7.7.2008

Tätä tänään: paskasiivoisuus ei ole khuul

Hervannan keittiöremontti on siis valmis, mutta koska sekasotkun keskelle elämään hyökkääminen on karmaiseva ajatus, päätimme siivota kämpän ensin elettävään kuntoon.

Voi sitä rakennuspölyn ja muun roskan määrää puhumattakaan siitä järkyttävästä sekasotkusta, jonka keittiön ja vessan tyhjentäminen yksiön olkkarimakuuhuoneeseen aiheuttaa. Ja miten voikaan vessan lavuaari sotkeentua rakennusmiesten jäljiltä...

Mekko - Gina Tricot, nahkatakki - H&M by Madonna, farkkulegginsit ja helmet - Pieces, vyö ja laukku - second hand

Kaikkea tätä tuli päiviteltyä tiskaamisen, imuroinnin, pölyjen pyyhinnän, roskien keräilyn ja lavuaarinhinkkauksen aikana. Ja miten astiat edes voivat likaantua, jos ne on pakattu piiloon pahvilaatikoihin? No, syyllinen tähän asiaan ovat osittain ne muutamat päivät, jotka evakkoilun välissä on tullut kaaoksen keskellä elettyä. Tiskaaminen vessassa kun ei ollut vaan kätevää. Onneksi riksukupin tähteet kuivuvat nätisti, eivätkä ala lisääntyä. Joo, ollaan paskasiivoisia.

Älkää hankkiutuko keskelle vesivahinkoja, ja rukoilkaa jumalia tai henkiä tai yksisarvisia, että säästävät teidät moisilta. Tai asukaa ainakin ylimmässä kerroksessa, etteivät seuraavassa kerroksessa haljenneet putket aiheuta ongelmia kaikille alapuolella asuville...

Jos kuitenkin huono onni sattuu kohdalle, on kätevää tai epäkätevää olla vuokra-asunnossa. Kätevää sikäli, että joku muu maksaa viulut ja hankkii mahdollisesti jopa uuden hellan ja jääkaapin, epäkätevää sikäli, että remppauksessa menee ikuisuus tai ainakin puoli vuotta.

Lisää siivoilua ja tavaroiden järjestelyä on vielä luvassa, ennen kuin roudaamme lopullisesti kamamme pois toisten nurkista. Kiirettähän ei ole, koska "ette te vielä voi sinne mennä, olkaa vaan täällä vielä kaikessa rauhassa, että saatte järjestettyä." Kalevassa selkeästi ymmärretään hyvän seuran päälle.

11 kommenttia :

Stazzy kirjoitti...

Lampaat bongattu taustalta!

Idhren kirjoitti...

Wut, mitä! :O

titta kirjoitti...

Ihana kuosi tuossa mekossa (: Herätti huomioni

Idhren kirjoitti...

Kiitti :) Tykkään siitä itsekin paljon, se on virallisesti mun kukkakuosivillitysvaatteeni ;D

ladyam kirjoitti...

Kiitos kovasti! :) Saatatpa olla oikeassa taustan värin suhteen, saattais piristää koko blogin ilmettä, voisin kokeilla :) ps. Tykkään blogistas, oon seuraillut jo jonkin aikaa :>

Idhren kirjoitti...

ladyam, voi kiitos :) Mä tossa just kans lisäsin sun blogis Google readeriin, pitää jäädä seuraileen :)

Nomppa kirjoitti...

Heh, evakossa ei ole kyllä kiva olla. Meillä on kans joskus ollu vesivahinko, mutta onneks siinä meän naapurissa oli sitten just samanlainen kämppä vapaana kun meillä oli päästiin ihan helpolla.

Mekossas on tosi kiva kuosi ! :>

Idhren kirjoitti...

Nomppa, teilläpä sitten tuuri kävi :P Ja kiitti ^^

Sini kirjoitti...

Ihana mekko!

Idhren kirjoitti...

Sini, kiitos sinullekin :)

Jenni kirjoitti...

Hei ovatko nuo nyt sellaiset tummansiniset, jollaisia itsekin haikailin? Damn! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...