5.8.2008

"Dr. Horrible is here!"


Tämä on paras musikaali ikinä. Ihan oikeasti. Siinä missä musikaalit ovat ainakin ennen Mamma Miaa aiheuttaneet vilunväristyksiä jopa meille My Fair Lady -faneille, Dr. Horrible's Sing-Along Blog, kolmiosainen minisarja, saa harkitsemaan suhtautumista laulettuihin tarinoihin ihan uudella tavalla. Tällä kertaa sitä jopa innostuu *gasp* laulamaan mukana!

Sarjan luoja Joss Whedon on päättänyt näyttää perinteiselle television showbisnekselle, värvännyt riveihinsä tuttuja ja tuntemattomia näyttelijöitä, luonut suurista studioista irrallaan olevan ainutlaatuisen, naurattavan ja koskettavan, mukaansatempaavan tarinan ja mikä parasta - laittanut sen nettiin kenen tahansa katsottavaksi ilmaiseksi. Sarjan voi maksua vastaan myös ladata iTunes-verkkokaupasta, dvd on myös tulossa.

Tarina kertoo dr. Horriblesta (sulokasvoinen Neil Patrick Harris, mm. Kreisi kynäniekka, How I met your mother), joka haluaa valloittaa maailman, on salaa ihastunut hyväsydämiseen Pennyyn (Felicia Day) ja taistelee samalla arkkivihollistaan Captain Hammeria (Nathan Fillion, mm. Firefly) vastaan.

Minisarjan pituus on kokonaisuudessaan vain nelisenkymmentä minuuttia, mutta on sitäkin enemmän täynnä huumoria - voin lämpimästi suositella tätä kaikille.

Tässä vielä traileri:

7 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Bongasit sut tänään Sellossa ja näytit älysöpöltä =) Oli ylläri todeta sut niin pikkuiseksi näiden blogikuvien jälkeen, joissa näytät mun mielestä vähintään 20cm pitemmältä :D

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, hehe, olet siis virallisesti toinen bongari, joka ilmoittautuu ;D Söpöys hyvä, joskin ainainen tukkaneurootikko on koko ajan satavarma, että pää on kuin harakanpesä. Erityisen hassua on kuitenkin tuo illuusio pituudesta, oon nimittäin kuullut ennenkin tän "näytät kuvissa pidemmältä" -jutun ;) Terkkuja hei!

Idhren kirjoitti...

Eikun jaa, itse asiassa kolmas. :P

Emmanuelle kirjoitti...

Vaikuttaa tosi hyvältä. Dvdtä odotellessa. :)

Idhren kirjoitti...

Jeps, dvd:n aion minäkin hankkia, sen verran hyvä tuo sarja on :) Nimimerkillä katseltu jo kolmasti läpi :D

Anuma kirjoitti...

Suomen iTunes-kaupassa ei kyllä Tri Kamalaa vielä ole, damn. DVD:tä odotellessa, varsinkin kun kommenttiraidasta on myös tulossa musikaali nimeltä "Commentary!"...

Idhren kirjoitti...

Joo, varmasti loistava kommenttiraita ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...