2.8.2008

Desert Planet jyrää ja jyrää ja jyrää!

Desert Planetin keikka Assyilla tänä iltana oli ihan loistava, kuten nyt odottaa saattoikin. Hyppimistä, pomppimista, välillä yleisön seassa riehumista, ja lisää hyppimistä ja pomppimista. Räpsin muistikortin täyteen kuvia, ja parhaimmisto on päässyt eilisillan kuvien ohella Flickriini tänne. Kuvia ilmestyy sinne vielä lisää nörttifestivaalin aikana. Assyt - vuoden kohokohta ^^

Pientä peniskateutta olin huomaavinani itsessäni huomatessani keikalla muiden järkkärikuvaajien (eräällä likalla oli aivan tajuttoman pitkät hiukset, saleena johonkin polvitaipeeseen asti, wautsi) olevan astetta järeämmällä kalustolla liikkeellä - isot salamat, akkukahvat, objektiivit, vastavalosuojat, hitot, itse koneetkin mitä todennäköisimmin olivat jotain jykevää ammattikalustoa. Melkein alkoi nolottaa kuvata suoranaisella amatööripelillä ja kittilinssillä ilman salamaa ja mitään ylimääräisiä härpäkkeitä. Vaan jalkoväli rauhottui, kun huomasin, että saahan sitä tälläkin edes kohtuullista jälkeä aikaiseksi - parin vuoden takainen pokkarilla kuvaus oli jotain ihan kamalaa. Mitähän jos minäkin hankkisin vihdoin ja viimein sen (opiskelijajäsenen) pressikortin.
Ja kyllä, täällä todellakin pistetään unirytmi kunnolla sekaisin, valvotaan koko yö, raahaudutaan aamuviideltä kohti poikkiksen äidin lämpimiä vuoteita, nukutaan pitkälle iltapäivään ja aloitetaan rundi alusta! Vaan kerran vuodessahan Assyt vaan on. Tämä on tietysti vain tekosyy, unirytmini tuppaa muutenkin olemaan yleensä valvomisen osalta yöpainotteinen.

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...