14.7.2008

Tätä tänään: Mitä palkintopaketti sisälsi

Tänään tavaroita Hervantaan kuskatessa eteisessä odotti iloinen yllätys - Rosan arvonnasta voitettu palkinto oli saapunut. Paketista kuoriutui esiin karamellin makuinen suklaapatukka, ylisuloinen rannekoru sekä Lumenen ripsiväri-rajaustussi. Pötkylässä siis on toisessa päässä maskara ja toisessa päässä silmänrajauskynä. Nyt pääsenkin harjoittelemaan rajausten tekemistä nestemäisellä tökötillä ja testaamaan, sopiiko moinen minulle alkuunkaan. Kiitokset kovasti Rosalle palkinnosta, näille löytyy käyttöä!


En kerro tänään päivän asusta, koska se yksinkertaisesti kalpenisi eilisen ihanuuden rinnalla (miksei mulla ole enempää noin ihania mekkoja). Otetaan nyt ensin kaikki ilo irti neitseellisestä kaavusta ja jykevistä kengistä lady Domina -fiiliksen kanssa ja tuijotetaan kuvat puhki. Joku muuten sanoi minua Flickrissä rokkistaraksi ;). Teen mahdollisesti huomenissa jonkinlaisen "näin hengataan rennosti" -asupostauksen, se kuvannee myös hyvin laiskottelufiiliksiä.

Eilen tuli katsottua leffa nimeltä Children of men. Olen vieläkin sulatteluvaiheessa, mutta eihän tuota voi kuin kehua. Itku melkein tuli, taas. Kaunistelematonta, uskottavaa, herkkää ja karua. Suosittelen.

Viikko onkin hyvä aloittaa saunomalla viikonloput pölyt pois. Sitten voikin jatkaa öittömiä öitä Diablo kakkosen kanssa. Huomiseen!

11 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Jee, ihanaa kun päivität näin usein. Kerrohan, onko tuo rajaustussi-ripsiväri hyvää? Ajattelin ostaa :D

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, ensikokeilemalta ripsiväri on ihan ookoo, joskin tekee vähän liian kilttiä jälkeä verrattuna vakkariini Lumenen Blueberry Curliin :) Rajauspuolesta en osaa vielä sano paljoakaan, tasaista väriähän tuo levitti ja lähti helposti vedellä pois, mutta kun tuo käsi on onnettoman hutera tuollaista vielä käyttämään niin jälki on sen mukaista :D Vaatii lisää piirtelyharjoituksia.

Piatta kirjoitti...

Tämä on ehkä tyylikkäin, hmm, asublogi, johon olen törmännyt (: Nuo kuvat ovat varsin usein mielenkiintoisia ja laadukkaita.

Idhren kirjoitti...

Piatta, paino sanalla usein - kohinan kuvaaminen on yllättävän helppoa :D Kiitos :)

Stazzy kirjoitti...

On muotiblogeja joissa ei voi pohtia ja sitten on Cha... eiku Idhrenin blogi.

Minä olen jo pitäkään miettinyt noiden blogikilpailujen pointtia ja merkitystä.

Siis, lopullinen ideahan on saada lisää lukijoita, ja ehkä jopa lisää uskollisia lukijoita. Mutta jotenkin minulle tulee aina sivussa sellainen "et vaan keksiny mitään muuta, joten alennuit järjestämään arvonnan" -olo.

Saatan toki olla tunnelmissani väärässäkin, mutta kun jopa ne parhaat seuraamani tyyli/muotiblogit (joita ei tarvinne erikseen nimetä) järjestävät "arvontoja", minä pyörittelen pientä mitään ymmärtämätöntä päätäni, ja mietin, eikö lukijoiden kalastukseen olisi mitään vähemmän läpinäkyvää keinoa...?

Varsinkin, kun palkinnot ovat usein lajia "kynsilakka ja kimalletarra". Hitto soikoon, minäkin keksisin mielikuvituksellisempaa näin melkein rajalla asuvana.

Idhren kirjoitti...

Stazzy, keksi toki ;) Mäkin oon kelaillut arvonnan järjestämistä osittain promomielessä, osittain siksi, että voisi olla hauskaa katsoa mitä sellaisesta lopulta aiheutuu, mutta mielikuvitus palkintojen, toteutuksen ja kilpailukysymysten suhteen tökkii, joten ei jaksa :P Jos keksin joskus jonkun huiman hauskan idean, niin sitten ehkä. Yksi palkinto voisi olla proteiinipatukka, koska ne on niin pop.

Ite puolestani oon osallistumassa ihan kaikkeen tai ainakin joka toiseen, koska ilmasia ihanuuksia :D

Stazzy kirjoitti...

Kilpailuarvonta on ihan selkeesti SE tän hetken juttu muotiblogeissa. Toisaalta, niinhän se on, että aiheet kiertävät kuin muoti. Jos kopioidaan tyylejä, niin kopioidaan juttuaiheitakin.

Minä lahjoittaisin varmaan kuumavesipullon ja pitsiliinoja.

Tai siis, voisin järjestää kilpailun, jos mulla olis jotain oikeasti kivaa lahjoitettavaa, niinkuin siinä yhdessä en-muista-kenen vaatesuunnittelijan blogissa: merkkikenkiä ja sen sorttista "sälää". Sittenkin tulisi varmaan sellainen olo, että kalastelen lukijoita.

Idhren kirjoitti...

Vaan onko lukijoiden kalastelussa sitten sinänsä jotain väärää? Toki se, että se tehdään salamyhkäisin keinoin tai epäsuorasti, voi olla epäilyttävää, mutta eihän nyt markkinointi itsessään paha juttu ole. :>

Stazzy kirjoitti...

Hmmh.
Ei siinä sinänsä mitään väärää ole, jostain selittämättömästä syystä se vain ärsyttää minua.

Varsinkin, jos sitten jossain myöhemmin kirjoitetaan, että "mä kirjoitan tätä blogia ihan itelleni ja mulle on ihan sama kuinka paljon mullon lukijoita".
Pikkuisen kärjistettynä, mutta tuohon tyyliin.

Idhren kirjoitti...

Ymmärrän pointtisi. Mäkin tuppaan sortumaan siihen "lisää lukijoita lisää lukijoita!" -ajatteluun, vaikka tosiaan lähtökohta omalle kirjoittelulle oli jo ekaa postausta väsätessä se, että viis kaikesta muusta, tää on musta hauskaa :P Ehkä se menee helposti päähän, kun huomaa, että ihmisiä tuppaa jopa kiinnostamaan. Silti musta olis kiinnostavaa nähdä, millasiin sfääreihin sitä olis potentiaalia, vaikkei suuresta lukijakunnasta ottaiskaan itsetarkoitusta blogittamiselleen :P

Emmi kirjoitti...

tuo ripsiväri on mainio!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...