3.8.2008

Asmeilla mukavuus > pinta

Minulta kysyttiin kommenteissa, ettäpä millaiseen varustukseen olen pukeutunut Asmeilla. Vastaus on simppeli - mukavaan sellaiseen. Koneella kyyhöttely on kestävyyslaji, ja sitä varten on tärkeää, ettei mikään kiristä tai paina. Niinpä olen kyyhötellyt kolme päivää samassa paidassa ja erilaisissa leggareissa, lahkeenpituus sään mukaan vaihdellen. Olen ehkä hieman tylsä.
Paita - Zara, farkkuleggarit - Pieces, kello - Axcent

Idu poikkiksineen pahoittelee pimeää ja rakeista kuvaa, se syntyi puhtaasti tilanteesta "hei kamoon ota nyt äkkiä vaan joku räpsy". Salamakin siinä unohtui.

Terveisiä muuten minut Hesen jonosta bonganneelle lukijalle, jonka nickin ehdin jo unohtaa siihen mennessä, kun pääsin takaisin paikalleni. Sori hei :F Mut terkkui silti! ^^ (Seuraavalla kerralla pyydän ehkä nimmarin, jotta muistaisin paremmin ;o)

Terveisiä myös miittikavereille SyökääKanaa ja Vaim0! ^^

Iiks, vika ilta (KRHM, yö) Assyilla, huomenna tuskin tulee Areenalle enää iltapäiväksi raahauduttua, ellei nyt sitten keksi, että jotain pitää vielä ehdottomasti nähdä. Kompojen kilpailutyöt olivat hieman tavanomaista laimeampia ja vähälukuisia tänä vuonna, parempaa onnea ensi vuonna? Mut oli silti kivaa hei! Katellaan elääkö siika vielä ensi vuonna.

Huomenna tai jos huominen menee nukkuessa, niin maanantaina luultavasti suuntaan jälleen Helsingin keskustaan penkomaan kenkävalikoimaa ja metsästämään Filippa Koota.

Assembly'08 kaikessa loistossaan katsomon korkkeimmalta kohdalta hetkeä ennen kuin järjestyksenvalvojat tulivat häätämään pois verukkeella "tämä alue on varattu nukkumiseen". Kai sitä alkaa tulla vanhaksi, kun pitää ihan alkaa miettiä onko tällainen sääntö ehtinyt jo montakin vuotta olla voimassa >_< (kliks kuvaa suuremmaksi, yksityiskohdat tulevat paremmin esiin)


4 kommenttia :

suke kirjoitti...

Tässä sut bongannut lukija hei! Anteeks jos pelästytin, olin aika perkeleen uupunut, joten en ees tajunnu miettiä että mitä sanoisin sulle, niinpä taisin vaikuttaa melko fanaattiselta :D

Siika oli ihan huono! Yläkatsomossa ku levättiin tunti ennen lähtöä, nii kuulu älytön remixi, "SIIKA, JUMALAUTA KAHEN KILON SIIKA, TULUKEE KAHTOO!!!11"

Ensvuonna uudestaan :D Koitan sillon bongata sut ennenku päässä soi pelkkä siika-remixi. Huom myös, mun poikaystävä bongas sut mua aikasemmin! Eli oot ollu aikamoisena targettina!

( mul ei toimi aivot vieläkään... )

Idhren kirjoitti...

Haa, Sukehan se nickki olikin ^^ Ja ei et pelästyttänyt, itsekin siinä väsyneenä ja ennenkaikkea nälkäisenä, reaktiot varsin hitaita :D Hauskaa, että kävit kuitenkin moikkaamassa ^^

Mullahan on soinu siikat päässä siitä asti ku aamukasilta lähdettiin areenalta >_<

Joo katellaan ens vuonna uusiks ;>

desthea kirjoitti...

Hihii, olen kerran ollut Assyilla, tais olla vuonna -99, silloisen nörttipoikaystävän ja hänen epämääräisen laniporukkansa siipeilijänä. Taisin muuten ihan oikeasti kävellä sinne sisään maksamatta, hupsista heh, mahtaako sellanen enää olla mahdollistakaan.. ;D

Siellä penkeillä oli jänskä nukkua. Samoin konepöytien alla areenan lattialla, missä oli sentään hieman viileämpää.. ;) Vieläkö siellä on työmaavilkut kova sana? ;D

Pääsin muuten silloin vilahtamaan telkkarissakin kun porukassa ollutta toista tyttöä haastateltiin maikkarin seiskan uutisiin ja istuin sen vieressä.. :P Nykyään tytöt lienee siellä jo paljon yleisempi näky? Heh.. meinaan silloin oli koko ajan jotkut haastattelijat repimässä johonkin suuntaan vaan sillä verukkeella että 'hei täällä on tyttöjäkin'.. ;D

Idhren kirjoitti...

Työmaavilkut on kova sana joo :D Pöytien alla sen sijaan ei enää saa nukkua, omalla paikallaan kyllä, kunhan on "selkeästi näkyvillä" :D

Ja joo, kyllä siellä on tyttöjäkin nyt näkynyt enemmän kun ekana vierailuvuotenenani joskus 2000-luvun alkupuolella :P Sillon tunsi itekin olevansa harvinaisuus :D Nyt ihan eri meininki, mutta kyllähän tuolla vieläkin pojat ja miehet on enemmistönä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...