12.7.2008

Uusi bannerigraffu Heijastuspinnalle

Näin vaihtuu valta, hallitsijan tunnukset on siirretty eteenpäin, ja keijukaisvaltiatar fantasiavaltakunnasstaan siirtyy ainakin toistaiseksi eläkkeelle. Heijastuspinnan banneri on siis vaihtunut, syynä lähinnä se, että sitä nyt vaan huvitti tehdä uusi ja uhkeampi tunnus.

Oma ideani parista söpöstä polaroidista ja käsinkirjoitetusta tekstistä hippipäivänkakkaroiden ympäröimänä haihtui tuuleen nopeasti tajuttuani, ettei mikään niin moderni teema sovi Heijastuspinnan tolkienmaiseen fiilikseen ja ultrakoristeellisiin kiekuragrafiikoihin, mutta onneksi poikkis ymmärsi ehdottaa hyvää ideaa viktoriaaninaikaisesta koristeellisuudesta kehyksissä. Mitäpä muutakaan se tarkoittaisi, kuin vanhoja medaljonkeja!

Medaljonkikuvia on netissä vapailla lisensseillä surkean vähän, joten etsiminen otti aikansa, mutta lopulta vastaan osui riittävän sopiva kuva, josta lähteä liikkeelle. Mikäli joskus saan superyllärilahjan puoliskoltani Etsyn ihanien riipusten muodossa (vinkattu on epäsuorasti ja suorasti, myös ratakiskoa on väännetty ja osoiteltu, että tollasen mä sit haluan), niin kuvaan kyllä kasan käyttökuvia ja upin ne joka paikkaan ihmisten käytettäväksi.

Bannerikuva on siis rakennettu teoksen "Romantic collection" päälle. Alkuperäisteoksen luojana on toiminut Flickr-nimimerkki PORKCHOP RULES. Alkuperäiskuva on lisensoitu tälle CC-lisenssille, ja samalla lisenssillä julkaisen omanikin.

En pyydä mielipiteitä tästä minimaalisesta uudistuksesta, joskin niitä saa toki antaa. Eläkeläiskeiju palaa lomapäiviltään vain, jos oma silmäni yksinkertaisesti huutaa tuskaa uuden valtiattaren kanssa.

7 kommenttia :

Nomppa kirjoitti...

Kyllä ainakin mun mielestä toi uus banneri toimii tosi hyvin -mutta niin kyllä toimi edellinenkin :)

eliiina kirjoitti...

sinulle vielä yksi timanttinen tunnustus blogissani :)

ps. uusi banneri on tosi kiva!

Rosa kirjoitti...

Banneri on mustakin kiva!
Jotenkin mun silmä väittää, että toi sun kuvas kuuluis tolle toiselle puolelle, koska eks toi oo se medaljongin kansi, jossa sun kuvas nyt on? Mun silmä saa väittää ihan rauhassa.

nadjastrange kirjoitti...

mäki mietin samaa kun rosa. munki mielestä toi sun kuva on ton medaljongin takapuolella. :P
kiva banneri kuitenki!

Anonyymi kirjoitti...

Oij, ihana banneri. Hei, haluaisitko selittää tuota lisenssijuttua? Vaikuttaa mielenkiintoiselta, mutta voi elämä, kun mitään siitä en ymmärrä.

~Kaisa

Idhren kirjoitti...

Onhan noita medaljonekja, joissa koristeita löytyy sisäpuoleltakin ;) Mutta kansipuolihan se tosiaan alunperin on ollut. Uskotelkaa itellenne, että se on nyt sisäpuoli ;o

Kaisa, Creative Commons -lisensseillä voi antaa muilla vapauksia levittää, käyttää ja muokata omaa työtä, voi siis valita kuinka paljon haluaa vapauksia muille antaa. Voi myös määritellä, haluaako rajata käytön epäkaupalliseen käyttöön, haluaako tunnustuksen alkuperäisestä työstä ja pitääkö seuraavankin levittää kuvaa samalla, määrittelemälläsi lisenssillä. CC siis antaa joustavuutta tekijänoikeuksiin.

http://creativecommons.fi :)

Idhren kirjoitti...

Eliiina, kiitos muuten tunnustuksesta :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...