1.8.2008

Ekan illan Assyfiilistelyä

Pasilaan saavuimme illalla, ja ylimääräisten kamojen poikkiksen äidille heivaamisen ja pikaisen ruokailun jälkeen siirryimme Hartwall-areenalle. Perinteinen turvatarkastus eli "tutkitaan mitä joka ikisessä kassisi taskussa ja sivulokerossa on" ei ole muuttunut miksikään, luultavasti myös nukkuma-alueen vartijat ovat edelleen yhtä natsimielisiä kuin aikaisempinakin vuosina. Onneksi ei tarvitse nukkua täällä.

Suuntasimme ennen konepaikkojen tsekkausta pariin konserttiin. Pariin siksi, että aikataulut osaavat jälleen kusta kintuilleen, ja edellinen esiintyjä soitti vielä puoli tuntia sen jälkeen, kun seuraavan olisi pitänyt aloittaa. Mikäs tuossa, Pixelh8 oli ihan hauska. Seuraajansa, Der Tante Renate oli kuitenkin rutkasti tykimpi. En ole koskaan ollut kitaristien perään tai edes pahemmin arvostanut koko soitinta, mutta tämän kaverin tulittaessa melkein pettivät jalat alta. Tätä lisää hei! Ujo nörttiolemus selkeästi muuten pettää tän kaverin kohdalla.

Muutama fiilistelykuva, jotka kuvasivat aika hyvin olotilaa ja koko keikkaa. Tsekatkaa myös postauksen lopusta artistin musavideo, biisi on ehdottomasti yksi uusista lemppareistani. Kyllä, minut on helppo hurmata ;o Kaveri muuten pyyteli koko ajan valoja sammuksiin, halusi nähdä yleisönsä ja olla itse jossain muualla kuin huomion keskipisteenä.
Tässä siis Der Tante Renate - 666 Deluxe0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...