimittäin klassinen tapaus :D
farkutkin toimii!

Idhren kirjoitti...

Ei omista ei ;> T-paita kavereita on tämä tyyppi :D

Vadelma kirjoitti...

Toi Paul Frank paita näyttää hyvältä noiden housujen kanssa. Mukavan rento tyyli. Näytät jotenkin söpöltä isot ruskeat housut jalassa. :)

Idhren kirjoitti...

Vadelma, hehe, kiitti kovasti :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...