10.8.2008

Bongaussarjaa, osa 6

Sadekaaripuoti sai ensimmäiset tuotteensa

Kauan odotettu ja paljon kyselty Colour me! -blogin kirjoittajan, Ian huutokauppablogi nimeltä Sadekaaripuoti on saanut ensimmäiset tuotteensa huudettavaksi. Mukaan mahtuu niin suloista pitsipaitaa kuin hehkeän hekumallista punaista coctail-mekkoakin - tsekatkaa hei!

Valjaita, valjaissa, valjaiden lumo

Kirsty Lee ja Queen Michelle ovat molemmat enemmän tai vähemmän hurahtaneet mustiin, ronskeihin valjaisiin, innoittajana Fleet Ilyan harness-luomukset. Käsistään taitavana Queen Michelle askarteli itselleen jo omansa, Idhren sen sijaan surffailee s/m-varusteita myyvissä nettikaupoissa metsästäeen täydellisiä nahkavaljaita, jotka voisi heittää asun kuin asun päälle. Muistetaan myös ne syksyn citysoturit.

Tämä jää historiaan - pysy aikasi hermolla

Etelä-Ossetiassa rytisee Georgian ja Venäjän nahistellessa, tai siis Georgian nahistellessa ja Venäjän jyrätessä päältä. Oli tämä alkusoittoa jollekin suuremmalle kahakalle tai ei, nyt kannattaa seurata asiaa koskevia uutisia ja keskusteluja, jotta voi sitten vanhana kertoa lapsenlapsilleen, miten silloin sitä ja tällöin sitä. Nyt on myös tilaisuus hyödyntää historiantunneilla omaksuttuja taustatietoja Venäjän ja Neuvostoliiton harjoittamasta ulkopoliitikasta, jopa alkeet antavat jo lähtökohdan tarkastella tilannetta - kuka vielä kehtaa väittää, että historia on turha aine? Koko maailma seuraa tilannetta, seuraa sinäkin.

Viimeisin uutinen on , että Georgia on ilmoittanut tulitauosta.


Näin pitäisi vihollisten toimia - valjaat päälle ja imuttelemaan. ;o
Kuva: "
The Kiss" - MACSURAK Flickr.comissa tällä lisenssillä.


3 kommenttia :

ia kirjoitti...

Heii kiitos maininnasta, ja kiitos verkkokalvojeni shokeeraamisesta tälle iltaa :D

Idhren kirjoitti...

Ole hyvä molemmista ^^ :D

Anonyymi kirjoitti...

WUUUUUUUUUUUUUU mikä kuva! Vähänkö yllätyin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...